reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

fasolka- Ty wiesz, że my na tym samym wózku jedziemy :tak:;-) mamy razem mdłości, krążek i do tego jeszcze ta samą liczbę tyg i dni na suwaczku hahhaha, ale się uśmiałam :-D:-D

siet fuck - przed chwilą zaobserwowałam coś wystajaecgo w miejscu, w którymk powinnam miec żołądek - sprawca mdłosći zgagi i ogólnych cofek został zidentyfikowany - to mała Nataszka skopuje żołąd mamie :-D:-D:szok::wściekła/y::-D;-) Ajutoooooooooooooooooooooooo :szok::szok::szok::szok: !!!!!!!!!! Obcy atakują !!!!:-D:-D

reklama
Fasolka no bo my w ciąży jakoś piękniejemy i przyciągamy uwagę :)
nieraz jak przechodzę to niektóre osoby milkną :D

Palemko ostatnio jak mi skakał brzuch i mój M czuł ręką jak strasznie Fasolina kopie to określiliśmy ją jako OBCY 3 :D

Mój Mały też siedzi wysoko I uciska żołądek,ale zgagi nie mam. Jest mi za to niedobrze dość często ostatnio.
Wypina się ostatnio bardzo dużo i bardzo mocno,więc ruchów nie liczę,bo seria ranna daje sporą liczbę wygibasów.
M. gada do Synka, głaszcze i całuje brzuś I ciągle powtarza,że już nie może sie go doczekać po drugiej stronie brzuszka. Kochany jest.
Dzis moja chrześnica poczuła wystającą nóżkę/ rączkę Kacpra I była bardzo przejęta :-)
Ale on musi być już duży....

Poczytałam co u moich mamusiek i spadamy nunu :* dzis tez byl intensywny dzien.

Joasia no u nas do poludnia tez upal, jak szybko pojechal tak i wrocilam.Kilka rzeczy kupilam ale nie wszystko co chcialam, jutro ma byc chlodniej wiec planuje jeszcze jutro podjechac do miasta:) Ty kochana w takie upaly sama z domku nie wyruszaj sama sie o tym ostatnio przekonalam, dobrze,że dotarlas do domku cala i zdrowa :*

Misia jak Ty ogarniasz ruchy dwojki dzieciaczkow to ja nie wiem:-D i w ogole wszystko myslec podwojnie,nam ciezko z jednym a co dopiero Ty masz powiedziec, z jednej strony chcialabym wiedziec "jakie to uczucie miec jeszcze dwa serduszka pod swoim sercem":-)

U mnie co do sexu to my caly czas, na poczatku to w ogole mialam non toper ochote, teraz juz tak normalnie raz mi sie chce raz nie:-p obecnie musimy sie wstrzymywac bo moja pipka jest chora po antybiotykach:-( i nic nie przechodzi wiec czeka mnie wizyta u gin a troszke mi szkoda kasy bo to,żeby mi powiedziala co mam uzyc czy wypisac recepte no ale juz minelo kilka dni a tu zero poprawy:-(

A co do naszych chlopow, to ja na mojego narzekac nie moge(chociaz czesto to robie) dba o nas, martwi sie, dorabia gdzie sie da,moze i nie gotuje raczej on z daleka od kuchni ale wszystko umie zrobic i zawsze ma checi. Mieszkanko ze strychu sam zrobil troche pomogl moj tata ale tak to przed praca czy po non toper cos robi. Ogolnie juz skonczone mamy zostaly wykonczeniowki same no i urzadzenie sie mebelki,agd itd kredytow juz nie chcemy wiec z miesiaca na miesiac cos sie kupuje no a teraz jeszcze tzeba myslec o maluszku. Ale damy rade wazne,że mamy siebie i sie kochamy:-)

Dobranoc kochane, mam nadzieje,że kochana zgaga da mi zasnac:angry:

Witam porannie ja ledwo zywa :szok::-) mała gdzies mi no zebrach kopsała prawie przez poł nocy :rofl2: w dzien spanie bede pewnie odrabiac:-p,gdzie to ochłodzenie:angry:7 rano a słonce juz daje masakrycznie....

witam sie

jeju dzisiaj zaczęlam 8 miesiąc :szok::szok::szok:

jadę dzisiaj do lekarza z małym więc proszę trzymać kciuki - niestety wszystkie objawy pasują do zatrucia salmonellą:-(

MALUSZEK na zgagę kup sobie Alugastril można w ciąży a działa cuda w pierwszej ciąży męczyłam się jak głupia a teraz pyk przed snem biorę lyżweczkę i śpię
:-D

Pajeczko mam nadzieję że z synusiem wszystko będzie ok i oby to nie była salmonella bo wtedy chyba czeka was szpital

Ja dzisiaj nie miałam cały dzień internetu, masakra. Myslalam, ze sie zanudzę. Za ciepło to u nas tez niestety nie jest. mantezowa, a gdzie zamierzasz rodzić? Mój mąż to raczej się nie interesuję ani ciążą, ani porodem. Raz na miesiąc może o coś zapyta, ale zeby samemu wziąć i coś przeczytać... niee, w zyciu ;/ to co nie macie zadnej listy?

pierwszą córę rodziłam na Zaspie i teraz też tam planuję. Nie ma tam luksusowych warunkow ale za to bylam bardzo zadowolona z obslugi personelu

Pajkaa- trzymam kciuki za zdrówko Synka. Dawaj znać jak tam.
Ja jeszcze w łóżku.lubię sobie dłużej poleżeć ostatnio... plecy mniej,ale jednak bolą,więc nie łudzę się,że przejdzie zupełnie. Miłego dnia Kochane.

Czy z Maybybaby ma ktoś kontakt? Dawno nie pisała...

reklama
WITAM:)

Ja też jakas obolała chodze...myslałam ze po nocy minie ale jednak nie...

Marcelek tak się wypina i to z różnych stron...nawte teraz się wierci :D dlatego ja też nie licze ruchów bo ich jest sporo:)

JOASIA to ci komplementa dała super!nic tylko dumac:))ja też ostatnio rano coś nie bardzo sie czułam ze musiałam sie położyć az nawte na wymioty brało :0 poleżałam wody popiłam i było lepiej...trzeba uwazać...

Mój M to też angażuje się na swój sposób:)ogólnie pomaga ale niekiedy też musze o coś poprosić no ale niezaniedbuje nas i to mi wystarczy resztę jak moge to sama zrobie:))ale za to jest przewrażliwiony jeśli chodiz o synusia:)ale tak zawsz emiał...na zasadzie z ejak jedziemy a droga jak to w Pl to zaraz "trzym brzuszek""biedactwo tak nim tutaj rusza" czy np.jak mam intensywniejszy dzien to mówi"połóż się odpocznnij już...a synek kopie rusza się" czy "uwazaj na brzuszek aby nie uciskac aby nie uderzyć on tak wystawia nóżki etc.że można krzywde zrobić" itd. takie gadki ma hehe czy ogólnie lubi patrzec jak Marcelek wygibasy robi w brzuszku itp.:)ale jak ma dotknąc to tak delikatnie(jak piórko byłoby jego ręka) bo boi się ze go będzie "uciskac" :D
Ogólnie ja nie narzekam :)owszme niekiedy to człowiek by chciał to czy to aby zrobił a M nie za bardzo szybki do tego ale wtedy ja go rusze to zaraz myka :p

Do góry