reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hehe :D mam tak od zawsze jedynie w imprezki to ja tam wypiję(jak pisałam do towarzystwa) ale nie zawsze tez hihi :))

Mama mówi jak widzi ze ja z nimi to "no Patrycja z nami w koncu wypije" :D

Kciuki aby udało się wsio załatwić &&& co do pogody zależy w jakie strony jedziesz bo na Pomorzu chłodno...ale tez niekiedy ciepło także i długi i krótki sie przyda :))

reklama
Witam dziewczynki ja juz po wizycie ralecja na odpowiednim watku :-)....Huraaaa nareszcie chłodniej ale na tyle ciepło ze w krotkim rekawku mozna chodzic ....ale w koncu jest czym oddychac ozyłam normalnie:-D:-D

doberek brzuchatki :-)
dziś to mi nawet zimno było :-D
a ja dzis strajkuje i na obiadek sobie kolbę kukurydzy ugotuję, potem muffinka jagodowa, lody cafe late i czereśnie takie menu na dziś :tak:

Melduje, ze zyje...

nic mi sie nie chce nawet siedziec na BB chyba cisnienie wiec wybaczcie...

caluski dla Was i brzusiów

martusia jak slysze ZUS to mi sie niedobrze robi bleee wspolczuje stania w kolejkach, nerwow itd...tulam a i super ze luteinke masz odstawiona gratki:*
mantezowa wow no wlasnie wszystko zalezy od czlowieka martusi nikt nie przepuscil a Ciebie Farmaceutka w dlllugiej kolejce wypatrzyla oby takich milych niespodzianek coraz wiecej i tylko takich:)
Lotka heh ciekawe kto by taka babke na oddzial wpuscil hihihih
*martusia ja tez wczoraj zauwazylam twardnienie macicy na kilka sekund pozniej puszcza i zaraz znowu ale to chyba te skurcze B-H wogole bezbolesne a Mala sie ruszala wiec pewie sobie maciczka cwiczy do porodu i dzieki jej za to hehe...dziekowac za wyrazy uwielbienia z wzajemnoscia:*
marudka lykaj tablety i sie nie martw wspomnij ginkowi na wizycie moze tez cos doradzi...a z tym straszeniem to oni maja to chyba zalecane zeby pacjentki straszyc takze sie nie przejmuj i stosuj do zalecen bedzie dobrze tulam mocno:*
Palemko Ty Nasza zwariowana hehe tylko Ty mozesz pisac ze chce Ci sie plakac i wstawiac emotka z usmiechem hehe a ja cos czuje ze od rana masz dzis dobry humor tylko zjedz cos sobie bo jeszcze komus stanie sie krzywda hihih
gorgusia pogratulowac Mka ze potrafi tak kominowac hehe no i &&& za Mamusie kurcze ale ambitna mgr robic baa abronic moja boi sie do kompa ruszyc hehe
patrysia z tego co pisalas wolisz slonko od takiej pogody to moze Ci nie sluzy tak jak reszcie to ochlodzenie wiec dupka na kanapke i odpocznij troszke moze mala drzemeczka w ciagu dnia pomoze mi nieraz pomaga:D
Zanetka gratki udanego urlopku:) no i super Cioci hehe widzisz nie tak jest to wszystko straszne jak trzeba to trzeba a Ty Kochana skoro z Maja dalas rade ze swoim bedzie jeszcze latwiej bo wiadomo co swoje to swoje hehe dobrze miec taka pomoc pod reka:)duzo zdrowka dla Siostry:)
monaliza nie wiem jak na 2 tyg ale ten i przyszly maja byc wlasnie niby takie sredniawe wiec cos na dlugi zabierz:) super ze zobaczysz sie z Coreczka powodzenia z zalatwianiem zwolnienia:*
stokrotka nie pisz mi o kuku bo Ci przez ekran wskocze i zjem hehe u nas w marketach juz sa ale ja czekam na taka od wujaska z pola mniammmm

Dzieki Kobietki za zrozumienie z tym kompem oszalec mozna wyobrazcie sobie ze dzis to samo hehe ale juz jak konczylam czytac glowny watek a ze malo tego bylo bo sie rano wzielam za pisanie to jeszcze raz poodpisywalam w miare pamieci , zauwazylam ze dzieje sie to jak emoty wrzucam wiec bede robila buzki klawiaturka o tak:p heh
U nas dzis chlodniutko mmm az chce sie zyc he w nocy tez nawet chlodno zamknelam okno na noc bo mi zimno bylo ale o 4 otworzylam zeby poczuc rzeskie powietrze lepiej sie czlowiek budzi wtedy:) wiec pofolgowalysmy z Lila do 9.30 hehe tak nam dobrze pod kolderka bylo
Zjadlysmy sniadanko, domek ogarniety, bb tez i lecimy na tradycyjne popoludnie u Psiapsioly:D
Milego dzionka do pozniej Brzusiatki:*

JOASIA powtórzę sie bo juz raz pisałam PODZIW!za to ze tak każdej odpisujesz:) co do drzemki oj zebys wiedziała ze bym zaliczyła ale dzieci...jak byłam z Domisiem tylkow ciazy to jej hehe po śniadaniu drzemka do obiadu a po obiedzie drzemka do kolacji a po kolacji pogaduszki z M i spać dalej juz na noc :D to były czasy :p

reklama
Joasiu to chyba bylo cos innego bo juz w domu kilka razy twardnial ale na chwilke. bardziej niepokoi mnie to ciagniecie... nie wiem nie chce panikowac ani nic moze to jednak normalne? :p
Patrysiu oj drzemka to fajna rzecz :) chociaz ja juz nie spie w dzien chyba ze mam duzo latania...

maly dzis spokojny ale chyba chwale dzien przed zachodem :p

Do góry