patrysia u nas tez mega burza byla w wiosce obok ludziom dom sie spalil tragedia dobrze ze 2 dzieci 4 i 8 lat wraz z matka zdarzyli sie uratowac ojciec byl w pracy na nocnej zmianie masakra....
gorgusia &&&& zeby puscil i bedziesz nas niedlugo pozdrawiac z cieplutkiego morza:-) super ze zwiedzilas trak porodowy ja licze na to ze w czwartek nie bedzie akurat porodu i pozwola nam na szkole wejsc
Lotka niezle hehe podziwiam za wytrwalosc:*
Zanetka szybkiej i bezpiecznej drogi i nie spiecz sie na raczka
maluszek nie przejmuj sie zbledna po ciazy u mojej P juz tylko biale slady na skorze widac jak sie przyjrzec i to lepiej jak sa z dolu niz na srodku brzusia zawsze mniej widoczne ja licze na cud hehe ale wiem ze moga wyjsc w ostatniej chwili albo nawet po porodzie
przed odchudzaniem do najwyzszej wagi jaka mialam obecnie brakuje mi 2-3 kg i mysle ze dlatego poki co skora byla naciagnieta a powyzej tej granicy czyli gdzies mysle za niecaly m-c moga sie zaczac problemy...no ale nie musza oby nie
monaliza ani sie obejrzysz a zobaczysz Corcie czas szybko minie:* a filmik juz podziwialam bossska ta Twoja Ksiezniczka:-)
lenka tulam:* albo wirus, albo przez te zmiany pogody moze tak teraz reagujesz zmierz cisnienie moze???
anmika a na liste kto Cie ma wpisac chcesz w tyleczek
&&&& za wizyte chociaz to nie ten watek...
Beacia blogiego odpoczynku przy wiatraczkowej bryzie
jak u lekarza na odpowiednim watku
doti hehe ja chyba Twojego M zatrudnie zeby mnie tymi tekstami na porodowce rozsmieszal podczas skurczy
nam ostatnio na szkole mowili ze sa 2 sytuacje kiedy mamy sie zbierac do szpitala 1-regularne skurcze w coraz mniejszych odstepach 2- odejscie wod plodowych nie zawsze odejscie wiaze sie z tym ze zaraz beda skurcze ale chodzi o to ze peka blona ochronna i Maluszek nie jest juz chroniony i trzeba Go bacznie obserwowac a w razie gdyby akcja nie postepowala nalezy wywolac porod lub przeprowadzic cc
Merlin nastepnym razem popros kogos zeby Ci towarzyszyl, uwazaj na siebie i Malenstwo:-)
*martusia nie mysl o rozstepach, nacinaniu co ma byc to bedzie:* tylko nie szalej z tymi porzadkami:-)
martusia oczywiscie &&&&&& mocniutko zacisniete mam dobre przeczucie :*
martusia oczywiscie &&&&&& mocniutko zacisniete mam dobre przeczucie :*martusia oczywiscie &&&&&& mocniutko zacisniete mam dobre przeczucie :*jesli chodzi o nacinanie u nas robia to profilaktycznie , nie wiem czy ze wzgledu na oszczednosc czasu w razie "W" czy sa po prostu zdania ze lepsze to niz pekniecie ktore gorzej sie goi i jest ciezkie do zszycie wiec chyba jak bede rodzila sn to nie mam wyboru ale jakos mi to poki co nie przeszkadza byle Lila zdrowa sie urodzila i nie narobila mi na dole za duzo balaganu
U nas znowu zalatany dzien ale b. sie ciesze bo szybciej mi zleci do czwartku i przyjazdu M:-) wizyta aopisana na watku
jutro sie zapowiedziala kumpela z pracy z 3 m-cznym synkiem wiec tez zleci, czwartek rano szkola a pozniej juz wielkie odliczanie:-):-):-):-):-)
Ciekawe czy dzis jak co noc ostatnio czeka nas widowisko burzowo-grzmotowe luubie to ogladac ale ile taki zywiol potrafi wyrzadzic krzywd:/
Spokojnej chlodnej nocki Mamulki caluski