reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Future cieszę się, że cię połechtałam

Lotka duchota

Risia tylko rano miałam taki ciężki humor, a ogólnie w ciąży mam go więcej niż przez poprzednie 10 lat. Uważaj na siebie. Zaciskaj nóżki. Jeszcze za wcześnie. W razie czego na IP - jeździsz na Bogucice???

reklama
pauline ja mialam na ostatniej wizycie 3-go lipca ale z odbytu pierwsze slysze i wspolczuje;)
gorgusia udanych imprezek coz tam za pysznosci znowu szykujesz:)
kasiaczek udanej imprezki:) tuulam w meczarniach pustego loza:p
maluszek udanych zakupow:)pochwal sie co kupilas:D
patrysia no pewnie takie remontowanie z glowa:) a na koniec tak jak piszesz duma ze to juz koniec i co Wy wtedy bedziecie robic:p
monaliza nic nie mow juz zaden bok nie pasuje do spania non stop siusiu, bolace kosci itp uhu jak dobrze ze to juz powolutku finish:D
Lotka wymeczyla pogoda Toma hehe Ciebie chyba z reszta tez bo ile mozna na tym zaduchu;) rzeczywiscie Ty juz 36 tc super gratki:*
malenstwo wspolczuje nocnych przezyc oby juz bylo lepiej
Beacia stojac na strazy przypominam ze wszystkie prace domowe wykonujemy z umiarem:p do pierwszej zadyszki haha
fasolka jak tam imprezka? :)
*martusia po cichutku....... sweeet dreams:p
Future chyba nie po ja fb nie posiadam:p ale moze juz kiedys tutaj albo na innym watku pokazywalas;)mniejsza z tym sliczne sa i tyle i kolor scianki boooski;)
patrysia u nas tez wlasnie burzza ciekawe czy zdarze posta napisac:p ale fakt powietrze zupelnie inne:D
martusia i jak burza dotarla ? jesli nie moge podeslac desczyk bo u nas jak zapowiadali tak jest:D
Risia kontroluj sprawe i daj znac jakby sie cos dzialo, oby obeszlo sie bez wizyty na IP kciukasy tuule
anmika witaj ponownie &&&& aby u Was wszystko bylo juz dobrze ciesze sie ze juz odpoczywacie na L4;)

U nas wlasnie kolejna burza leje, wieje i nie wiem co jeszcze heh staram sie szybko pisac bo pewnie zaraz nie bedzie neta:/ u nNas dzis tez skwarek byl na poczatku nie bylo czym oddychac ale jak deszczyk spadl od razu bylo lepiej;)
W koncu dogadalam sie z M w sprawie szafy i dzis zamowilam ma byc do 14 dni roboczych ale z reguly sa wczesniej zamowilam jednak na allegro bo cenowo naprawde nie do porownania a po komentach mysle ze bedzie ok tym bardziej ze 2 lata gwarancji daja a nie rok jak to jest przewaznie, zobaczymy:)
teraz tylko czekac az wszystko porobia zloza i mozna bedzie dodatkli pokupywac.
Rodzice chca kupic lozeczko z wyposazeniem mysle ze po nie wybierzemy sie po 10-tym tylko nie wiem czy juz je skladac bo to chyba za szybko? jak myslicie?kiedy Wy zamierzacie to zrobic?
Dobra zmykam bo znowu mi laptopa na tydzien zabrali i mecze brzusia siedzac nad stacjonarnym:/
Spokojnej i przespanej nocki calusy

Ostatnia edycja:
super, że zakupiliście szafę
tą której pokazywałaś fotkę

mój M złożył łóżeczko żeby się wywietrzyło
pościel wyciągnięta i cała reszta też wietrzy się

za jakiś tydzień popiorę i poprasuję
potem mogę już nie mieć sił

ps M powiedział, że jak się wchodzi do pokoju to pachnie jak w lesie :D

jestem na chwilkę

ogolnie brzuś pobolewa, ale nie tak mocno... sporo leże...i odpoczywam... M wziąl na pól dnia synka wiec miałam ciszę i spokój:) zaraz mykam spać :)

dziękuję za troskę kochane:*

witam sie, u nas nadal nie pada, cieknie ze mnie pot jak z kranu, juz nie moge!

gorgusia smutna ta historia
[*]
joasia nie padalo u mnie, mi ktos zlozy lozeczko jak bede w szpitalu, nie chce zeby sie kurzylo

