reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Tak w ogóle jak czytam sobie sierpniówki to u nich już wysyp zaczety...po nich my:)

Az mi dreszcze przeszly!!! jeszcze troche i sie naprawde zacznie u nas wow

A ja wstalam o po 8, zjadlam, ubralam sie itd ale nie do zycia bylam i polozylam sie przy wiatraczku i kimnelam do 11:szok: u nas juz tez skwar, nic mi sie nie chce nawet obiadu robic:-( chyba dzis padnie na tesciowa... jeszcze nic nie robilam nigdzie nie bylam a stopki popuchnite,ciezkie ałaaa:-( a dzis ma wpasc kolezanka z trojka dzieciaczkow a ja dzis taka nie do zycia, no chyba,że za dwie godz bede sie czuc lepiej...

Pajka leż ładnie,że Ce kurde tak od rana wzielo,nie dobrze:-( mam nadzieje,że Sebcio da mamusi polezec &&&

basen raz, zaliczone. Patrysia - nie da rady inaczej ;)
heśka w swoim żywiole.

spagetti dzis robie, bo najszybciej. ale takie po mojemu. miesko tylko kupowane, a reszta z ogrodu. takie troche oszukane spaghetti, ale z makaronem pycha - niech jedzą. nie bede stac przy garach w taki upał. nie ma co.

juz pachnie na caly dom, a ja nie mam apetytu. hesia zasnęła po kąpieli, i się wcale nie dziwię. może i ja się kimnę poki młoda spi hahaha

wpadam na chwilke

Maluszek Sebciu spokojny, czyje, ze mamusia sie źle czuje bawił się kolo mnie teraz spi, ja spalam z nim, ale wstałam.

Czuję się ciut lepiej, nospa pozialala, zjadłam dzisiaj drożdżowkę i ... tabliczkę białej czekolady z chrupkami :-DAdrian szaleje w brzuchu, ze hej :-D

Ryba nt porodów pisz na watku lekarskim ok? poza tym już ktoryś raz z rzędu zaczynasz temat o planie porodu i próbujesz przekonywać do niego... wydaje mi się, ze każda z tutaj obecnych kobiet chce jak najlepiej dla swojego dziecka, nie da skrzywdzić ani siebie ani maleństwa, a poród bez planu to nie tragedia już to wielokrotnie tutaj było pisane.
Nie wiem, czy to ma być jakaś prowokacja z Twojej strony?czy jak? bo może moje hormony to odbierają jakoś inaczej...
Bo nie bardzo wiem jaki jest cel powracania w kółko do tego tematu? Polskie szpitale to nie ciemnogród gdzie chcą robić wszystko na zlość i zmuszają do rzeczy, których nie chcesz robić...

Fasolko chyba Cię myślami ściagnęlam :-Dbo leżę sobie dzisiaj i myślę, kurde Fasolcia się dawno nie odzywala :-D

Patrysia no ja bym chciała bezproblemowy poród :tak: slyszałam gdzieś, ze podobno jak kobieta była nacinana przy pierwszym porodzie, nie nacinaja, przy drugim... ciekawe ile w tym jest prawdy...

FUTURE pewnie Alanek tez kimnie po kąpieli:)teraz na chwilę weszliśmy do domku(mam na balkonie basen)
PAJKAA to by było fajno hehe ale też nie wiem ile w tym prawdy...to dobrze ze lepiej sie czujesz:)

Ryba nt porodów pisz na watku lekarskim ok? poza tym już ktoryś raz z rzędu zaczynasz temat o planie porodu i próbujesz przekonywać do niego... wydaje mi się, ze każda z tutaj obecnych kobiet chce jak najlepiej dla swojego dziecka, nie da skrzywdzić ani siebie ani maleństwa, a poród bez planu to nie tragedia już to wielokrotnie tutaj było pisane.
Nie wiem, czy to ma być jakaś prowokacja z Twojej strony?czy jak? bo może moje hormony to odbierają jakoś inaczej...
Bo nie bardzo wiem jaki jest cel powracania w kółko do tego tematu? Polskie szpitale to nie ciemnogród gdzie chcą robić wszystko na zlość i zmuszają do rzeczy, których nie chcesz robić...

"Którys raz z rzędu" to dokładnie drugi. Poza tym o planie porodu to było jedno zdanie, ze warto napisac i tyle, bo była to jedna z rzeczy o której mówila wczoraj połozna. A cały mój pierwotny wywód dotyczył warunków w konkretnym szpitalu (którym zresztą dwie dziewczyny z forum były kiedys zaniteresowane) więc napisałam czego się dowiedziałam. A że dziewczyny tylko do planu porodu sie odniosły, to rozwinęłam tę mysl póżniej. Czy ja gdzies napisałam że poród bez planu to tragedia? Nikogo nie przekonuję do pisania go, bo mi to, że tak powiem zwisa i powiewa, co kto będzie sobie pisał, ale myślalam, że moge wyrazic swoje zdanie na forum. Niestety widze, że cokolwiek nie napisałabym, z czym inni się nie zgadzaja, to od razu jestem atakowana. Zdania o prowokacji w ogóle nie rozumiem... Chyba troche popłynęłaś w tym momencie pisząc, to co napisałaś...

ło matko blagam o ochlodzenie i deszcz, zaraz sie usmaze na tym moim podddaszu, a takie glupoty robie od tego upalu, ze masakra, wstawilam pudelko na kawe do zlewu zeby tam przesypac taka z opakowania, przesypalam, zapomnialam, ze tam to stoi i odkrecilam wode wprost do kawy wrrrr to co mokre z wierzchu wywalilam a reszta nie wiem czy sie nada :wściekła/y::no:

ja tez mysle, zeby mala wypuscic do baseniku ale na razie jest za duze slonce, boje sie zeby siedziala na tym skwarze w takim upale, po 15tej robi sie cien na naszym tarasie to wtedy ja puszcze do baseniku

patrysia dol wynika z braku USG
RiSiA oj tule, odpoczywaj (heh latwo powiedziec jak juz ma sie dziecko w domu), no, ale super, ze juz troche lepiej
fasolka milego czasu spedzonego z Bratem i wszystkiego naj dla Dorotki
merlin wspolczuje koniecznosci wyjscia na dwor

mecze sie razem z wami babinki wy moje. Takiego goraca moje cialo juz dawno nie przezywalo..Alusia na basenie z dziadkiem a ja sie boje wysciubic nosa poza dom. Olivcia tez dzis jakos mniej ruchliwa niz zwykle ale bez paniki. Kawy dzis nie pilam przez te jazdy z cisnieniem i taka jakas jestem zdechla. Nie wiem co gorsze-ciagly deszcz czy taki ukrop.

reklama
Ryba chcialam coś napisać, ale to chyba jednak sensu nie ma :-Dnie wiem tylko po co się unosisz??:szok:

Martusia1605 noo łatwo nie jest, ale czlowiek wiedział na co się pisze:)

Patrysia nooo może tym razem będzie inaczej :-D

Do góry