reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
hejka dziewczyny. wczoraj nie dałam rady Wam odpisać chociaż przeczytałam.

widzę że dzisiaj cisza.

*martusia* mnie też ciągnie w pachwinie i w kroczu pobolewa, co to może być??

Demetrios ostatnio (chyba w środę) teściowa zamówiła olbrzymią pizze. chyba z 100 cm srednicy lub wiecej. i aż 3 kawalki zjadłam :szok: jak nigdy a i jeszcze głodna byłam. ale chyba od niej mały wieczorem mi spać nie dał figlował i wiercił się masakrycznie. ale te pizze bym z chęcią jeszcze zjadła ;p

od dziś przez tydzień jestem sama w domu :-( teściowa z bratem B pojechali na urlop nad morze. ja jade w sierpniu. teraz nie mogłam bo sobie jeszcze skusiłam się na pracę.
za 8 dni z B mamy rocznicę... i daleko od siebie. obiecał że ją odprawimy jak wróci.

Fasolko ja mam nową zabawkę :p i ciekawą książkę... co do arbuza no to powiedziała, ze wlasnie na takich owocach, które cieżko umyć jak np arbuz, maliny może być bakteria salmonelli... nawet wczesniej nie pomyślalam o tym...

patrysia hehe no ja w sumie jakbym nie miala co robic to pewnie tez bym na drzemaniu co chwile konczyla ale moja P mowi ze mam byc aktywna skoro nie musze lezec ze bedzie lepiej rodzic to mnie co chwilke na spacery i place zabaw wyciaga w sumie to dobrze ale jak juz odlatuje to dziekuje i ide sie polozyc:p
*martusia ja tez mam schizy bo np. teraz czuje jakby mala wiercila glowka jakby chciala mi juz wyleciec hehe takie lekkie smyranie a jak przylozylam reke to normalnie czuje jakby glowko co chwile na "nie-nie" robila hehe ale to moze byc reakcja na zjedzonegoprzed momentem swiderka truskawkowego:p mysle ze nie ma co sie martwic jak same o tym piszemy to nasze "schizy" ale konsultacji ginka zawsze warto zasiegnac:*
Pajka nie bojowy Ty jako doswiadczona Mama musisz ukierowac te ktore jeszcze nie swiadome lub m,ysla ze sa swiadome niektorych spraw a tak nie jest cierpliwosci:p a z ta komorka dobre ciekawe czy i moja tak potrafi hehe z ta salmonella na malinach to wez nie strasz bo mi Mama dla Lilci codziennie po kilka z ogrodu przynosi myje je ale no wlasnie przeciez miedzy zabeczkami gdzies one moga sie kryc o fuck.....
maluszek oj Ty super Ciociko tylko sie nie przeforsuj:p i niedaj sie zagadac hihi
fasolka uspokoj Mamusie powiedz ze lekarz nic nie mowil ze Corcia jest za mala ale po prostu tak jest ze Ona zabiera z Twoich zapasow:)nie musimy od razu tyc skoro mamy zapasy to Dzidz najpierw je wykorzysta jak nie starczy to sie bedzie domagal:p
mantezowa to super oby jak juz bedzie musiala zostac to aby Jej nie przeszla ta chec:p z opowiesci znajomych wiem ze nie tylko Dzieci przezywaja rozlake takze mysle ze Twoje obawy sa bezpodstawne ale i normalne bedzie dobrze wazne ze Mala sie nie zrazila do tego miejsca:)
jasminum a widzisz a nam tylko powiedziala ze jesli mamy jakies niepokojace sygnaly to jechac bo po ta lekarze zeby sprawdzic i pomoc albo uspokoic kazda ma inny charakter jedna moze sobie takie skurcze tlumaczyc ze sa normalne a druga sie schizowac wiec jesli mamy sie martwic to dla swietego spokoju zapytac gina moze nie od razu do szpitala bo tam nas od reki zostawiaja 3 doby na obserwacji ale do gina na porade jak najbardziej tak wg mnie:)
malenstwo podziwiam w sierpniu na urlop ja bym sie juz chyba nie odwazyla:p a rocznice na pewno B Ci zrehabilituje:)

