współczuje takiego dnia....Cześć dziewczyny,
ja dzisiaj do pracy musiałam jechać na 06:00 i dopiero wróciłam ... robiłam co mogłam żeby się nie przeforsować, ale i tak nogi z d... mi wychodzą i oczy mi się same zamykają.
Z objawów ciążowych to pobolewa mnie co jakiś czas brzuch jak na @, co mnie trochę martwi. No i dzisiaj rano miałam pierwsze mdłości i to takie ewidentnie ciążowe. Przez całą drogę do pracy myślałam że będę musiała parkować gdzieś na poboczu i potem przeszło. W poprzedniej ciąży strasznie wymiotowałam i w rezultacie trafiłam do szpitala bo byłam bardzo odwodniona ... myślałam że tym razem może mnie to ominie.
Kolejny cyrk na kółkach...chiałam umówić się do gina poleconego przez moją przyjaciółkę i uprzejma Pani w rejestracji oznajmiła że najbliższy możliwy termin to 31 styczeń i pomimo że to pierwsza ciążowa wizyta to nie da sie nic przyśpieszyć ...oczywiście chciałam prywatną wizytę więc jestem w szoku. Muszę jutro wyjść normalnie z pracy i podskoczyć do gin która prowadziła moją poprzednią ciąże to może po starej znajomości przyjmie mnie (prywatnie) za 2 tygodnie. Nawet nie nastawiam się na chodzenie państwowo bop pamiętam jak było poprzednio...terminy odległe o najmniej 4 miesiące
witam nowe koleżanki :-)
a te bóle podbrzusza to ja je miałam dosc dlugo w pierwszej ciazy i teraz tez mam. lekarz tlumaczyl, ze to od rozciagania macicy i czegos tam jeszcze, nie pamietam. i ze mam sie nimi nie stresowac, co najwyzej łyknac no-spe jak beda mocniejsze.
u mnie mąż na nocce, a ja idę kąpać młodego. potem zagladne :-)