reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Jasminum- odpoczywaj i niech Ci siłki wracają
Marta- miłego urlopu! Zazdraszam :zawstydzona/y:
Monaliza- faktycznie kiepska sytuacja...mam nadzieję,że się uda z tym obniżeniem czynszu.

U mnie nareszcie pogoda się poprawia.Ale to też ze skrajności w skrajność, bo jutro ma być skwar i będę zdychać. A idziemy na mecz i się doczekać nie mogę. Tylko martwię się czy dla Młodego nie będzie tam zbyt głośno?

Jej! Na moim suwaku pojawił się 32 tc... OMG!

reklama
Monaliza qrcze faktycznie cięzko będzie kogoś znaleźć, nasza lokatorka też wyprowadziła sie miesiąc temu i teraz sami opłacamy czynsz , i wiemy że nikt się nie wprowadzi do nas, zreszta pogodziliśmy sie z tym i tez jestesmy w trakcie załatwiania obniżenia czynszu , powodzonka
A właśnei miałam Cie zapytac w jakim szpitalu bedziesz rodziła??

Gorgusia ale czas zapitala!!! jeszcze troszke !!!

Witajcie po bardzo długiej przerwie.
Nie było mnie bo byłam na urlopie, a jak wróciłam to złapałam dołka i prawie całe dnie spędzałam w łóżku.
Mam masę do nadrobienia i znając życie nie będę tego w stanie zrobić.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem...

Maluszek a trzymam się z daleka i się nie odzywam, mam inne problemy na głowie, a poza tym nie będę słuchać głupiej i wrednej baby przecież, a do tego furiatki...

Pajka uważaj żebyś się nie odwodniła biedulko. A trzymam się najdalej jak się tylko da. Nie ma co trzymać z toksycznymi ludźmi.

Lilianna to zeskanuj - szybciej będzie. No chyba pójdę po marchewkę i zamrożę :D

Anmika to może jakieś choć krótkie L4 żebyś nabrała sił...

Palemko staraj się myśleć pozytywnie i bzy nerwa...

Jasminum odpoczywaj po szpitalnych przeżyciach. Wracaj do równowagi.

Gorgusia kurka, ale Ci leci...

Demetrios dasz radę, a dołki zakopujemy...

Monaliza nie ma co sie denerwować na zapas. Może pani coś poradzi, a może i ktoś się znajdzie. Nic nigdy nie wiadomo. Miałam wyniki na drugi dzień, no chyba, że weekend po drodze to w poniedziałek miałam wyniki.

Niby taka ładna pogoda, a ja jestem dętka. M dziś z pracy wróci późno, nawet obiadu mi się nie chce robić, ale pranie już zrobione i powiedzone.
Może zrobię obiad i wykopię się sama - nie wiem czy dosięgnę piętkami do pośladków :D - na jakiś spacerek, ale to później.

nie mam ostatnio czasu na duże pisanie, ale podczytuję Was! :)
zaczęłam robić zakupy ubrankowe i to wszystko co mam a sobie uświadomiłam, że w sumie za 2 miesiące mogę rodzić :D haha dużo i mało, w sumie to już nie mogę się doczekać :)))

trzymajcie się cieplutko.
Gorgusia ależ lecą Ci tygonie!
Monaliza trzymam kciuki by poszło po Waszej myśli!

gorgusia-aha. To na odwrót jak ja ;) ja mam z om 28 a z usg ponad 29 , jesli om oznacza date ostatniej miesiaczki ;) ale moja mała duza jest ( co mnie dziwi, bo brzuch mam mały ) wiec to pewnie dlatego .
Wykładzine juz wybrałas ?

Wybrałam zieloną :)

Mój Mały ostatni raz był mierzony i ważony w 19tc chyba, a od tamtej pory na pewno się kawał chłopa z niego zrobiło. Widzę po kopniakach i po wypinanych elementach. A poza tym często czuję go równocześnie i bardzo nisko i pod samym mostkiem prawie. Za tydzień mamy usg z ważeniem i oceną wielkości,więc się okaże... ale jestem ciekawa! P takim tatusiu może być spory...

Palma-a tak w ogóle to mam przez Ciebie ochotę na czereśnie. A samochodu nie mam żeby pojechać i kupić przy szosie.

reklama
Cześć dziewczyny!
Udało się dziś dopiąć meldunek czasowy dzięki któremu będę mogła chodzić do szkoły rodzenia w szpitalu w którym chce rodzić - strasznie sie cieszę bo bardzo chciałam tam trafić no i w prawie ostatniej chwili udaje sie bo zajęcia zaczynają sie już 19tego :)
Później pojechałam na zakupy musiałam kupić jakis prezent za ten meldunek - kupiłam super herbaty !! W końcu kupiłam brakujące zasłonki do sypialni i zrobiłam dobry interes z Panią z kwiaciarni na super osłonkę na kwiatka .. szukałam sobie stanika ale nie znalazłam chciałam taki elastyczny bo mnie denerwują teraz jakoś te druty, zapięcia, ramiączka nie wiem czy też tak macie ale ja z wielkim bólem teraz zakładam stanik - szok !

Maluszek zdrowo fika i chyba wiem dlaczego - bo idziemy robić racuchy :D
aha rozcięta stopa niestety nadal boli przy chodzeniu - poczekam do jutra i zobaczę jak tak dalej będzie to pojadę gdzieś zeby ktoś to obejrzał

Do góry