reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ja licze, ze ta pogoda sie sprawdzi... w tym momencie deszcz leje u nas i mamy +13. normalnie juz jesien przyszla :-)
gorgusia, ja tez jakas zmeczona/niewyspana... moze kawa pomoze, inaczej nie wiem jak przezyje kolejny dzien...

reklama
Ech...Lotka- prześlij odrobinę tej kawy,bo ja nawet nie mam :-( dopiero po południu do Siostry się na latte z pianką wbiję. A tak będę łazić półprzytomna...
Czuję się jak w pierwszym trym... taka przeżuta i wypluta.

Ja też śpiąca:/jak słoneczko jest to i mam więcej energii a tak flak ze mnie :/

Domiś chce na dwór a tu deszcz...a tak chłopak sie wybawi a ja mam i spokój czy tez spacerek sie zaliczy...

Witajcie:)
U nas pogoda taka nie teges:(pochmurno i pewnie będzie padać deszcz.
Mam dziś humor do bani zawdzięczam go mężowi ehh
Joasiu jak tam Twoje ciśnienie?
Zrobię sobie chyba słabiutką kawkę potem muszę poszukać na klatce numeru do kogoś kto luknie domofon bo po tych ostatnich burzach coś przestał działać.

palma się wita :)
Też wstałąm dziś jakaś taka wypluta ( dzień jak codzień :-D:tak::-);-) ) ale kawa parzona postawiła mnie na nogi, wiec polecam każdemu.
Wiecie co mam dylemat, z wózka jestem naprawde bardzo bardzo zadowolona, tylko wybrałam kolor błękitny, sis mi powiedziałą, że wszyscy będa myśleć , że to chłopiec, no i teraz mam zonka :eek::rofl2: ... ale mi sie ten błekit najbardziej podobał :tak: buuuuuuu !!!!

Aha w związku z ta arytmią dzidzi co mi wyszła ostatnio na prenatalnych lekarka kazała mi zrobić, toxo, różyczke i chyba cytomegalie, ale nie jstem pewna, nie wiecie może co się robi w takim wypadku przypadku :happy: ? Bo mam wizytę w pt, a nic nie zrobiłam jeszcze, zresztą jestem przekonan, że ta arytmia wyszła z powodu temperatury 37 st w cieniu, bo wtedy było strasznie upalnie i myślałam, że zdechne :baffled:

aha a łóżeczko kupilismy takie : http://img2.cokupicstatic.pl/c_big2136326.jpg , bo wczoraj na wyprawce złego linka wkleiłam :)

Ostatnia edycja:
witamsie z poranna kawka

pajkaa zle mnie zrozumialas z tym NPR, ja napisalam, ze stosowalam je nie dokladnie wtedy kiedy zaczelam marzyc odziecku, natomiast przez pierwsze lata malzenstwa nie chcialam miec dziecka bo nie mielismy do tego warunkow (mieszkalismy z moimi rodzicami) i nie mialam, a teraz przy drugim dziecku zaczelam myslec, ze bardzo bym chciala, ale nas nie stac, pojechalismy z m na wyjazd sluzbowy z jego sarej pracy no i stalo sie, bedzie Agatka, jeden raz niedostosowania sie wystarczyl

alebur i co zrobiliscie ze swinka przestala gryzc?

u nas leje od rana, zaraz sie zwijamy i jedziemy do mojej kolezanki, pozyczy mi ubranka po swojej Coreczce hurra, a potem na 14ta do dentysty, czego bardzo sie boje

Hallo Kochane!
Witam się w gronie bolących bioder, nic nie chcenia, śpiączki, czkającej dzidzi, a i mi od dwóch dni, a w zasadzie od dwóch nocy też jest nie dobrze:baffled:
Palemko wózek śliczny, i myślę że dla dziewczynki taki błękit też pasuje, dla chłopca różowy to jakoś mniej. Ja to ogólnie mam różową maniane, ale to po trzech chłopcach:-D
A mi się ta pogoda bardzo podoba, oddychać mogę i w nocy chłodno lepiej się śpi, a później mam wyrzuty sumienia, że samolub jestem, bo powinnam z Małym nad jeziorem w upale siedzieć:baffled:

Ale dzis ciezki dzien sie zapowiada, pogoda znow taka mulnieta, niby fajnie bo chlodno ale pada i pada moze z 10 min przerwy. A ja musze skoczyc po prezent dla kumpeli bo bedzie miec urodzinki. Obiadek mam juz z glowy bo m szedl dzis na 12sta do pracy. I mysle co tu robic niby sie nic nie chce no ale cos trzeba:-)

Joasiaaaaaaaaaaaa haloooooooooooo :-(martwimy sie

Pajka
uuu mam nadzieje,że tym razem Ciebie nie dopadlo jakies chorobstwo, zatrucie czy cos &&&&

Martusia1605 za wizyte u sadysty &&&&&&&&&& nie bedzie tak zle:-) najgorzej tam dotrzec a potem z gorki hihi

reklama
Właśnie Joasia melduj się, bo się denerwujemy!
Martusia za dentyste, co by nie bolało, ja ostatnio znalazłam super dentystę, i do tego przystojny;-) Kasuje jak za złoto, (za zboże już chyba nie można pisać, bo taniocha straszna) ale pięknie robi i nic nie boli!

Do góry