reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Doti fajnie ze bierzecie dzieciaczka z dd:) zawsze tego samego czy inne?? sorki tak tylko pytam z ciekawosci , jestescie rodzina zaprzyjaznioną tak?
my dzis tez na zakupkach bylismy ale ja nie moge marudzic bo mój zaraz sie denerwuje ze po co szlismy jak zle si eczuje bo on nie kuma ze moge wyjsc i wsio oki a dopiero pozniej sie zaczyna ból i wsio juz nei jest takie fajne:(

reklama
Hello kobietki :-) padam na ryjek ale musialam wejsc,żeby Was uprzedzic,że zawitam do Was dopiero w środe:-) wyjezdzam do kumpeli nad jeziorko wiec sie nie martwcie:-) A my dzis caly dzien poza domkiem, mężu rybki łowil a ja odpoczywalam a pozniej bylismy u brata i tak zlecialo.

maleństwo ciesz sie kochana,że męzu jest tak blisko,że w kazdej chwili tak naprawde mozesz byc z nim wsiadasz i jedziesz... ja wiem,że droga jest męcząca ale wiemy,że warto hihi:-)

Lotka Ty dzis lecha free a ja pozwolilam sobie wypic pol piwka lecha tego z lemoniada:-) taki upal byl,że slinka mi poleciala jak kumpela pila i az normalnie wypilam pol:-D mniam :-p

Mantezowa 100 lat!!!!!!! spełnienia marzeń :*

Joasia supcio,że humorek sie poprawil:-) wystarczyl telefon od mena i juz mordka sie cieszy:-D pogoda tak jak napisalas duchotaaa,a w sobote była u nas taka burza,że piorun za piorunem walil az siedziałam pod kołderka!!! u Was tez czy obyło sie bez burzy?

Do-ti ja tez mam dylemat z imieniem, do porodu coraz blizej a w głowie pustka... fajnie,że bierzecie dzieciaczka z dd i spedzacie z nim czas. Ukłony w Twoją strone :*:* :-)

Moj synek dzis cały dzien fikal jak nigdy chyba impreze robil!! no ale o 23 poszedl chyba nunu:-D

Buziaczki dla Was i brzusiów :*:*

;-)czesc kofane :-) sięm witam po łikendzie

Mam pytanko: został mi jeszcze tydzien do wizyty, a mam dziwne wrazenie, że pessar ( krążek ) mam bardzo nisko, w zasadzie to nie mam wrazenie, tylko tak jest, na samym koncu, zauważyłam to jak sobie Clotrimazolum aplikowałam ...
Ktoś wie ???????????????????????????????????????????????:cool:

Dzień dobry! Odsypiacie weekend? ;)
Doti- podziwiam. Pewnie dajecie temu dziecku duzo radosci!
U mnie teraz pada,ale ponoć ma być ciepło,więc duchota murowana. A ja jeszcze sobie leże...
W najbliższy czwartek wizyta i ważenie mojego Syncia! Pajkaa wpisz mnie proszę na 21.06.
A Kacper szaleje. Impreza non stop z przerwą na drzemkę :D

Palma- do lekarza albo na ip. Myślę,że to nie dobrze :( ale ja się nie znam. Skontroluj koniecznie.
Miłego dnia Kochane.

Ostatnia edycja:
jasminum a moze to te wczorajsze spacerki tak podzialaly masz racje lez dzisiaj i daj znac czy bole przeszly:*

dzięki, przeszły na szczęście, może rzeczywiście zbyt długo na słońcu byłam i za dużo łaziłam, albo moja macica szoku doznała, bo od dawna tyle ruchu nie było :-D Wiadomo, im bliżej wieczora, tym ciężej, teraz jest super, pranie wstawiłam, posprzątałam sobie już z rana i jest OK, zobaczymy jak wieczorkiem. A co najlepsze, to w lipcu wizytę mam na 20.00 dopiero, chyba się doczołgam do tego lekarza albo mnie zaniosą o tej porze :-)

witam sie dziewczynki

PALEMKO na Twoim miejscu jechałabym do lekarza , wg mnie nie ma na co czekać...

w sobotę bylismy u kuzynki naszego smyka....jejku 3 latka a tak się pastwiła nad nasym... biła go, popychala, szczypała no koszmar...nigdy więcej!

wczoraj byłam zobaczyć mieszkanko siostry a wczesniej bylismy na dworze, zeby smyku się wyszalał:)

zaraz sie zbieram ze smykiem i idziemy na spacerek:) bo pogoda piękna:)

Hej Mamuśki,
oj spać mi się jeszcze chce. Za chwilę zrobię sobie herbatkę...
Króciutko o weekendzie:
- wesele było super, wytrzymałam do 4 rano i byłam w szoku, że spać mi sie nie chce tylko nogi bolały, wystroiłam sie w sandalki i to był dobry wybór :) Malutka był w miarę spokojna, dała mi jednak 2 bolesne kopniaki - chyba trafiła w jakiś nerw bo aż podskoczyłam na krzesełku
- mecz Polska -Czechy - czuję sie zawiedziona naszą przegraną, do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć :(
- w weekend mój M-ek przywiózl wózek z akcesoriami i wanienkę... Pokoik Małej zapełnia się więc rzeczami uświadamiając nam..że to już niedługo

Wczoraj znajoma powiedziała mi, że mam maly brzuszek jak na 7 m-c..oj nie wiem...czy sie tym martwić...troszkę się martwię. Na wadze zaczynam troszkę przybierać. Ech..wierzę, że jest dobrze MUSI BYĆ :))

Witajcie:)
My już po śniadanku i chyba zrobię sobie słabą kawkę,jestem mega nie wyspana pózno poszłam spać szperałam na allegro za łóżeczkami jak mała poszła spać a ja się położyłam po 1 w nocy.
Gorgusia u nas w sobotę też była burza zaczęła się pod koniec meczu.
Palemko jedz na IP albo do swojego lekarza.
Miłego dzionka Wam życzę:)

reklama
Wczoraj znajoma powiedziała mi, że mam maly brzuszek jak na 7 m-c..oj nie wiem...czy sie tym martwić...troszkę się martwię. Na wadze zaczynam troszkę przybierać. Ech..wierzę, że jest dobrze MUSI BYĆ :))

Co znaczy mały, każdy brzuszek jest inny i denerwują mnie takie komentarze osób wokół na temat wielkości brzucha, wpędzają nas tylko w takie właśnie zmartwienia niepotrzebne :no: A jesteś ogólnie szczupłą osobą?

Właśnie widziałam twoje zdjęcie na wątku zdjęciowym, twój brzuszek wcale nie taki malutki :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry