reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Jestem i ja :D
Pajkaa- trzymaj się! współczuję mocno samopoczucia.

A my byliśmy na małych zakupach. Mąż mi kupił troszkę ciuchów (zaraz się pochwalę) i wzięliśmy wzorniki wykładzin- też pokaże to może mi pomożecie w wyborze :)
Byliśmy na pizzy i się najadłam mocno, mocno!
Mój Syn jest coraz bardziej niemożliwy. Wchodzi pod żebra, ciągle coś wypina, a ja się cieszę jak głupia. Fajny z niego chłopiec ;)

Palemko- przyszła do mnie ta poduszka o której pisałam ostatnio Wielofunkcyjna poduszka do karmienia rogal 170cm (2390795200) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i wszystko by było z nią ok, ale ma kulki styropianowe w wypełnieniu i mi przeszkadza to w spaniu, bo ciągle słychać jak się osypują.

Śpiąca jestem po tym dzisiejszym maratonie...

reklama
mantezowa - dzięki :)
gorgusia- fajna, ale jak piszesz, że styropian Ci trzeszczy, to to dupce;-):-D

Aha fajnie, że mi cycki ;-) zmalały i schudłam se kilo :) ło co chozzzzziiiii ????:szok:

do__ti krew sie nie leje, nie boli tylko piecze w sumie niezbyt ładnie wygląda ale i tak sie nie ruszę tylko teraz to już musze poczekać aż M skończy pracę i przyjedzie ....
Właśnie do mnie doszło ze nie mam numeru telefonu na taksówkę podmiejską naszą .. taką która by najszybciej przyjechała hymmm chyba to będzie pierwsza sprawa którą załatwię jak wyjdę z domu ..
Beacia82 nie zła rewolucja kulinarna :D oby było wszystko ok
gorgusia pokazuj pokazuj - będzie jakaś atrakcja :D
ps. tęsknie za praca własnie takie wybieranie z klientami wykładzin, mebli, wszystkiego do domu ech... rekompensuje mi trochę wykańczanie mojego mieszkanka

....a ja leniu****e jak sobie obiecalam caly dzien:-Dpogoda nadal fatalna zobaczymy jak zapowiadana jutrzejsza poprawa pogody:-)

Merlin oj Ty to chyba dzis powinnas ze mnie brac przyklad i sie polozyc i nic nie dotykac zadnych, smieci, prania nic...tulam i oby szybciutko przeszlo:*

Pajka dobrze, ze z M juz lepiej tylko teraz zaczynam sie o Ciebie i Brzusio martwic 3maj sie cieplutko :*

*martusia ze slodyczami mam identycznie miesa bym mogla nie jesc caly tydzien na rzecz jednego loda lub batonika:-D

doti wspolczuje sytuacji z babcia tyle sie mowi o tych domokrazcach ech....no i do tego zachowanie siostry Twojego M jak taka jest inteligentna to niech odda swoja wyplate a nie bedzie rozkazywac kto co i ile bezczelna:baffled:

Beacia az mi slinka pociekla na mysl o ogorasach malosolnych jeszcze swojskich mmmm az Lilka podskoczyla hehe bo truskawki juz mi sie troszke przejadly...

gorgusia co Wy dzisiaj takie smakolyki zajadacie a ja ze z domku sie nie ruszalam od wczoraj mialam pierogi z kapusta i grzybami bo cos mamie ostatnio napomknelam ze bym zjadla i tak dzis caly talerz podsmazanych zjadlysmy mam nadzieje ze do wieczora sie ulezy i nie bedzie mnie zoladek meczyl po grzybkach:-D

Palemko hehe to Ty pisz co zrobilas takiego ze schudlas mi tez by sie przydalo chociaz z 1,5 kg ale to trzeba by bylo slodkosci odstawic a to w moim wypadku awykonalne:-D

jestem dziewczynki ratuje się coca-colą... żolądek mnie boli... muli mnie nieziemsko...nic nie zjadłam... bo na wszytsko mnie mdli... dzidzia bardzo aktywna dzisiaj ... dziekuje każdej z osobna za troskę :*:*

Do_iT
jejku jakby na mnie trafilo to ta baba by tak obnerwąla... jak ja nie trawie takich ludzi,...co on a ma w ogóle do dysponowania Waszą kasą?? szczególnie,ze teraz macie sporo wydatków...