Dziewczyny dajcie mi troche tego deszczu,plisss.Dzis nie padało,wczoraj nie padało,chyba przed wczoraj w nocy ostatnio,wiec tlenu nie ma za wiele:dry:
Co do łóżeczka to moze za jakis tydzien złożymy,ale mi nie zostało za wiele czasu bo jak sie nie rozsypie wczesniej to i tak za 4 tyg dzidziusia mi wyciągną:tak:
Risia dobrze ze jest ciut lepiej,odpoczywaj.Fajnie ze emek sie małym zajmował:tak:

Mój mężu tak miał mi dzis pomagac,z rana nie miał weny na robote a po południu musiał jechac próbe hydrauliczna robic gosciowi u którego fuche miał,bo zadzwonił i chciał dzisiaj.Wrócił po 21 i teraz dopiero kwiaty na dworze podlewa,a jeszcze podłoge musi mi umyc,nie bede miec litosci to ja sie dzis jednak troche przerobiłam i podłóg sie nie tykam.
Ide oskrobac sie troche bo zarosłam pod paszka i na nóżkach i myju myju,boisko do golenia zostawie na poniedziałek przed wizyta i tak tam emek nie zaglada to sie nie wystraszy moze byc zarosniete:-)
Kolorowych kochane

wstalam bo spac z bolu nie moge boli krocze i ciagnie wzdloz kolan, nie moge przewrocic sie na drugi bok ani lazic, wczoraj troche duzo robilam, moze to dlatego, nie wiem, wzielam no spa forte i czekam na rozwoj sytuacji, moze przejdzie, oby

Dziewczyny dajcie mi troche tego deszczu,plisss.Dzis nie padało,wczoraj nie padało,chyba przed wczoraj w nocy ostatnio,wiec tlenu nie ma za wiele:dry:
Co do łóżeczka to moze za jakis tydzien złożymy,ale mi nie zostało za wiele czasu bo jak sie nie rozsypie wczesniej to i tak za 4 tyg dzidziusia mi wyciągną:tak:
Risia dobrze ze jest ciut lepiej,odpoczywaj.Fajnie ze emek sie małym zajmował:tak:

Mój mężu tak miał mi dzis pomagac,z rana nie miał weny na robote a po południu musiał jechac próbe hydrauliczna robic gosciowi u którego fuche miał,bo zadzwonił i chciał dzisiaj.Wrócił po 21 i teraz dopiero kwiaty na dworze podlewa,a jeszcze podłoge musi mi umyc,nie bede miec litosci to ja sie dzis jednak troche przerobiłam i podłóg sie nie tykam.
Ide oskrobac sie troche bo zarosłam pod paszka i na nóżkach i myju myju,boisko do golenia zostawie na poniedziałek przed wizyta i tak tam emek nie zaglada to sie nie wystraszy moze byc zarosniete:-)
Kolorowych kochane
u nas tez ani kropelki :-(
wstalam bo spac z bolu nie moge boli krocze i ciagnie wzdloz kolan, nie moge przewrocic sie na drugi bok ani lazic, wczoraj troche duzo robilam, moze to dlatego, nie wiem, wzielam no spa forte i czekam na rozwoj sytuacji, moze przejdzie, oby
i jak? przeszło?

ja juz nie wyrabiam, wstałam, odpaliłam wiatrak i siedze pod nim pijac wode z lodowki...
tragedia takie "spanie"...chyba wiecej sie budziłam niz spałam...
No i Tomi wlaśnie przyszedł. widac ze spi na stojaco, no ale co ja mu na ten gorac moge poradzic :-(
ide poczytac dalej...

No i my też już nie śpimy. Mały jeździ stopkami po bokach brzusia i robi masaż :-D
Wczoraj miałam tak spuchniete nogi,że kostek nie mogłam znaleźć. Masakra jakas z tym upałem. Chmury z deszczem nie chcą do nas dotrzeć. Dziś kolejne imieniny. Będę pomagać siostrze. 3bit zrobiłam- wysyłam po kawałku dla Was. A dziś inne pyszne wariacje. Obym dała radę.
Spokojnej niedzieli i ochłodzenia Wam życzę.

reklama
Gorgusia ja zrobiłam krówkę i ciasteczka z ciasta francuskiego z jabłkiem wiec mozemy sie powymieniac na 3bit będziemy miały większy wybór co do kawki:tak:Ja własnie pije inkę z mlekiem,a na sniadanie piekę palucha czosnkowego bo pomysłów sniadaniowych mi brak.
Mi nad ranem ręka zdrętwiała,pewnie za długo trzymałam ja gdzies pod głowa,boli mnie teraz,palcy w piąstke nie moge scisnac.Oj jakie my juz połamance jestesmy,ledwo sie toczymy:-p
Trzeba sie ogarniac i dziecku balony dmuchac,albo nie niech mężowy dmucha wkońcu od czego go mam:-D

Do góry