reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

i jeszcze mnie dzis taka przykrosc spotkala ze strony bratowej M ze az mi niebezpiecznie cisnienie skoczylo. do tej pory nie moge przezyc... ale to tam gdzie indziej bedzie.

co się stało??

chyba nei ma takiego tematu :) ale większośc pewno za naturalnym , ja tez bym chciała naturalnie ale zobaczymy co lekarz jeszcze powie

ja napewno naturalny.
bo przy CC musieliby mnie całkiem uspać tzn znieczulenie całkowite.

Wczoraj mój B przyjechał:-D. tylko do niedzieli a i na złość ja mam weekend prace. ale co tam jest wieczór i jest noc :tak::-)
Byliśmy też wczoraj na "rockowej nocy zakupów" w FOCUSIE. butki wygodne sobie kupiłam i kilka bluzek akurat na teraz a potem jako tuniki mogą z paskiem robić. A B też sobie kilka rzeczy kupił.

reklama
chyba nei ma takiego tematu :) ale większośc pewno za naturalnym , ja tez bym chciała naturalnie ale zobaczymy co lekarz jeszcze powie

ja też bym chciała nat. ale ze znieczuleniem, po wczorajszych przeżyciach w szpitalu przyznam, że zaczęłam się bardzo bać :szok: W tym szpitalu, gdzie ja byłam, nie dają znieczulenia, tylko gaz podają. Normalnie szok, co to się działo. Mam jeszcze drugi szpital do wyboru, tam mają podobno ten program Poród bez bólu, bo jak nie, to nie wiem co ze mną będzie :-) A jak to jest u Was?

jaśminum ja tez sie boje bez znieczulenia,u mnie w szpitalu nie ma mozliwosci nawet odpłatnie,dlatego rozwazam duzo dalsza droge do Warszawy,tylko do którego szpitala to nie mam pojecia i jakos mnie troche przeraza przepełnienie na Warszawskich porodówkach,ze trafie na okres ze bedzie masówka a tak pewnie bedzie bo w tych miesiacech sie duzo dzieci rodzi no i ze bede długo jechac a tam mi jeszcze powiedza ze nie ma miejsc.Narazie jeszcze sie nie zdecydowałam,zobacze co czas pokarze moze bede miała wskazanie do cesarki to wtedy moge rodzic i w swoim.A jesli bedzie duza dzidzia to raczej na cesarke bede zapisana bo poprzednio było cc,zobaczymy jak to bedzie,ja juz jedno cc przezyłam i druga tez bym raczej wolała ale co ma byc to bedzie,aby dzidzius zdrowy był:tak:

Dziewczyny jak to jest u Was moze któras tak ma albo miała,nie pamietam czy tak miałam w pierwszej ciazy,czy to jest normalne.Jak dzis chodze to mnie cipka boli,a jak sie schylam to jeszcze bardziej,cos w podobie jak przy okresie,takie jakbym troche napieranie tam czuła.Małe mi sie z tydzien temu prawdopodobnie przekreciło główką w dół i moze łepetynka tam mi cos naciska jak myslicie?

ja też bym chciała nat. ale ze znieczuleniem, po wczorajszych przeżyciach w szpitalu przyznam, że zaczęłam się bardzo bać :szok: W tym szpitalu, gdzie ja byłam, nie dają znieczulenia, tylko gaz podają. Normalnie szok, co to się działo. Mam jeszcze drugi szpital do wyboru, tam mają podobno ten program Poród bez bólu, bo jak nie, to nie wiem co ze mną będzie :-) A jak to jest u Was?
ja mam nadzieje na poród naturalny, mimo iz u nas nie ma znieczulenia. poprzednio dalam rade, a teraz licze na to ze pojdzie szybciej ;-) caly ból zapomnialam jak tylko zobaczylam Toma ;-) a po cesarce dopiero zaczynalo dziewczyny bolec ;-) mlody sie urodzil o 18, a okolo polnocy juz smigalam po korytarzu. blizna po cięciu nigdy po tym mi nie przeszkadzala, chociaz wiem, ze czasami sie jakos niefortunnie zrasta ze moze przeszkadzac. ;-)

u nas upal jakiego dawno nie bylo, zaraz wybywam do sklepu po jaki "prowiant" na meczyk i relaksujemy sie dzis z tomem :-)
maz w pracy, niestety.... jakies 500km od nas...
milego wieczoru!