Gorgusiu
pokazuj zakupki:)

Joasiu oj jak ja bym chciała tak sobie poleniuchować :-D

Joasia85 - dawaj adres, jak dojdą będziesz mieć kompot jak nic :-p
Do_ti - ja nie robię ilości nie wiadomo jakich, ale po 5-10 słoiczków, no max 20 sztuk z jednego rodzaju, żeby było różnorodności troszkę, to co wypisałam to kropla w wodzie ;-) Mogę kilka przepisów wrzucić Ci na PW, ale na początku lipca, bo czerwiec jakiś taki pracochłonny, już sobie w komóreczkę wpisałam, co by nie zapomnieć :zawstydzona/y:
Pajkaa - oby szybko przeszło :tak:

Beacia od takich ludzi trzymam się z daleka dobrze, że nie muszę się z nią stykać nawet na urodzinach kogokolwiek

Merlin kuruj się już limit wykorzystałaś na długie lata tych nieszczęść ;)

Asiu ona jest wredna i beszczelna jak mało kto, przez nią na początku prawie nie rozwiedliśmy się

Pajka ona z tego typu ludzi że inni ją nie obchodzą. Nawet jak córeczka jej własna miała występować w przedstawieniu to jej nie posłała do przedszkola, bo nie chciało jej się skombinować, albo zorganizować stroju. A poza tym to taki wredny typ, który na ulicy cie wyśmieje, szkoda gadać już się napłakałam za nią wystarczająco i nie mam ochoty mieć z nią nic wspólnego

Gdzieś tu nawet opisałam jaka szwagierka jest wredna - taka mała terapia

Lilianna
czekam z niecierpliwością z chęcią coś zrobię, może wyjdzie, a myśle tak bardziej, żeby coś dla dzidzia zrobic, a sobie ew. buraczki

Witam i ja choć tylko na moment...
Pod czytałam co nieco :)
U nas pada a właściwie leje, na szczęście weekend zapowiadają pogodny. Kolejne wesele. A za tydz kolejne. Yh.

Zmykam, mam stosy książek i czasopism o maluchach (nawet takie z 1997 - ciotki i koleżanki zrzuciły mi makulaturę), muszę je przeglądnąć i podesłać kuzynce.
Polecam książkę Agnieszki Górniakowskiej "Zdrowy start". Ciekawa publikacja, zawiera wiele cennych rad odnośnie żywienia malucha, przepisy na posiłki. Wiem, że jeszcze niedawno nie była dostępna w sprzedaży ale można poszukać na allegro i w empikach.

Lilijanna jestem chętna na poznanie Twoich receptur przetworów:)

Miłego wieczoru :)

Ostatnia edycja:
Widze,że dzis u kazdej pada... męcząca ta dzisiejsza pogoda lenia mam caly dzien, plecki bola chyba z nic nie robienia:-D

Pajka no czasem cola pomaga oby teraz ulzylo. Moja tesciowa cos wzielo lezy dzisiaj caly dzien a tak to zawsze od 6 na nogach. Boli ja wszystko dziwnie sie czuje jakby ja polamalo jesc jej sie nie chce, ciekawe co to za dziadostwo
Do-ti oj wspolczuje masakra:wściekła/y: tylko nam sie nie denerwuj :* co za babsztyl z daleka od niej!!

Merlin i jak tam stopka? tulam

Gorgusia fajne zakupki:-) my wczoraj wsuwalismy pizze miesiac za mna chodzila az wczoraj nie moglam sie oprzec i czekalam do 19stej jak moj skonczy i pojechalismy:-D a dzis mnie wzielo na cieple lody:-D

Joasia no pogoda lipna, ciekawe jak jutro bedzie niby ma sie przejasnic a u mnie dalej pada poki co:wściekła/y:ja dzis tez mialam pierozki na obiadek i zrobilam sobie jeszcze barszczyk do pica:-p

reklama
Pajka, zdrowiejcie szybko :-)

ja jutro znikam z rana na uczelnie, ostatnie rozgrywki z promotorem, jeszcze dokonczenie pracy i mam w planie oddac ją do wakacji, obrona pewnie juz po porodzie :-)
milego dnia jutro!

Do góry