reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

hej :)

w tym domu nie da sie zyc z goraca mimo wiatraka i zimnej wody i chlodnych kapieli a wszystko dlatego ze mieszkamy na ostatnim pietrze i zaraz pod dachem w sumie a on wolno oddaje ten gorac ;/. snieta jestem, jesc niewiele jem i wiecej pije i zaraz mi sie roi w glowie ze mam cukrzyce ta zwykla i w panice mierze cukier ale mam w normie. ciaza w okresie letnim nie jest dobra... czekam na kuriera z rzeczami dla Malego pewnie jutro bedzie :)

na szczescie albo i nie ale mam bardziej spuchniete palce u rak niz stopy...

Martusia ja imieniny mam 22 lutego ale poswietuje na odleglosc z Toba :*
Joasia na opuchlizne to mozesz moczyc w zimnej wodzie i potem wysoko nozki z okladem tez no i cisnienie pomierz.
Do_ti ja nie wiem w kwestii wymazu nie mialam jeszcze wizyty u gina prowadzacego. ale jak bylam w szpitalu w ktorym sie bede rozpakowywac to polozna mowila ze dobrze jest miec ten wymaz z 36tc.
Merlin dasz rade jeszcze masz troche czasu zdazysz :)

kolezanka mi zalatwi jutro USG :) ciesze sie ale i obawiam troche czy kosteczki mojego szkraba podrosly... oby. i patrzac na temperature moglabym zacytowac to:'ooooo pomoz mi pomoz niech spadnie z nieba zloty deszcz' oczywiscie zloty zmieniajac na chlodny :D:D

reklama
witam się dziewczynki:*

bardzo źle spałam :(znowu zresztą... kręgosłup mi nawala...M bawił się z synkiem a ja troszkę poleżalam potem wszystcy poszlismy spać na drzemkę a potem zjedlismy grilla i dopieor teraz wrócilismy do domu...za oknem raz deszcz raz słonko oszaleć można...

Gorgusia ja tez puchnę strasznie:(

Joasiu mam nadzieję, ze lepiej:)

Patrysia dziękuję lepiej :tak:

DoTi ja zawsze jadę na Bogucice :tak:

*Martusia* to zaciskam kciuki za usg

wszystkim Martom wszystkiego naj

Ale gorąco! A moje nogi to beczki :( kostek nie mam,palce jak serdelki i w klapki się nie mieszczę. Dłonie też opuchniete. Panikowac? Ciśnienie mam w normie, Mały szaleje. Później Was poczytam,bo ja nadal na imprezie.

kto zgadnie kto ja jestem :-pzmienialm sobie nick bo byly dwa podobne i nigdy nie wiedzialam kiedy do mnie piszecie :-p
u nas przepaduje, raz lalo tak mocno, mala byla na rowerku, przyjemnie na dworzu jest

RiSiA mam nadzieje, ze nie bedziesz na mnie zla, ze poszlam w Twoje slady ze zmiana nicka ;-)
martusia oj doskonale Cie rozumiem z tym upalem, ja mieszkam na podddaszu, polowe sufitow mam w skosach,a moja Mama u ktorej czesto jestem mieszka na 4 pietrze bleeee, zazdroszcze usg baaaardzo
pauline ale gora prasowania łoł :rofl2: w tym upale, podziw

pauline a jak wysokie mialas to cisnienie? ja teraz mierzylam i ciagle rosnie o 19 tej mialam 142/93 i nie czekalam az wzrosnie i wzielam 2 dawke leku:( moze to ta pogoda....

