reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Gorgusia jak to nie masz z kim się cieszyć - z nami się ciesz ;)
Przytulam i zabieram Twoje smutaski

Martusia ja o niczym nie wiem. Nie uciekaj.

Kasiu przytulam. Bądź dobrej myśli. Myśl pozytywnie.

Asiu renni, ranigast, siemie lniane, mięta, koperkowa... Ale nic nie pomaga :(

U mnie z M jest tak że ja pracuję w tygodniu i często jak wracam to go nie ma, albo ja późno wracam i mówię mężowi dobranoc, a w weekendy on pracuje i ja siedzę sama.
Czasem mnie to dobija, ale trzeba się przyzwyczaić. Dobrze jest jak jest.

A mnie nadal boli :(

reklama
a ja spalam troche, ciekawe co bede robila w nocy... wlasnie po 1 instalacji globulki-dziwne uczucie. jeszcze 15dni do usg a i tak zobacze dopiero 2 lipca, chyba ze pakiet do Lux-Medu wystartuje wczesniej i wczesniej pojde juz tam. stwierdzilam ze wiecej nie pojde do 'awaryjnej' przychodni skoro wiecznie jakies problemy sa i o dziwo nie stwarzaja ich pacjenci tylko panie z rejestracji...

KasiaP nie martw sie na zapas o malego, da rade. moja mama tez miala malowodzie, byla co prawda chwile na patologii ale jedyne co to lekarz zasugerowal duzo pic. ale juz nie pamietam czy pomoglo, a brat urodzil sie z waga 3500.
do_ti nie wiem jakiego rodzaju masz bol wiec tez nie pomoge. tulam Cie.

mam zachcianki na wszelkiego rodzaju mleko-kakao, samo mleko, mleko smakowe itp. w ogole mialam malo zachcianek a teraz codziennie cos.

Martusia ból rodzaju nie do wytrzymania :(

a tak w ogóle to moja dzieć mnie kopie równocześnie wysoko po prawej stronie i bardzo nisko w okolice pachwiny
akrobatka

Pajka zdrówka dla Twojego mena

Lotka nie strasz ilością godzin ;)
nie dostałaś mojej pw co do wpisania mnie na listę wrześniowych mamusiek???

lili , doti - witam ranne ptaszki :-D

doti - ja mam juz tak skopany lewy bok, że szkoda gadac, a okolice pachwiny jajnika i jelita po lewej to chyba mam juz w snicach :-D:-D hahahhahaa :) Moje dziecko ma ADHD ? Oł noł !!!

Moje kochane dziewczynki, a wiecie, że ta banda skurwysynów w postaci premiera ( a pisze to apropo becikowego, które odbieraja, a to dopiero poczatek, za chwilę będą coś innego odbierać - tzreba za uro zapłacić ) a wiec Uefa w każdym kraju musi płacic podatki, ale nie w naszym, premier im podarował , ma gest :) jesteśmy pierwszym panstwem w hbistorii Uefa, które tak postapiło. Tylko, że my teraz za to będziemy musieli płacić.

witam sie

jestem ledwo przytomna... cos kiepsko spałam...

wczoraj miałam intensywny dzień, dzisiaj również się taki zapowiada bo M małym sie nie zajmuje bo ledwo zipi...

Palemko ja juz olewam takie info szkoda moich nerwów... i tak to nic nie da...

WITAM:)

Ja jestem obolała po wczorajszych maratonach :/

Zapomniałam wziasć zaelaza:/ powinnam na czczo godz.przed śniadaniem a jestem już po sniadaniu:/na jutro w kom.mam zapisane przypomnienie...

KASIA
nie martw się...pij dużo wody...ja nie wiem w sumie nic na ten temat ale rób tak jak pisza kobitki które sa w temacie...

reklama
Hej Dziewczyny!
Do-ti -mam nadzieję, że czujesz się lepiej
Ech dziewczyny, nie ma co się dłużej denerwować na to becikowe...bo szkodanaszych nerwów. Co zmienimy? Oczywiście możemy próbować piosać petycje itd. Mieć przynajmniej wrażenie, że coś robimy. W tej chwili jednak najważniejsze są nasze dzieci...
odpoczywajmy i releksujmy się :))
Biorę się zaraz za książkę St. Kinga "Ziemie jałowe", później może spróbuję troszkę poszyć sutasz...chwilkę na sprzątanie i wypad do fryzjera na 14.20,
Później jadę do kuzynki ma mi dać jakieś rzeczy dla maleństwa :)) Cieszę się!

W sobotę idę na wesele. Na szczęście znalazłam sukienkę, w którą wchodzę :) Może jutro umówię się jeszcze na paznokietki ..a co:)

Do góry