FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
merlin swieta racja. ukrop jak nie wiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak w ogóle jak czytam sobie sierpniówki to u nich już wysyp zaczety...po nich my![]()
Ryba nt porodów pisz na watku lekarskim ok? poza tym już ktoryś raz z rzędu zaczynasz temat o planie porodu i próbujesz przekonywać do niego... wydaje mi się, ze każda z tutaj obecnych kobiet chce jak najlepiej dla swojego dziecka, nie da skrzywdzić ani siebie ani maleństwa, a poród bez planu to nie tragedia już to wielokrotnie tutaj było pisane.
Nie wiem, czy to ma być jakaś prowokacja z Twojej strony?czy jak? bo może moje hormony to odbierają jakoś inaczej...
Bo nie bardzo wiem jaki jest cel powracania w kółko do tego tematu? Polskie szpitale to nie ciemnogród gdzie chcą robić wszystko na zlość i zmuszają do rzeczy, których nie chcesz robić...