martusia &&&&& za zdrowko Oliwki:* daj znac jak po wynikach...niezle z tym potem ja bym chyba juz kazala sprzedawcy po karetke dzwonic
gorgusia jka tam po urlopie masz juz opalenizne "raczkowa" hihi M sie wykazal zestaw bizu uuuu najwazniejsze ze jestes szczesliwa, ze tak jak piszesz po 9 latach tak samo sie kochacie gratki:*
pauline wielkie gratki zdania prawka i to w 8 m-cu ciazy to nielada wyczyn hih
mantezowa wyrazy wspolczucia:* wiem jak to jest stracic najukochansza Babcie moja odeszla 4 lata temu a wydaje mi sie jakby to bylo wczoraj...ale mam zamiar odwiedzac ja z Lilunia jak czesto sie da wierze ze bedzie Nas z gory ochraniala tak jak to robila za zycia...
[*] mysle, ze niewybaczylabys sobie gdybys posluchala babcie M i nie poszla pozegnac sie z Babcia....to taka duchowa potrzeba tez dla Ciebie, co prawda stres, stresem ale siedzac w domu myslalabys tylko dlaczego nie poszlas z Babcia w ostatniej drodze...tulam
Zanetka gratulacje dla Siostry udanego porodu i takiej idealnej Corci no i dumnej Cioci Zanetce po ktorej Malutka ma nosek
..udanego urlopowania
)
fasolcia ciesze sie ze wpowrocilas
*martusia Ty to masz sny i w dodatku niedobra mama z Ciebie hehe wiesz niby co mowia o snach ze zazwyczaj jest na opak wiec bedziesz Super Mama jak My wszystkie z reszta chyba zadna w to nie watpi
... mmm znowu kusisz jakims pysznym wypiekiem zarzuc kawaleczkiem jak jeszcze zostalo
maluszek nom pogoda na ten week narobila niezle harmidru:/
Palemko 5 tyg wow na pewno dasz rade zobacz jak ten czas polecial tak sie martwilas a tu za chwilke bedzie juz bezpiecznie
...to "mowisz" ze w koncu widac ze jestes w ciazy hihih to dobrze bo juz w koncu 8 m-c juz najwyzsza pora a co masz byc chudsza niz my o nie solidaryzuj sie z bebolkami hehehehe
Ansure zdrowka:*
monaliza udanego remontowania
....a z tym lekarzem to naprawde wymysla powinno byc jedno l4 a nie wymysla a Ty mowilas, ze wylatujesz do Pl czy z innych zrodel sie dowiedzieli???masakra biurokracja...brrrr nie dziwie sie ze jestes wsciekla i mocno tulam i &&& zeby sie udalo zalatwic to w ten 1 sposob....
misia Ty pierz, pierz bo 2 razy tyle masz co kazda z Nas
Pajka zdroweczka dla Starszaka, mam nadzieje, ze obeszlo sie bez gipsowania bo w taki upal to bylaby dla Niego katorga
stokrotka wspolczuje tej sytuacji tym bardziej,ze mama tez sie wykreca od pomocy a w sumie nie od pomocy a od tego co sie Wam nalzey skoro dzialka jest na pol to macie prawo tam przechowywyac swoje rzeczy...mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni i mam ustapi tulam
....wow ale jestem z siebie dumna nadrobialm Was od czwartku a myslalam, ze to niemozliwe
nawet ten rupiec komp stacjonarny sie nie zawiesil chociaz i tak co chwilke robilam kopie zapasowa
widze ze sie zaczelo wielkie pranie hehe my tez juz mamy komode gotowa czekam az bedzie znosna pogoda zakupuje proszek i hejka z tym bo lacznie z kolderkami i kocykami mam 4 wory hehe
A tak ogolnie to dzis dol bo M wyjechal rano z powrotem do Nl
ryczalam naturalnie jak sie zegnalismy ale to bylo do przewidzenia za malo czasu zeby sie soba nacieszyc, nie mogl sie na brzusia napatrzec wszystkim mowil jak slicznie wygladam alez mi sie to podobalo
no ale nic teraz znowu m-c rozlaki i na poczatku sierpnia przyjedzie ale bedzie to czas remontu i pewnie tez bedzie zabiegany...a pozniej to juz na porod ale ten ostatni m-c to pewnie bede jiala tyle stresow ze szybko zleci...my juz w sobote zaczelismy 30 tc masakra jakas hehe we wtorek wazenie ciekawe jak tam na wadze bo podczas pobytu M zabieral mnie gdzie chcialam i na co chcialam hehe pewnie odbilo sie na wdze:/
No nic jak sie uda wpadne jeszcze wieczorkiem
caluski milego popoludnia Wrzesnioweczki me:***