reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dzieki dziewczyny za dobre zyczenia odnosnie pozytywnego zalatwienia sprawy z czynszem. Dam znac co sie wydarzy w przyszlym tyg. Kiepsko sie rano czulam ale jak juz wpadlam w dryg pracy to dopiero teraz usiadlam. :szok:Cale mieszkanko wysprzatane, zalegle 2 prania zrobione, ciuszki corci posegregowane, kwiatki przesadzone, sprawy papierkowe z macierzynskim zalatwione, ogorkowa zrobiona i na koniec... jeszcze golabki zrobilam mniam...Mam cisnienie podwyzszone przez ten dom i nie moge sobie miejsca zagrzac tak sie denerwuje.:no::no:
Maja16 bede rodzic w szpitalu w clonmel, nie ma on zbyt dobrej renomy, to oni zrobili mi w 4 tyg operacje usuniecia jajowodu z powodu ciazy pozamacicznej, ktora okazala sie calkowitym bledem, bo ciaza byla i jest jak najbardziej w porzadku, ale waterford mimo wszystko jest 40 min ode mnie i troche dojazd mnie odstrasza. A gdzie ty zamierzasz rodzic?

reklama
a to cosik Monalizko pokręciłam bo myslałam ze w Dublinie bedziesz rodziła:) sorka no my z racji mieszkania w stolicy wybralismy tutaj Rotunde . a napiszesz mi priv kiedy trzeba złożyć na macierzyńskie ,co jak i kiedy i gdzie i wogóle bo ja zielona jestem:( a ze nie pracuje to tym bardziej sie nie zapytam kadrowej :( kiedys qmpelka mi mowila ale ciąza zabiera mi pamięć:(
a swoją droga wpadnij do mnie też by się porządeczek przydał:)
Gorgusia no i giciorkowy kolorek :)
Merlin to podrzuć troche tych placuszków:)
Palemka jak brzuszek??

Ostatnia edycja:
a ja zjadłam pół obiadku i już nie będę jeść
byłam na spacerku
miałam poprasować, ale jak zmierzyłam swoje ciśnienie ;/ to szybko poszłam leżakować

heeej :)

a ja dzis od rana jakis dziwny bol brzucha, bolal prawie do popoludnia ale nic nie bralam i jakos sam poszedl :). bylam na naszym slynnym bazarku i kupilam dwie bluzki dla siebie bo zaczyna mi materialu brakowac nawet w tych wiekszych-zaplacilam 55zl-jestem zadowolona. moj M mowi do mnie: patrz jaka bluzka fajna z koniem w paski! rozgladam sie ale nie widze zadnego konia w paski mowie mu zeby mi pokazal a ten mi pokazuje bluzke z zebra :) kupilam ja i jest swietna w sam raz :) wrocilam do starego kolorku wlosow-w koncu :) i jak zwykle pofarbwane palce... :-D

gorgusia ale Ci polecialo szybko! za chwile rodzisz :p
Merlin to super ze sie udalo :)
Palemko tulam Cie i brzus by odpuscil troszke :*

i jeszcze mnie dzis taka przykrosc spotkala ze strony bratowej M ze az mi niebezpiecznie cisnienie skoczylo. do tej pory nie moge przezyc... ale to tam gdzie indziej bedzie.

Lili niedlugo doktorem habilitowanym nauk zostaniesz :p

acha moj pakiet do LuxMedu startuje 1 lipca :)

ide jutro z przyjaciolka na spacer, sie biedaczka wystraszy jak zobaczy ile mnie jest :p a i jutro 27 stopni... splyne chyba...

