reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

udalo mi sie pospac chwile ;)

Pajka no w dniu badania czyli 28.6 mial 600g-ale w opisie mam napisane ze 'struktury płodu w normie'. nie wiem, martwi mnie to trochę, lekarz mówi, że narazie jest średni. następne usg mam 9 sierpnia, ale chyba będę próbować zmienić termin o ile się uda i do innego lekarza się udam, to na pewno. idę się pomartwić dalej...

miłego weekendu.
:*

marta nie masz się czym stresować dopiero wchodzisz w okres gdzie dziecko będzie przybierać na wadze:-) bo narazie to wyksztalacały sie wszystkie narządy. W ostatnim trymestrze dzidzia moze przybierać nawet 250g tygodniowo. Poza tym te pomiary na usg są naprawde bardzo uśrednione i często błedne

reklama
witam sie

my dzisiaj na urodziny mielismy jechac , ale synus ma temperature i biegunke:( slonce schowane za chmurkami:tak:jest przyjemnie

*Martusia*odpowiedziałam Ci na watku lekarskim:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
uff wreszcie bez upału póki co :-D
na wątku prawniczym nik niestety nie odpowiada :no:
muszę się Wam wyżalić troszkę...wczoraj zapytałam mamę czy jak nie uda nam się znaleźć jakiegoś lokum do końca lipca to możemy zwieźć wiekszość rzeczy na działkę (mam ja na połowę z mamą); chodziło mi tylko o takie zabezpieczenie, bo jak zwalimy sie do tesciów to tam jest malutki pokoik i wszystkiego nie pomieścimy a jeszcze sa zwierzaki :tak:
no i się zaczęlo :no: ,że ona musi miec dostęp do łóżek itp.
a ja pytalam czysto teoretycznie tylko, zresztą miałam nadzieję, że się zgodzi w końcu mogłaby mi pomóc, niestety od słowa do słowa (my bardzo szybko zaczynamy się kłócić :-() skończylo się na tym,że napisała mi w sms,że najwidoczniej nie potrzebuję matki i ona może nią nie być i żegna :wściekła/y: :-(
no i mam doła, nawet z TZ nie gadałam jeszcze na ten temat, zreszta jego nie ma a gadka na Skypie to nie to samo :no:
sorki,że tak przy niedzieli, ale musiałam się wyżalić....

dzien dobry!
siedze od rana pod wiatrakiem, noc byla paskudna, jeszcze Tomi spal z nami, bo zobaczyl blysk i jak burza to on u siebie nie bedize spal...
uff wreszcie bez upału póki co :-D
na wątku prawniczym nik niestety nie odpowiada :no:
muszę się Wam wyżalić troszkę...wczoraj zapytałam mamę czy jak nie uda nam się znaleźć jakiegoś lokum do końca lipca to możemy zwieźć wiekszość rzeczy na działkę (mam ja na połowę z mamą); chodziło mi tylko o takie zabezpieczenie, bo jak zwalimy sie do tesciów to tam jest malutki pokoik i wszystkiego nie pomieścimy a jeszcze sa zwierzaki :tak:
no i się zaczęlo :no: ,że ona musi miec dostęp do łóżek itp.
a ja pytalam czysto teoretycznie tylko, zresztą miałam nadzieję, że się zgodzi w końcu mogłaby mi pomóc, niestety od słowa do słowa (my bardzo szybko zaczynamy się kłócić :-() skończylo się na tym,że napisała mi w sms,że najwidoczniej nie potrzebuję matki i ona może nią nie być i żegna :wściekła/y: :-(
no i mam doła, nawet z TZ nie gadałam jeszcze na ten temat, zreszta jego nie ma a gadka na Skypie to nie to samo :no:
sorki,że tak przy niedzieli, ale musiałam się wyżalić....
wyzalaj sie ile chcesz..... jak bym slyszalam o swojej matce.... troche mi to zajelo, ale nauczylam sie ją olewac, inaczej bym sie zamartwiala bez potrzeby, a widac niestety takie "modele" nam sie trafily.. rodzicow sie niestety nie da wybrac..
zaraz wyruszam na wizyte do mojej ginki, zobaczymy czego sie dowiem :) do zobaczenia pozniej dziolszki xxx
czekamy na wiesci :-)

Hej :) wróciliśmy. Zmęczeni podróżą spalismy do południa.
Marta- nie stresuj się. Jest ok,a mniejsze dziecko łatwiej urodzisz :)

Mój Maluszek chyba nie jest fanem jazdy samochodem. Jechaliśmy prawie 8h,a on calutki czas był bardzo aktywny i boleśnie mnie okopywal. Imprezę miał na całego. Zresztą już jest tak duży,że non stop coś mu wystaje. Szczególnie po prawej stronie brzucha.

I dziś dołączam się do Waszego narzekania- ale gorąco! Masakra...

reklama
ja tylko na chwile bo zaraz bede piec ciasto te z maslanka z linku ;) potem sie trzeba ogarnac zeby nie wygladac jak strach na wroble i wybieramy sie do znajomych ;)

Martusia tulam Cie mocno. trzymam kciuki zeby sie ulozylo wszystko. :*
Mantezowa dziekuje, jestem troche bardziej oswiecona ;)

milej niedzieli Mamuski :)

Ostatnia edycja:
Do góry