Witajcie upss dopiero wstałam ponad 2h drzemkę sobie zrobiłam.
Co do porodu to pierwszy poród miałam cc z powodu braku postępu porodu w miarę dobrze się czułam po cc chciałabym spróbować tym razem urodzić normalnie wtedy mimo prób poród i tak się skończył cesarką przyznaję się obawiam się trochę porodu ale muszę do tego podejść w ten sposób że dam rade urodzić naturalnie.
Lotka miłego oglądania meczyku jak myślicie jaki bedzie wynik?
Gorgusia ale Tobie kochana suwaczek mknie do przodu:)zanim się obejrzysz będziesz tulić już synka w ramionach.
Czekam na męża pojechał zawieść moje zwolnienie do pracy i na zakupy .

witamy sie :)

a ja dzis z przyjaciolka i przyszla mama chrzestna mojego malego na spacerku bylam, i na lodach i w ogole, nawet odciski mam :p i dostalismy troszke ciuszkow. tatusiek w pracy do 18 a ja odpoczywam, te 27 stopni to za goraco jednak.

hm, chyba czas na drzemke :):).

miłego dnia mamuski :*

Witajcie upss dopiero wstałam ponad 2h drzemkę sobie zrobiłam.
Co do porodu to pierwszy poród miałam cc z powodu braku postępu porodu w miarę dobrze się czułam po cc chciałabym spróbować tym razem urodzić normalnie wtedy mimo prób poród i tak się skończył cesarką przyznaję się obawiam się trochę porodu ale muszę do tego podejść w ten sposób że dam rade urodzić naturalnie.
Lotka miłego oglądania meczyku jak myślicie jaki bedzie wynik?
Gorgusia ale Tobie kochana suwaczek mknie do przodu:)zanim się obejrzysz będziesz tulić już synka w ramionach.
Czekam na męża pojechał zawieść moje zwolnienie do pracy i na zakupy .
licze na wygrana naszych..... ale bardziej realny wydaje mi sie remis.... ;-)
witamy sie :)

a ja dzis z przyjaciolka i przyszla mama chrzestna mojego malego na spacerku bylam, i na lodach i w ogole, nawet odciski mam :p i dostalismy troszke ciuszkow. tatusiek w pracy do 18 a ja odpoczywam, te 27 stopni to za goraco jednak.

hm, chyba czas na drzemke :):).

miłego dnia mamuski :*
hmmm a co to drzemka? ;-) odkad Tom odmowil spania w dzien, to nie pamietam co to takiego ;-)

witam wieczornie
ale upał
wróciłam z warsztatów ekomama i super było ;)
A potem naiwnie pojechałam do plazy żeby załapać się na usg bezpłatne, bo bilbord dopiero zobaczyłam w drodze na warsztaty - no i pojeźddziłam sobie autobusami i poznałam nowe tereny, a z bezpłatnego usg nici.
Liczę na jakiś groupon zniżkowy może załapię się jeszcze w trakcie ciąży - jak będziecie coś widzieć w woj.śląskim to dajcie znać

A tak wracając do warsztatów bardzo się zastanawiam i bardzo chciałabym kupić pieluszki wielorazowe - będę je używać na zmianę z jednorazowymi
ale większy problem mam z chustowaniem tzn. baaaaaaaaaaaardzo chcę chustę tkaną, ale cena ;/
a się nie znam, bo np. na allegro są po 60zł, a słyszałam, że takie minimalne ceny to 150zł.
Może któraś chustuje swoje dziecko i używa pieluszek wielorazowych...

Może coś zielonej mamie doradzicie ;)

ja sie wtiam dzisiaj tylko na chwilke

caly dzień poza domem jutro to samo wiec odezwe sie w poniedziałek

buziaczki dla Was i brzusiow:*

reklama
Do góry