reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

zab mnie boli jak piernik robie wszystko zeby ten bol przespac, oczywiscie zero zrozumienia maz sie rzuca, ze chce na goscine, a pranie lezy od rana w pralce, czeka az skisnieje bo oczywiscie m na to nie wpadnie, ze jak sie wypralo to wypada wyjac wrrrrrr

joasia
zdrowka tule
monaliza super, ze sie udalo ze zwolnieniem, udanych wakacji
fasolka wspolczuje tulenia porcelany

reklama
Non toper u nas pada:-( nie podoba mi sie, bo z domku nie ma co sie ruszac... naszczescie kumpela wpadnie na kawke

Martusia1605 ale ten Twoj M sie zrobil niedobry, kopa w dupe mu chyba potrzeba... a co Ci robili u dentysty ? bo chyba nie powinno Cie bolec :-(

uuu mam nadzieje,że mnie wymioty mnie nie dopadna bo widze,że coraz wiecej Was tu z tym problemem

maluszek ja juz sama nie wiem co ona mi robi z tym zebem juz wysiadam, bylam juz 3 razy
za pierwszym razem mi go calutki rozwiercila myslalam, ze umre z bolu,
za drugim razem znow rozwiercila i zatrula i znow myslalam, ze umre z bolu,
wczoraj bylam znow, znow rozwiercila, bolalo znosnie, za to od wczoraj boli non stop mimo paracetamolow,
za tydzien mam przyjsc znowu,
juz mam dosc, ryczec mi sie chce bo to juz ponad 3 m-ce meczarni z tym zebem;
juz wczoraj mowilam dentystce zeby mi dala spokoj z tym zebem i ze jak po porodzie bedzie juz mnie mogla znieczulic, (ona twierdzi, ze w ciazy nie moze mi podac znieczulenia) to wtedy ma mi go wyrwac na co odpowiedziala mi, ze ponoc ten zab nie da mi pokoju do porodu,
jestem tak zdesperowana, ze jestem gotowa go sobie sama wyrwac

palma mi tez ostatnio troszku odwala z tą pępowiną,nie wiem skąd mi sie to wzieło ale jak mały nie rusza sie za wielo to sobie wyobrazam ze sie tam moze poddusił,jak wykonuje dziwne ruchy to tez mam mysli ze moze sie oplatał i dusi sie i z tad te dziwne nerwowe ruchy ma.Nie wiem skad mi to,nie ogladam zadnych porodówek i nikt mi nie naopowiadał o tej pępowinie samo tak jakos mi do łba osytatnio naszło:eek:

Martusia ja bym zmienila dentyste!! wykonczy Cie i to jeszcze w ciazy... powiem Ci,że rok temu mialam problem z ośemka(kocham je!!!) mialam usunac chirurgicznie wiec musialam isc do dentysty-chirurga a ta znow,że tego zęba da sie wyleczyc no to okej leczymy jak szkoda, yhyhy dala mi te lekartstwo ale jak mnie bolalo dwa dni wyrobic nie moglam ryczalam akurat byl weekend wiec moj szukal po necie jakiegos dentyste zeby mnie przyjal i go wyrwal!!! co do czego poszlam do tej babki co mi go zatrula no i jednak usunela bo skoro mnie bolal to do leczenia sie juz nie nadawal... takze szkoda Twojego bolu bo co do czego pewnie trzeba bedzie wyrwac... ja bym poszla gdzie indziej...

Witajcie:)
Mi dziś dzionek bardzo szybko minął,fakt spałam dosyć długo jakaś mimo to wypluta jestem pochmurno chłodno ale taka pogoda mi pasuje bo nie puchnę:)
Odebrałam dziś ubranka co zamawiałam dla Zuzi dziś mnie babeczka przepuściła bo kolejka straszna miło się zrobiło niestety kobieta w ciąży nie zawsze zostaje potraktowana wyjątkowo.Pajkaa u mnie ciężko było z porami snu jak się urodziła to w nocy spać nie chciała odsypiała w dzień pózniej troszkę podrosła prędzej niż 23 nie chciała iść spać ,mimo że zmniejszałam pory drzemek ,w końcu się unormowało jak podrosła i teraz max 21 i śpi i budzi się różnie ok 8 -9.

martusia1605 potrząśnij nim trochę:)
martusia tak pytam bo ja teraz też z Wawy tylko że z Białołeki:)
Uciekam Was nadrobić

martusia no niestety ale czesc facetów juz tak ma ze nie jest za bardzo domyslna albo nie chce byc,mój do takich własnie nalezy,wyjątkowo wpadnie na cos by to zrobic.To dobry,kochany chłopak,nie moge jakos specjalnie na niego nazekac ale jak nie powiem wprost dobitnie zmyj naczynia,rozwies pranie to on tego nie zrobi bo moze sie przewalic o cos a sie nie schyli,no moze czasami.Potrzebne tu sa krótkie konkretne komendy,nie jakies potok słów bo to daje skutek odwrotny,albo odwlekanie w nieskonczonosc,nie mozna tez takiemu facetowi przydzielic kilka zadan na raz bo od razu czuje sie zmeczony i siada w fotelu odpoczac:-D
Mnie tez nieraz szlag trafia,chciałabym zeby sam z siebie,pozbierał porozwalane zabawki(to akurat ostatnio wziełam sie ostro za młodego zeby zbierał)albo pozmywał naczynia,denerwuje mnie takie proszenie się zwłaszcze ze wie ze mam lezec jak najwiecej.Ale niestety jak nie wydam dobitnie polecenia to nie zadziała widocznie taka natura i trza sie nauczyc z takim życ.No ale przecierz kochamy tych naszych chłopów wiec damy sobie z nimi jakos rade no nie:tak:;-)A jak nie to wpierdziel,gumą i do lochu:-D:rofl2:

reklama
maluszek no wlasnie tez mysle nad zmiana dentysty, ta dentystka do ktorej chodze ma jakies 60 lat, chodzilo do niej cale rodzenstwo mojego m, ale u mnie wytworzyl sie jakis uraz psychiczny co do niej,bo ona pyskuje na pacjenta jak jej np buzie ze strachu zamyka, najbardziej to mi sie marzy zeby mi go znieczulili i wyrwali ,ponoc w ciazy nie mozna znieczulic ale ja juz nie wyrobie

co do facetow no to tak faktycznie, oni sa z Marsa a my z Wenus ale jak ja mam komus mowic co jest do zrobienia to mnie zaraz krew zalewa i najchetniej zrobilabym to sama

Do góry