reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

no i narobiłam sobie roboty ... włączyłam pralkę i wyrwało złączkę przy ścianie pod ciśnieniem wody grrrrrrrrr kupa sprzątania mokre panele itd itd - na szczęście już naprawione

reklama
Hej Brzuchatki:)
U nas dzis leje:baffled: ale od jutra zapowiadaja lato w poniedzialek nawet 30 stopni, no nic zobaczymy znowu takie skoki ech to tez nie dobrze...my dzis leniu****emy bo wczoraj znowu przegielam wiec dzis dzien odpoczynku;)

szysza fajnie, ze sie odezwalas i ze z Wami dobrze, lekarze to potrafia czasami nastraszyc wazne ze z Mala wszystko dobrze tulam mocniutko:-)

doti ehhh biedactwo a moze Dziewczyny doswiadczone cos poradza??

*martusia to moze Malenstwo chce posmakowac czegos nowego dobrze ze mlekowe zarelko a nie slodkosci jak u mnie w kazdym razie zdrowsze i nie pojdzie w boczki:-D

Pajka zdrowia dla M ka i sil dla Ciebie :*

Palemko brak slow...szkoda nerwow na ta bande skur...now jak to pieknie ujelas:baffled:

patrysia polecam polozyc tabletki np. kolo chlebaka lub gdzies w kuchni na widoku i brac ze soba jak zasiadasz do sniadanka ja tak mam z witamina zawsze na stoliku lezy, bo tez mnie skleroza dopada, ale zwalam to na ciaze:-D

Ansure widze przy okazji wesela robisz sobie tydzien pieknosci dla ciezarowek hihhi super :)

Lilijanna mmmm czeresnie ja kochac czeresnie prosze mi tu z miseczke podrzucic nie musza byc drylowane:-p

gorgusia do jedzienia jeszcze nie wstawalam ale jak za dlugo nie spie tzn. do polnocy lub po to robie sie glodna i czasem dojem jeszcze cos po kolacji typu wafla ryzowego czy jogurt lub owoc;)

marudka ja tez siusiam non stop w nocy to nieraz po 6 razy wstaje myslalam ze to w ciazy normalne:-D

stokrotka mam nadzieje ze szybko do nas wrocisz i pamietaj za duzo stresu nikomu jeszcze nie posluzylo nie schizuj i nie stresuj niepotrzebnie siebie i Malenstwa tulam:-)

Lotka wow to niezle to bedziemy srednio 2 dzieciaczkow dziennie we wrzesniu witaly jak dobrze pojdzie hihi

Merlin jak to mowia nie miala bab problemu....wlaczyla sobie pralke zamiast grzecznie odpoczywac hihih dobrze ze juz pod kontrola wszystko:-)

Zmykam na wyrko dalej leniuchowac a co:-)

ja pier.. ale mam dzień......... chciałam pojechać na zakupy tak żeby je zrobić i akurat M skończył prace i zapakował mnie z nimi w auto - no ale pomyślałam sobie że M od kilku dni nie moze sie zebrać w sbie i wynieść szkło do śmietnika więc wzięłam je i nakładając buty zachwiałam sie wdepłam w tą reklamówkę i teraz już leżę z rozciętą stopą
ok ok chciałam coś zrobić ale nie będę - nic nie będę :( zapale świeczkę woskową w oknie i będę wypędzać te złe duchy z domu !!!!
boli :(

Merlin, ale masz dzień fatalny :(

dziekuje dziewczynki jest fatalnie ledwo żyje... spałam z mlodym 2h teraz M dzisiaj sie lepiej czuje to on sie smykiem zajmuje a ja leże... jest mi tak niedobrze, ze hej...

jestem :)

niefajna pogoda, niby wiatr wieje chlodny a ja przejde pare krokow i mokra jestem do tego jak lokomotywa oddycham. niedobrze bardzo niedobrze ;/