Risia z kostkami tak z cisnieniem nie ale tak jak napisalam pauline moze to ta pogoda w razie czego wzielam dodatkowa tabletke zmierze o 21 szej to dam znac bo juz lepiej zeby nie roslo bo sie robi znowu niebezpiecznie...a caly dzien nic tylko lezalam od czego do cholerstwo tak rosnie:(

gorgusia skoro cisnienie masz dobre to opuchlizna to przypadlosc 88 % kobiet w ciazy(dzisiaj zaczelam o tym czytac po moich porannych obserwacjach) takze poki cisnienie jest dobre a opuchlizna nie jest silna to chyba nie ma co panikowac ale jesli jest meczaca i dotyczy calego ciala to moze to skonsultowac zawsze bedziesz spokojniejsza:*

Tygrysek - Martusia opis pod avatarem "moderator" troszke zdradza kim jestes:p czyli mamy "nowego" moderatora hihi

Wybaczcie ze dzis tak tylko marudze o sobie ale wiecie jak to w panice:/ i tak wlasnie zauwazylam ze odpisujac kazdej musialam sie wyzalic na temat mojego cisnienia i opuchnietych kostek....echhh ale sie ze mnie maruda robi:(
Wybaczcie:**

joasia ja wybaczam heh

wlasnie mi szczena opadla po same kolanka, podeszla do mnie moja Cora i mowi ksiezyc swieci, on swieci od Slonca
:szok::szok::szok:
dobranoc Kochane hopkuje spac :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie:)
Mam dość tej pogody niby dziś chwile popadało ale to nic nie dało:(
martusia też mieszkam na ostatnim pietrze więc świetnie cie rozumiem
Risia jak się kochana czujesz
fasolka najlepsze życzonka dla córeczki
tygrysek Tobie najlepsze życzonka imieninowe
Joasia oby to ciśnienie się unormowało,kochana mi też w taką pogodę puchną ręce i stopy
Mi weekend minął bardzo leniwie mąż wczoraj posprzątał mieszkanko wziął mała na dwór ja tylko obiad ugotowałam,a tak to prawie cały dzionek leżałam i sobie książki czytałam.Dziś mężulek nawet dał mi pospać do 11,zawsze marudził że długo śpie a dziś nawet słowa nie powiedział hehe jednak coś pomogła ostatnia rozmowa z nim.
Jutro ma wpaść właścicelka mieszkania i muszę iść jutro po wyniki badań mam nadzieję że będą ok .
Masakra okna otwarte balkon tak samo a nie ma czym oddychać
Trzymajcie się kochane

reklama
Joasiu ja bym to skontrolowala...

doradzcie mi na wątku zakupowym kobitki:)
kontroluje mierzac cisnienie co 2 h 2 razy czesciej niz normalnie teraz po dodatkowej dawce juz spadlo do 133/86...a moze chodzi o to ze mam jutro isc do gina i nie czekac do wtorku? bo juz mi sie chyba mozgownica lansuje od tego wszystkiego;)

Witajcie:)
Mam dość tej pogody niby dziś chwile popadało ale to nic nie dało:(
martusia też mieszkam na ostatnim pietrze więc świetnie cie rozumiem
Risia jak się kochana czujesz
fasolka najlepsze życzonka dla córeczki
tygrysek Tobie najlepsze życzonka imieninowe
Joasia oby to ciśnienie się unormowało,kochana mi też w taką pogodę puchną ręce i stopy
Mi weekend minął bardzo leniwie mąż wczoraj posprzątał mieszkanko wziął mała na dwór ja tylko obiad ugotowałam,a tak to prawie cały dzionek leżałam i sobie książki czytałam.Dziś mężulek nawet dał mi pospać do 11,zawsze marudził że długo śpie a dziś nawet słowa nie powiedział hehe jednak coś pomogła ostatnia rozmowa z nim.
Jutro ma wpaść właścicelka mieszkania i muszę iść jutro po wyniki badań mam nadzieję że będą ok .
Masakra okna otwarte balkon tak samo a nie ma czym oddychać
Trzymajcie się kochane
za jutrzejsze wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*

My zmykamy spac cisnienie spada wiec troszke uspokoilam sie ide myju wezme ostatnia tabletke z opoznieniem ok 23 i zmierze jak nie zasne cisnienie po polnocy a pozniej spac bo jutro musze wstac ok 8 bo Tesciu do remontu przyjedzie a Rodzicow nie bedzie wiec trzeba bedzie przy Nim polatac zrobic obiad, kawke itp.

Spokojnej nocy Brzuchatki buziaki do jutra

Do góry