reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

czesc dziewczyny! ja tylko na chwilke wpadam bo kiepsko dzis ze mna. Slabo sie dzis czuje, w glowie mi sie kreci, rece, nogi bola, taka jakas do niczego jestem. W niedziele glukoza i inne badania, zobaczymy co wyjdzie. Dlugo czekalyscie na wynik glukozy?

reklama
Witam sie, ja tez wpadłam na chwilkę bo zaraz będę sie zbierać do lekarza bo mam na 12.30. teraz tylko poczytam zaleglosci a relacje z wizyty zdam pewnie pod wieczor bo jak wroce to przyjeźdza do mnie kolezanka z pracy na ploteczki:-)

wynik to jakieś 3 dni na NFZ
ja znikam bo jadę na działkę, w końcu ma być ciepło więc korzystam a tam nie mam netu :tak:
no mój synek też "naparza", mama się śmieje,że przez moje kibicowanie piłkarza urodzę :-D
3majcie się cieplutko

czesc dziewczyny! ja tylko na chwilke wpadam bo kiepsko dzis ze mna. Slabo sie dzis czuje, w glowie mi sie kreci, rece, nogi bola, taka jakas do niczego jestem. W niedziele glukoza i inne badania, zobaczymy co wyjdzie. Dlugo czekalyscie na wynik glukozy?

Ja na mojej wsi czekalam dwa dni bo tutaj próbki wysyłane sa do badania do laboratorium a jak kiedys robilam w miescie gdzie laboratorium jest na miejscu to mialam wynik następnego dnia rano

no to se zjadłam .... pół kilo czereśni .... i cierrrpię dolę :-D:cool: wstręciucha obżarciucha jestem :)
mantezówka - powodzenia na wizycie :) czekamy na Ciebie z niecierpliwością i dobre wieści :)

A ja mam dołka, boje się, że urodze wczesniej i w zasadzie o niczym innym nie myślę, to pewnie przez to ciągłe leżenie, no prawie ciągłe, bo nic się samo przeciez nie zrobi ...
Najgorsze jest to, że mam ogromną świadomość tego, że choćbym się "zesrała:szok:" to na nic wplywu nie mam. Krążek załozony, leki podane, leże ... i nic więcej juz zrobić nie mogę ... a macica się stawia i stawia i mnie nie słucha :wściekła/y: dzis zaczynam 29 tydzień, a to nadal za mało ....

Lilijana tylko, że ta obecnie będąca na rynku młoda marchewka to jeszcze nie jest taka zdrowa bo pędzona. Czas na marchewkę będzie później. Mój m. pochodzi ze wsi więc ja póki co nie kupuję młodej marchwi. Lepiej zamrozić taką trochę późniejszą niż tą teraz. Tamta będzie o wiele zdrowsza.
Zgadza się. U nas też wieś, pól pod dostatkiem, jak się przeprowadziłam to nie wiedziałam co gdzie i jak, a teraz już jestem mądrzejsza to i obserwuję, choć jeszcze się uczę, może przy okazji skorzystam z wiedzy Twojego M. jeszcze ;-). Za to najbardziej się cieszę jak kukurydza wyrasta, normalnie taka kradziona to słodka jest jak diabli :-p

Hej Kochane,
Przyznaję, że dużo skorzystaliśmy..dostaliśmy pudło ciuszków (już nie muszę kupować), 2 leżaczki-bujaczki, matę, wanienkę, wózek ze wszystkimi bajerami... Synek kuzynki ma niedługo urodziny no i obiecaliśmy, że kupimy Mu wypasiony prezent - wkońcu dużo dzięki nim zaoszczędziliśmy.
No to się tylko cieszyć, że kuzynka taka hojna, a co do nieradzenia sobie, to A. ma kuzynkę i Ona sobie z dzieckiem kompletnie nie radziła, dopóki mieszkała z rodzicami, wszyscy tam jej się wtranżalali, dobre rady, wyręczanie itp., przeprowadzili się na swoje i jakoś dziecko rośnie, rozwija się, ona lepiej zorganizowana i w ogóle. Może tu tkwi problem.

Lepszego samopoczucia, u mnie i w Opalenicy i w Poznaniu jak robię wyniki tego samego dnia po południu.

Czereśnie zamrożone, przynajmniej te co A. wczoraj narwał, czyli jakaś 1/10 drzewa, ile się objadłam przy tym :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Trochę zostawiłam na dziś do południa do jedzenia i z Adą wtranżoliłyśmy lekko 0,5 kg. :-p

Czekam, aż A. wróci z Poznania, bo pojechał dzisiaj po autko, bo zakładaliśmy gaz, to jeszcze mi narwie choć 1 wiadro, a reszta w niedzielę do oberwania. I jedno drzewo będzie zaliczone. Jak się nie pospieszymy to będzie trzeba zarzucić siatkę na żarłoczne szpaki. :-p

witajcie! ja właśnie wróciłam ze szpitala, nie jestem w stanie wszystkiego dokładnie przeczytać, tylko przejrzałam, bo jestem wyczerpana, ale o tym w wątku o szpitalach. Widzę, że dużo się działo przez ten czas, jakieś rezygnacje z forum????? O co chodzi???? Jutro może na spokojnie poczytam, bo zaraz idę odsypiać dwie nieprzespane noce. Pozdrawiam!

Dziewczyny ja na chwilkę, chciałam napisać że wybieramy się na urlop więc 2 tyg. mnie nie będzie. Teraz jestem ledwo na bieżąco z czytaniem (z pisaniem na bakier) więc boję się co będzie po powrocie :-D Pozdrawiam Was cieplutko!

kurcze klopotow ciag dalszy... nasz wspollokator oznajmil mi dzisiaj, ze sie sie wyprowadza...800 euro miesiecznie na nasza dwojke!!!! :szok::szok::szok::szok:Dzownilam do wlasciciela domu o obnizenie czynszu z powodu zaistnialej sytuacji, pani w agencji powiedziala, ze odezwie sie do mnie w przyszlym tygodniu wiec pozostaje mi czekac. Masakra jakas... Wiadomo, ze nikt nie przyjdzie teraz mieszkac z para, ktora juz ma dziecko i jeszcze za 3 miesiace spodziewa sie kolejnego. kuzwa mac!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
kurcze klopotow ciag dalszy... nasz wspollokator oznajmil mi dzisiaj, ze sie sie wyprowadza...800 euro miesiecznie na nasza dwojke!!!! :szok::szok::szok::szok:Dzownilam do wlasciciela domu o obnizenie czynszu z powodu zaistnialej sytuacji, pani w agencji powiedziala, ze odezwie sie do mnie w przyszlym tygodniu wiec pozostaje mi czekac. Masakra jakas... Wiadomo, ze nikt nie przyjdzie teraz mieszkac z para, ktora juz ma dziecko i jeszcze za 3 miesiace spodziewa sie kolejnego. kuzwa mac!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dacie radę. nie martw się. 3mam kciuki. ;*

Do góry