Do_ti jak brzucho? nie boli juz?
Joasiu ja sie staram nie jesc slodkiego ale jak nie zjem to czuje sie jak na glodzie. do tego moge wypic 2 butelki wody dziennie-jak na kacu mordercy.
Pajka cudowni sasiedzi... ja mam takich ktorzy od rana od 6 trzaskaja drzwiami od mieszkania i od windy a zwoc im uwage to Cie zjedza. az nie chce myslec co bedzie jak malego mi obudza ;/
Merlin domyslam sie ze opieka swietna ale to dopiero M musi dopytac o szczegoly tego pakietu Lux-Medu w pracy a jutro bedzie jechal w tej sprawie. bo szczerze mowiac te przychodnie na NFZ w ktorych bylam juz mnie tak irytuja ze nie wiem, szczegolnie stwarzajace niepotrzebne problemy panie w rejestracji...
Stokrotko nie schizuj ciesz sie brzuszkiem :)

moje dziecko jakos intensywniej daje znac o sobie, dzis zawolalam M zeby zobaczyl jak mi brzuch skacze i w ogole to w szoku byl. ale podobno dzieci miedzy 24tc a 28tc sa najbardziej ruchliwe. moze pilkarz z niego bedzie? i dostanie powolanie do reprezentacji? :D

Lilianna nie załamuj mnie :) jesteś cudowna. Też chciałabym coś zrobić tzn. muszę zacząć od zakupienia słoiczków, ale z kupnych owoców i warzyw, bo nie mam ogrodu. Dżemy odpadają, bo nie jadamy.
Jak masz jakieś fajne przepisy to z chęcią przyjmę na pw ;)

Asiu migreny się przeżyło to i to się przeżyje ;)

Fasolka a ja śnięta jestem, bo spałam jakieś 4 godziny :D

Merlin biedactwo to teraz jesteś uziemiona i możesz buszować w necie do woli. Mój M też się tak zabiera do roboty. A nie trzeba szyć???

Pajka odpoczywaj i bierz oddech kiedy tylko możesz.

Martusia póki co spokój :D

A dziś okradli babcię od mojego M. Przyszły jakieś babeczki niby z administracji i wszystkie oszczędności, na szczęście z portfela wzieli tylko kasę a dokumenty zostawili.
Miałam iść z moim M ją uspokoić, ale nie pałam do niej sympatią, choć bardzo mi przykro z tego powodu co się stalo i naprawdę żal mi jej.
Dobrze, że nie poszłam, bo wparowała tam siorka od mojego i darła ryja na niego też.
Gada, że musimy się teraz zrzucić, dać babce kasę, bo więcej zarabiamy - tak na marginesie skąd ona to wie to ja nie wiem, bo się nie chwalę moją wypłatą i to moja sprawa ile zarabiam. Że mamy babce niby tysiąc dać i tak się darła.
A nam ledwo starcza od wypłaty do wypłaty, bo mamy kilkanaście tys długu, a poza tym okno musimy zapłacić, wóżek, łóżeczko, sami wiecie i jeszcze lekarz i apteka. Przecież kredytu nie wezmę. Moge jej dać żeby z głodu nie umarła, ale nie tysiąc.
A mój M powiedział, że musi to przedyskutować ze mną to ta jeszcze na niego wydarła ryja, że musi się ze mną konsultować i po co.
co za wredne babsko

reklama
Pajka,Merlin to nie ciekawie macie dzis babeczki:-(współczuję i tulam każdą z osobna.
doti niezłą masz tą szwagiereczkę,dobrze ze nie pojechałas z M bo bys sie nadenerwowała.

A ja poszłam z Alankiem na spacer do mamy objadłam sie truskawek z cukrem,poprawiłam to ogórami małosolnymi i wiem ze przesadziłam z ilosciami i leze i czekam będą efekty mojej zachłannosci czy nie:baffled:

Do góry