reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Beacia- Ty nie dmuchaj,bo Maleństwu w brzuszku powietrze bardziej potrzebne niż balonom ;-) Zapędź Mka :-D
A wymianka całkiem całkiem. Już 3bit do Ciebie leci!

reklama
Witam się niedzielnie, niestety nie wiem co u Was bo nie było mnie na tym wątku 3 dni :zawstydzona/y: cały czas coś jak nie musze gdzieś jechać, to siedzę u Majeczki ale postaram się poprawić i być na bierząco :tak: Widziałam tylko że ktoś częstuje 3-bitem (właśnie przydałby się do kawki :-p)
Filipek jest cały czas aktywny, ja nie wiem czy to dziecko wogóle śpi :szok:
A jak trzymam Majkę na ręcach to kopie ją po pupce zazdrośnik jeden mamusi :-D
Życzę miłej i spokojnej niedzieli postaram się odezwać wieczorem :tak:

monaliza nie smutaj,sa i dobre tego strony,mena swego zobaczysz:tak:
żanetka to faktycznie zazdrośniczek:-Dte synusie chyba tak maja o mamusie bo mój kopie Alana jak usiadzie mi na kolana:tak:bronia chłopaki swego terytorium przy cycu.
gorgusia to i ja posyłam:tak: A dmucha mężo,a ja se w tym czasie pazurki pomalowałam i czekam az wyschną,a co:-D

doti tak dokladnie ta znalazlam sprzedawce ktory dostarcza swoim transportem do 14 dni ale z reguly trwa to o wiele krocej dostawa kosztuje 100 zl wiec moze jeszcze przywioza na Mka przyjazd 10 tego i sam ja zlozy zeby mojego Taty nie wykorzystywac:p ja tez pranko i prasowanie przy dobrych wiatrach zaczynam w przyszlym tygodniu:)

Risia wypoczywaj Skarbie fajnie ze Mek pomyslal zeby wziasc Synka i dac Ci odrobine spokoju:) tule brzusia:*

Beacia, Lotka,gorgusia widzicie te ciemne chmury na niebie to nadciaga burza ode mnie hihihi

martusia dupka do wyrka nozki wysoko i lezakuj daj znac czy przeszlo sciskamy:*

gorgusia mi tez sie mala po bokach rozpycha najczesciej w nocy kiedy probuje zasnac to naciaga sie zawsze na tym boku na ktorym leze jak sie na drugi przekrece to Ona ze stopkami tak samo heh 3bit mniam dzieki za kosteczke pyyycha:p udanej imprezki:)

Zanetka fajnie ze zajrzalas:) a Twoj Filip widze tak samo reaguje na inne dzieci jak moja Lilianka hehe

monaliza ciesz sie tym dniem wykorzystaj go jak sie da najlepiej:* milej niedzieli:)

Future u nas tez milej niedzieli:)

U nas tez po deszczyku booskie powietrze:) co prawda noc nieprzespana zasnelam moze ok 3-4 albo sie za duzo naczytalam o Waszych problemach ze snem albo tez zaczynam ten etap hehe ze non stop siusiu to rozumiem ale brzus sie stawial w nocy i ciezko bylo sie z lozka podniesc:/ ale jak juz zasnelam to obudzil mnie budzic o 6 na tabletke i jak juz sie ruszylam to Lila sie rozbudzila i zaczela akrobacje;)myslalam ze juz po spanku ale znowu mnie zmoglo i pozniej o 10 uslyszalam dopiero buzik na pomiar cisnienia ;D gdyby nie te alarmy to chyba nadal bym spala hehe cisnienie ksiazkowe 116/68 nawet dzisiaj bo pogoda tez lzejsza pochmurno ale bez deszczu jak dla mnie bomba:)
Zmykam sie ogarnac i do Psiapsioly hehe milej niedzieli Brzusie:*

WITAM:)

U nas też nocka do kitu!duchota straszna pomimo że burza była:/nie spałam prawie w ogóle!ech :(

Teraz juz fajne powietrze bo poburzowało popadało od rana to w koncu jest czym oddychac...

MARTUSIA RISIA jak sie czujemy?

Buziole wszystkim :*

Jest! mamy mrzawkę ;-)
mam nadzieje, ze sie rozkreci :-)

dopadla mnie zachcianka na ciasto drozdzowe z rodzynkami, wlasnie je wstawilam do maszyny od pieczenia chleba :-)
jeszcze 2,5h :-)
a to wszystko przez to Wasze pisanie o ciastach itp ;-)

reklama
hej dziewczyny
U mnie wczoraj rodzinny grill i trochę radości z obecności męża w domu.
Dziś dziwnie sie czuje nie dośc że ledwo sie obudziłam to mam jakieś chore skoki ciśnienia najpierw miałam 110/68 i pus 90 a te 15 min później mam 84/58 i pus 108 - do tego pęcherz boli :( odczekam teraz 20 minut i zmierzę

Do góry