reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

LOTKA mój pierwszy synek 3640 a drugi 3220 :D a mówi sie ze drugie dzieci są większe hehe (fakt Domis był po terminie a dokładnie urodzony pierwszego dnia 42 tc a Alanek w terminie no ale w sumie wychodziłoby tak czy siak na podobne wagi...)
mi to juz wyszlo z pomiarow, w analogicznym okresie ciazy Tomi byl mniejszy no i lekarz juz zapowiedzial, ze na bank bedzie wiekszy.... zobaczymy co mu z tego wyjdzie, najwyzej mnie pokroja i wyjmą sobie sami hehe

reklama
Witam.
Ja jak każda z Was również źle znoszę upały, dzisiaj jest dosyć duszno, ale słońce się przynajmniej chowa. Ja to w ogole nie lubię upałów. Chodzę jak pokraka, bo kość ogonowa mi dokucza i w ogóle w pośladkach mnie boli. :/
Też już poprałam i poprasowałam część ciuszków i pościele z kołderkami i poduszeczkami. Jeszcze kocyki mi zostały a drugą partię już mi mama naszykuje :) Bratowa już chyba jej zawiozła po bratanicy rzeczy. :)
mantezowa, przykro mi z powodu babci. Powinnaś pójść na pogrzeb, jeśli czujesz się na siłach i chcesz tego. Zabobonami się nie przejmuj.

Ostatnia edycja:
MISIA a drugi maluszke pokazał co ma miedzy nózkami?czy dalej niespodzianka?:))ogólnie jak się trzymasz mamusiu bliźniaków?ja sie nie dawno dowiedziałam od siostry że bedzie mieć(ma juz dwójeczke takze dla niej szok hehe tym bardziej że u nas bliźniaków nie ma:p):)

boszeeeeeee ja już jestem po 3 prysznicach i znów jestem mokra od potu :wściekła/y: masakra jakaś :no:
mieszkanie póki co wynajmiemy, bo mamy domek do wykończenia, ale to potrwa....
na nasze miejsce wprowadza się 2 chłopaków z małpką wielkości kapucynki, ale czad :tak::szok:
w przyszłym tygodniu wybieram się do fryzjera z Rufolem, zrobię go na westa ;-) bedzie lzej jemu i mnie :-)

Monaliza to żeście napracowali się :D
fajnie robić takie remonciki
a i mam nadzieję, że właściciel się zlituje.
Fajnie taki romantyczny wyjazd. Ja już nie mam nadzieji na jakikolwiek wyjazd.
Wolę siedzieć na czterech literach niż potem pluć sobie w brodę jak będzie coś nie tak.
Przyślij mi trochę tego deszczu bo tu posucha.

*Martusia* lekarz mówi że wsio ok to wsio ok i proszę mi się tu nie zamartwiać bo będą klapsiory!!!

Martusia1605 dobrze, że nikomu się nic nie stało i dobrze, że siedziałam, bo inaczej przywitałabym się z winowajcą w kabinie.
Faceci bywają mega wkurzający. Obyście szybko się uporali z tym malowaniem.

Lotka dasz radę ;)

witam sie
dzien zaczęłam od wizytyw szpitalu z moim maluszkiem... niestety skręcił sobie nóżkę :(
potem bylismy nad wodą , potem na zakupach i dopiero teraz mam czas na BB...
jutro tez intensywny dzien bedzie a temperatura 33 stopnie :szok:

Gorgusia super, ze dostałaś prezencik :) ja dzisiaj bez okazji dostałam bukiecik róż:)

Ansure zdrówka:*

Misiaczek fajnie, ze wróciłaś:)

Patrysia no mam nadzieje, ze juz bedziesz wiedziała na 100%

Mantezowa tulam :*

Lotka ja codziennie licze na burze i nic z tego...:-(

Demetrios trzymam kciuki za pranie i prasowanie :-p

Maluszek to ulubieniec mojego synka Elmo :-Dtakie wariacje :-D

Lotka ja dzisiaj robiłam sernik na zimno z jagodami :-p

Do_iT
oj współczuję przeżyć :(:( co do naszego spotkanka kochana w tym tyg nie dam rady nawaliło nam auto :(:(a chciałabym sie spotkać bez synka bo wtedy bysmy pogadały... a teraz nawet nie mam jak jak ma skręconą nóżkę:(

*Martusia* jak się martwisz jedz na IP mozesz cos ściemnić to Ci maluszka wymierzą:tak:a jaką miał wagę??

Lotka moj pierwszy 3080 i poród z komplikacjami ciekawe jaki bedzie drugi;-)

reklama
udalo mi sie pospac chwile ;)

Pajka no w dniu badania czyli 28.6 mial 600g-ale w opisie mam napisane ze 'struktury płodu w normie'. nie wiem, martwi mnie to trochę, lekarz mówi, że narazie jest średni. następne usg mam 9 sierpnia, ale chyba będę próbować zmienić termin o ile się uda i do innego lekarza się udam, to na pewno. idę się pomartwić dalej...

miłego weekendu.
:*

Do góry