reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Lotka ja mam ten sam problem niestety... ale zawsze mu mowie, ze pojdziemy wieczorkiem jak tatko z pracy wroci...ale teraz to nawet po 19 jest duchota...:( jutro ide nad wode kicham wszystko...

*Martusia*
to idę czytać

Mantezowa
współczuje... ja wyszlam o 9 rano i juz masakra była, ale podobno u mnie ochlodzenie od środy oby

reklama
martusia u Ciebie popadało a do mnie jak zwykle nie dotarło a to raptem jakies 35 km,cos nie chce u mnie popadac.Ale jest ciut lepiej bo sie zachmurzyło,ciekawe czy jednak popada:baffled:
A mój synu kisi sie ze mna bo nie chodze ostatnio na spacery wiec nudzi sie chłopakowi,dobrze ze emek odgrodził mu kawałek podwórka to co i raz wyskoczy sobie przez taras i pobawi w piaskownicy,tylko ze on nie za bardzo chce tam sam siedziec bo nudno mu tak samemu.
My wciagnelismy obiadek i chłopaki kosza trawe,kazdy swoja kosiarka a ja zdjełam stanik bo mi sie cyc przy obiedzie zgrzał i lezakuje.Dobrze ze ten mój chłop jest to synu ma rozrywke,uwielbia wszelkie prace z tata a koszenie trawy to juz w ogóle:-)

martusia u Ciebie popadało a do mnie jak zwykle nie dotarło a to raptem jakies 35 km,cos nie chce u mnie popadac.Ale jest ciut lepiej bo sie zachmurzyło,ciekawe czy jednak popada:baffled:
A mój synu kisi sie ze mna bo nie chodze ostatnio na spacery wiec nudzi sie chłopakowi,dobrze ze emek odgrodził mu kawałek podwórka to co i raz wyskoczy sobie przez taras i pobawi w piaskownicy,tylko ze on nie za bardzo chce tam sam siedziec bo nudno mu tak samemu.
My wciagnelismy obiadek i chłopaki kosza trawe,kazdy swoja kosiarka a ja zdjełam stanik bo mi sie cyc przy obiedzie zgrzał i lezakuje.Dobrze ze ten mój chłop jest to synu ma rozrywke,uwielbia wszelkie prace z tata a koszenie trawy to juz w ogóle:-)

Beaciu to ja Ci podesle troche deszczyku ;). u mnie chmurzy sie i duszno jak nie wiem, pewnie bedzie burza znowu. tylko co z tego jak nadal duszno, a ochladza sie na 5 min. zar tropikow :-D

Ne no wypas, temperatura w cieniu spadła do 30 stopni :szok::-D AAAAAAAAAA !!!!!!

Prosimy o kciuki, za 30 min mamy badania prenatalne z Nataszką-ciekawe ile waży, ciekawe jak moja szyjka ?

Dam znać jak wrócę, albo rano paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:szok::tak:;-):-):eek::-D

Zanetka gratulacje, super, a rodziała w terminie?? :)

Nagapalma rajciu dla mnie też za ciepło, ledwo dycham, ale jakoś daję radę, jeszcze 5 tygodni... znając mnie to kurcze 10 :D
Trzymam kciuki za wizytę dawaj znać!!! :D

Lotka uhh współczuje tych upałów na placu zabaw!

A ja ledwo żyję, no dobra dzisiaj jest lepiej, nawet ciacho upiekłam :D tylko zaczęły mi puchnąć nogi a dokładniej jedna i ja nie wiem co się z tym da zrobić??? nigdy, nigdy mi nie puchły.
Maluszek się wierci, mam wrażenie, że mi chyba się lekko opuścił brzuś, ale nie wiele, tak z 1-2 cm, bo jakoś dziwniej mi się siedzi, choć w lustrze tego nie widzę...
Za to w kółko widzę wypiętą pupę :D mam niesymetryczny brzuszek, kosmos!
A usg we wtorek! :-)

deszcz dajcie deszcz proszeeeeeeee

Palemko koniecznie daj znac:tak:

Polisia mocz w zimnej wodzie i zgłos lekarzowi na wizycie

no ubranka 56 wyprane, wysuszone beda juz przygotowane:d szuflady przygotowane na ciuszki...w nastepnym tyg piorę wózek...

U nas nadal ani kropelki.
Montujemy z mezem okap w kuchni, masakra jakas, ledwo sie czlowiek ruszy i nadal zdycha z goraca...

ja jutro sie biore za pranie kocykow i reczniczkow, moze jeszcze posciele. trzeba korzystac z tej pogody chociaz na suszenie prania. :-)

Ja tez własnie pozbierałam z suszarki ubranka 56,musze isc jeszcze pogrzebac w torbach po Alanie co tam małego zostało,siostra jeszcze mi doniesie co jeszcze nie dała małego no i posciele,kocyki,rozki,moze jutro jeszcze cos nastawie a jak nie to w poniedziałek zeby nie miec na raz zaduzo do prasowania.Wózek i fotelik tez musze uprac,to chyba na przyszły tydzien bede miała co robic,chyba ze moja szyjka w poniedziałek okaże sie tragiczna to bede szyjke kurowac

reklama
Dziewczyny ja tez chce troszke deszczyku:-( masakra taka parowa, a ja musialam niestety zalatwic kilka spraw w miescie lumpika sobie nawet odpuscilam, ale no ledwo dwalam rade i na dworze i w aucie.

Rozlożyslimy przed chwila basen:laugh2: jeee!!! moj wrocil wczesniej bo na dachu nie wyrabiali wiec skonczyli o 17 ale fajnie, ale jakby ktos obserwowal moje ruchy to by podsumaowali boze jaka ona bez zycia haha.Mielismy mala awarie z piecem wiec dobrze,że mezu byl bo ja do pieca z daleka jak mi sie kiedys "woda gotowala" to do dzis jakas taka nieufna jestem:-D

Pajka noooo ja Ci dam:-D to maleństwo a nie ja czyli maluszek:-p:-p
Palma dawaj nam znac dzisiaj i to szybciutko :) &&&&&&&&&&
Polisia to witaj w klubie niesymetrycznych brzuszkow, od dwoch dni dopiero tak mi sie dzieje, pierwszy raz to w szoku bylam, smieszne hehe i czasem bolesne:-p

Do góry