Dzisiaj nawet relaksik po kawce u P poszlam do kuzynki bo mieszkamy teraz blisko siebie a juz wieki u Niej nie bylam...takze jakos zlecialo a i Chrzesnej sie pokazalam bo dawno mnie nie widziala a mieszkaja w jednym domku:)
Lilianka dzis nadpobudliwa czyli w normie hehe tez widac odpowiada Jej ta pogoda nawet teraz sie na Ciocie forumowe wypina hmmm chyba to raczka:pmoze macha czyli Lilianka mowi hello i papa
Zmykamy zaraz na kolacyjke pozniej jestem z M umowiona na rozmowe jak nie bedzie pozno jak skonczymy to sie jeszcze odezwe poki co zegnamy sie z Mala bayyy:*

Powrocilam... ale ja jestem dzis nie do zycia:-( tyle rzeczy na raz to mnie nigdy nie bolalo:-(moj brzus nawet sie dzis stawia pobolewa a jak maly sie rusza to juz w ogole:confused2: a stopki moje normalnie przypominaja misia, niedzwiedzia nawet:-) mam sie isc kapac ale normalnie usiadlam i plakac mi sie chce bo nie mam sil, chce brodzik nie wanne!!! wybaczcie moje dzisiejsze narzekanie

Joasia no to fakt teraz akurat ja drugi dzien pod rzad pilnuje, teraz moj brat siedzi z mala ale mial okazje isc dorobic a ze ja w domku to juz taka nie bede, tym bardziej,że mama mi pomaga po pracy... no ale ja juz kiedys pisalam,że oni to taki typ,że nawet nie uslyszysz dzieki...

Dziewczynki dzis grzeczne i nienaskrobaly duzo,żebym mogla ogarnac heheh:-D

A jedna dzis padni ze stoiska z warzywkami zapytala sie mnie czy juz niebawem rozwiazanie a ja,że tak na poczatek wrzesnia a ona sie usmiechnela i powiedziala do mnie,że daje mi miesiac:-D hmmm chyba jestem za duziaa:-p

Maluszek ja mam brodzik i prysznic
i czasem marzy mi sie wanna
możemy się na trochę zamienić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chyba musze zmienic "nicka":-D

Do-ti no ja zawsze bylam za wanna:-D teraz mamy narozna i wieksza ale no jak widac narzekam:-D jak mam tam wejsc czy wyjsc to mi sie nie chce,a w brodziku nie musze nog podnosic ani nic:-D to sie nazywa juz lenistwo??

tule wszystkich mocniutko

mantezowa ja mialam dokladnie tak samo z przedszkolem Oliwki ona od pierwszego dnia nie chciala stamtad wychodzic a ja przezywalam straaasznie

smieeeszny film leci na tvp1, rodzice mieszkaja z 18dzieci, jaki hard core :szok:

ja dzis od 4.30 na nogach, Oliwka dostala skierowanie do kardiologa bo szmery na sercu nie ustepuja,
i myslalam, ze dzis zawalu dostane, peklo mi w moim gratowatym wozku kolo, jednoczesnie opona i detka, tak strzelilo jakby ktos z broni palnej wystrzelil, droga taka naprawa jak piernik wrrr

aa i powiedzcie mi mamy lato czy jesien?? u nas dzis nad ranem bylo plus 6 stopni :szok:

dobranoc Kochane buziaki,jeszcze raz tule :-D

Joasiu, Jasminum dzieki za oswiecenie :) tak jak myslalam ze od chodzenia mam to. czyli wynika ze w tym miesiacu baaardzo duzo tego bede miala, bo tak sie zlozylo ze mam nieraz 2 lub 3 lekarzy dziennie...

Fasolko a wiesz ja sobie wybieram z tych zestawow co bede jadla. no oczywiscie sobie folguje troszke ale cukier caly czas w normie oprocz jednego razu ale zastanawiam sie czy ten alarm z cukrzyca nie byl za wczesnie i czy w ogole potrzebny. poki co ide we wtorek do diabetolog zobaczymy co powie. ale juz ogarniam co z czym :)

znowu dzis spalam ponad 2h ale malz mnie obudzil o 9...

reklama
Do góry