patrysia hehe no ja w sumie jakbym nie miala co robic to pewnie tez bym na drzemaniu co chwile konczyla ale moja P mowi ze mam byc aktywna skoro nie musze lezec ze bedzie lepiej rodzic to mnie co chwilke na spacery i place zabaw wyciaga w sumie to dobrze ale jak juz odlatuje to dziekuje i ide sie polozyc
*martusia ja tez mam schizy bo np. teraz czuje jakby mala wiercila glowka jakby chciala mi juz wyleciec hehe takie lekkie smyranie a jak przylozylam reke to normalnie czuje jakby glowko co chwile na "nie-nie" robila hehe ale to moze byc reakcja na zjedzonegoprzed momentem swiderka truskawkowego
mysle ze nie ma co sie martwic jak same o tym piszemy to nasze "schizy" ale konsultacji ginka zawsze warto zasiegnac:*
Pajka nie bojowy Ty jako doswiadczona Mama musisz ukierowac te ktore jeszcze nie swiadome lub m,ysla ze sa swiadome niektorych spraw a tak nie jest cierpliwosci
a z ta komorka dobre ciekawe czy i moja tak potrafi hehe z ta salmonella na malinach to wez nie strasz bo mi Mama dla Lilci codziennie po kilka z ogrodu przynosi myje je ale no wlasnie przeciez miedzy zabeczkami gdzies one moga sie kryc o fuck.....
maluszek oj Ty super Ciociko tylko sie nie przeforsuj
i niedaj sie zagadac hihi
fasolka uspokoj Mamusie powiedz ze lekarz nic nie mowil ze Corcia jest za mala ale po prostu tak jest ze Ona zabiera z Twoich zapasow
nie musimy od razu tyc skoro mamy zapasy to Dzidz najpierw je wykorzysta jak nie starczy to sie bedzie domagal
mantezowa to super oby jak juz bedzie musiala zostac to aby Jej nie przeszla ta chec
z opowiesci znajomych wiem ze nie tylko Dzieci przezywaja rozlake takze mysle ze Twoje obawy sa bezpodstawne ale i normalne bedzie dobrze wazne ze Mala sie nie zrazila do tego miejsca
jasminum a widzisz a nam tylko powiedziala ze jesli mamy jakies niepokojace sygnaly to jechac bo po ta lekarze zeby sprawdzic i pomoc albo uspokoic kazda ma inny charakter jedna moze sobie takie skurcze tlumaczyc ze sa normalne a druga sie schizowac wiec jesli mamy sie martwic to dla swietego spokoju zapytac gina moze nie od razu do szpitala bo tam nas od reki zostawiaja 3 doby na obserwacji ale do gina na porade jak najbardziej tak wg mnie
malenstwo podziwiam w sierpniu na urlop ja bym sie juz chyba nie odwazyla
a rocznice na pewno B Ci zrehabilituje
Dzisiaj nawet relaksik po kawce u P poszlam do kuzynki bo mieszkamy teraz blisko siebie a juz wieki u Niej nie bylam...takze jakos zlecialo a i Chrzesnej sie pokazalam bo dawno mnie nie widziala a mieszkaja w jednym domku
Lilianka dzis nadpobudliwa czyli w normie hehe tez widac odpowiada Jej ta pogoda nawet teraz sie na Ciocie forumowe wypina hmmm chyba to raczka
moze macha czyli Lilianka mowi hello i papa
Zmykamy zaraz na kolacyjke pozniej jestem z M umowiona na rozmowe jak nie bedzie pozno jak skonczymy to sie jeszcze odezwe poki co zegnamy sie z Mala bayyy:*