dzien dobry!
u nas burzy nie było i nadal ukrop, ze ledwo sie da oddychac.
wlasnie wrocilam z badania krwi i moczu, a potem wysylam meza z Tomem po wyniki i ok 15 mam wizyte :-)
Pentelka Chusta elastyczna ZIELONA ŻABKA 50cm (2441551760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
u nas burzy nie było i nadal ukrop, ze ledwo sie da oddychac.
wlasnie wrocilam z badania krwi i moczu, a potem wysylam meza z Tomem po wyniki i ok 15 mam wizyte :-)
czy sie nie przyzwyczai..? tego nie wiem, Tomi mial takie "fazy" - albo by tylko lezal na kocyku, albo tylko i wylacznie moje rece, ktore pozniej zastapilam chustą. potem chusta odpadła, jak on juz był za cięzki, a na tkana nie miałam kasy. i jakos nie widziałam u niego jakiegos przyzwyczajenia ;-) ale to moze "taki typ" z niego ;-)WITAM
Chusty na pewno dobre są!)ale pytanie czy aby wtedy maluszek zbytnio nie przyzwyczai sie za bardzo do takiego noszenia?
STOKROTKA nie wiem nie słyszałam nic o tak czymś...a tyle że lekarz daje zwolnienie a jak urodzisz od razu na macierzyńskie przechodzisz...ja mam jeden termin na szczescie
JOASIA o kurka :0 tak mi opowiadaj to teraz tym bardziej będe sie bała nocnych burz!:/
Hehe to by było tyle brzuchatek na plaży widok bezcenny...
ja mam Zieloną Żabkę od pentelki, o taką:Mieli dziś wymieniać okienko około 8:00, a tu dzwonek 7:15 , a my jeszcze w łóżku i pełna gotowość
ale dziś okienko zrobione
w poniedziałek kardiolog i obi - zakupy remontowe i ruszamy pełną parą z pokoikiem.
W tych dwóch miesiącach czekają nas największe wydatki.
Trzeba zacisnąć pasa - ale jak przy tej wielkości brzucha
a tak w ogóle boli mnie brzuch :/
od tego leżenia to mam wrażenie, że mnie każda kosteczka i każdy mięsień boli
no mogę ci go pożyczyć jak nie zbiegną nam się porody w tym samym czasie
ostatni tytuł przelewu był za GRANATY
moja mama to się chyba załamuje jak to czyta
nie słyszałam nic takiego
a najlepiej to spytać lekarza prowadzącego
ja mam taki zamiar
jak kupię chustę
a jaką masz chustę???
Pentelka Chusta elastyczna ZIELONA ŻABKA 50cm (2441551760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.