Ja własnie skończyłam piec racuchy i padam na ryjek, myslalam,że nie skoncze:-D plecy mi do dupki juz właza, ale zjadlam 5 placuszkow z jabluszkami:-p mniam pyszne takie cieple :-D ale kolejne usmaze chyba po porodzie haha

U mnie nas tez ma byc ładnie niby 27 stopni i chyba tez bede pływac albo i jak ostatnio z ta pogoda moze sie nie sprawdzi, chociaz w przyszlym tyg mam zamiar jechac do kumpeli nad jeziorko wiec pogoda by sie przydala:-)

BUZIAM:*:*:*

Witam sie po kolejnym dniu poza domkiem;)

Wiec bylismy dzis u Filipka i Bratowej kochany Maluszek rosnie jak na drozdzach a wykapany Tatus z Niego:-D pozniej bylam u Tesciowej z kwiatami bo ma dzis imieniny ucieszyla sie strasznie,ze nawet jak nie ma Mka to ja pamietam (niewazne ze zawsze to ja mu przypominam:-D). No ale nic wrocilam po 19 tej i jeszcze zaszlam do P akurat kapala dzieciaczki to Jej pomoglam i tak zlecialo teraz siedze i czekam az M sie odezwie chociaz zapewne nie wczesniej jak po meczach nie moge sie doczekac az przyjedzie na ten upragniony week a to dopiero za 3 tyg:(
Aaaaa no i sukces chcialam sie pochwalic ze sama dalam rade pomalowac paznokcie u stop P powiedziala ze przyleci z pomoca bo ja Jej w 6 mcu malowalam ale dalam rade haha

anmika powiem Ci, ze ja czasami jak za duzo przy kompie siedze to tez mala zaczyna niebezpiecznie kopac coraz nizej i zle sie czuje takze powinnas chociaz co pol godziny pochodzic chwilke zeby dotlenic Malenstwo:*ciesze sie ze u Was wszystko dobrze u mnie i u Lili melduje ze tez:-)

Pajka tulam oby dzisiejsza noc byla lepsza:*

Ansure super ze macie z glowy wiele wydatkow no i wozek z bajerami kurcze to naprawde duzo juz Wam nie zostalo:) udanej zabawy i szalej z umiarem:-)

stokrotka udanego wypoczynku:-)

Palemko trzeba sie bylo podzielic ja kocham czeresnie a fakt ze jeszcze w tym roku nie jadlam:( nie mysl o przedwczesnym porodzie Kochana nie nakrecaj sie mysl pozytywnie to moze Tobie i Malenstwu:*tyle mozesz jeszcze zrobic tulam

Lilijanna slinka mi znowu cieknie chyba na mnie ta siatke bedziecie musieli zarzucic:p

jasminum ciesze sie ze wrocilas mam nadzieje ze juz wszystko dobrze:*

marta udanego urlopowania:)

monaliza czy ten lokator nie mial zadnej umowy??? wspolczuje mam nadzieje ze sytuacja wyjasni sie na Wasza korzysc:*

gorgusia gratki to juz tuz tuz super:*

demetrios nie wyganialysmy Cie wcale wiec jak mamy przyjmowac hihih a coz to za dolki???nie smutaj sie tulam:*

Merlin to gratki meldunku ja w za tydzien zaczynam szkole rodzenia:D

*martusia jaki M spostrzegawczy:-D gratki udanych zakupow i powrotu do dawnego kolorku:-)

Mykam sipocham M wlasnie napisal ze chce odespac pare godzin i jutro popiszemy takze buziaki dobrej nocki do jutra:*

zazdraszczam Wam tej pogody!!! u nas 15i leje że makabra:( jutro samotny kolejny dzionek bo emek jedzie po łóżeczko i komode dla Maluszka i zaś mu sie zejdzi epół dnia:((((((ehhhh dzis jak po pracy pojechał na zakupy do Lidla i pl skepu to wrócił po 2h i co zaraz spac, jutro wstanei pojedzie ,wroci po poludniu pozniej mecz i zas spac i zostanie nam tylko niedziela:(((ehhhhhhhhh ale jeszcze troszkei bedzie weselej w domku jak już bedziemy w e trójeczke :)

reklama
chyba nei ma takiego tematu :) ale większośc pewno za naturalnym , ja tez bym chciała naturalnie ale zobaczymy co lekarz jeszcze powie

Do góry