reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Pajka my mielismy taki patent ze do podłogi przyklejałam duzy arkusz papieru szarego i malowalismy farbkami ,odbijalismy łapki itp zabawa super dzieci to uwielbiały ....brudaski potem były ale jak to sie mowi albo czyste albo szczesliwe dzieci (w przenosni oczywiscie):-p a ze panele na podłodze to mopem ciach prach i czysciutko było.....zreszta ja zawsze chopla ;-)miałam i plastolina modelina farbki masa solna wszystko w ruch szło bo w,, czasie deszczu dzieci sie nudza,,

Zgadzam się a ile frajny dla mojego dziecka :szok:nawet nie wiedzialam :-)

reklama
Kasia dzieki za odpowiedz ja ciemna masa jestem w tych przepisach...
Marta ech co Ci powiedziec? nie wiem. po trochu sama sobie jestes winna ale wez pod uwage ze to tylko internet... ludzie pisza co mysla i im tego nie zabronisz w zaden sposob. mysle ze powinnas dac sobie na wstrzymanie na kilka dni i normalnie tu z nami pisac a nie uciekac, bo to tylko zaostrza domysly, plotki itp. pomysl o tym, wycisz sie. i jesli naprawde bys chciala odejsc zrobilabys to juz dawno - to tak troche jak z samobojca. tak jak mowie to tylko internet... w kazdym razie zycze Wam jak najlepiej.

martusia ale co się stało??? nic nie kumam.

*martusia* dzieć w brzuchu ma się dobrze, a dzieć w domu jeszcze lepiej, ale skąd brać energie hmmm???

dziś postanowiłam otworzyć lumpeks gdyż ciuszki dla synka nie mieszczą się w komodzie. szok. nie wiedzialam nawet, ze tyle mam uniseksów. białe i beżowe, troche niebieskich, żółtych, zielonych.
a gdybym miała dziewczynke, to jeszcze milion różowych...łojoj

Marta weź na spokojnie wszystko przemyśl... nie możesz podchodzić do tego wszystkiego tak emocjonalnie... rozumiem, ze chciałaś się wytłumaczyć ze wszystkiego itd, ale każdą dziewczynę, ktora chciała się cokolwiek dopytać atakowalaś bo już z góry zakladałaś, że Ci nie wierzy...sama pomagałaś innym i nigdy nie miałaś wątpliwości i nie dopytywałaś się??Dziewczyny napisały o zaświadczeniu z UP nie oskarżając ani Ciebie ani Twojej rodziny o to, że oszukujecie tylko napisały same od siebie... Napisalaś taka a nie inna odpowiedź Ance na PW i było pewne, że jako osoba stojąca z dala od calej sprawy upubliczni ją...bo ja to dotknęło... wg mnie wszystkie te posty powinnaś zostawić Administratorowi bo to on miał wszystkie Twoje zaświadczenia... to on pozwolił na otwarcie wątku...
Przemyśl wszystko na spokojnie... nikt nie życzy Ci źle ani nie chce żebyś odchodziła z BB

Mam nadzieje, że Wam się uloży wszystko i tak jak *Martusia* napisała to tylko internet... a my czasem odbieramy rzeczy nie tak jak powinnismy.

Future ja na pewno jak potwierdzi się syn mam tyle ciuszków, ze szok... dla córy nic... ale mysle, ze połowę zachowam a polowę po prostu oddam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
martusia ale co się stało??? nic nie kumam.

*martusia* dzieć w brzuchu ma się dobrze, a dzieć w domu jeszcze lepiej, ale skąd brać energie hmmm???

dziś postanowiłam otworzyć lumpeks gdyż ciuszki dla synka nie mieszczą się w komodzie. szok. nie wiedzialam nawet, ze tyle mam uniseksów. białe i beżowe, troche niebieskich, żółtych, zielonych.
a gdybym miała dziewczynke, to jeszcze milion różowych...łojoj

a to gdzies przeoczylam ze synek u Ciebie :). ja tez nie mam miejsca na ciuszki, narazie stoja w kartonie, bo musze przemyslec gdzie co i jak i kto. a co Hesia na to ze bedzie miala braciszka?

zaraz z synkiem będziemy jeść kisiel farbujący język :D

a gdzie sie wszystkie pochowaly??

ja jestem, nie schowałam się. ale byłam zajęta. dziś od 14 w pracy szef prosił o zastępstwo bo przez wczorajszego dentyste nie wyrabiał. ząb go bolał. auć. ja nie lubię dentystów ale muszę też iść.

farbijęzorki??? pycha... ;p:-D:-D

Witajcie nie było mnie kilka dni wyjechałam na troszkę ale miałam znikomy dostęp do netu dziś dopiero wróciłam,wczoraj miałam wizytę relacja na odpowiednim wątku,przywiozłam trochę ubranek dla malutkiej zamówiłam parę rzeczy na allegro czekam teraz na kuriera.
Wczoraj z mężem poszłam do lumpką kupiliśmy małej komplecik :czapeczka+niedrapki+bluzeczka
+spodenki+buciki wygląda prawie jak nowe znajdę kabel do aparatu to wrzucę fotki w odpowiednim wątku.
Uśpie wieczorem mała to nadrobie zaległości:)

reklama
ja jestem, nie schowałam się. ale byłam zajęta. dziś od 14 w pracy szef prosił o zastępstwo bo przez wczorajszego dentyste nie wyrabiał. ząb go bolał. auć. ja nie lubię dentystów ale muszę też iść.

farbijęzorki??? pycha... ;p:-D:-D

dałam trochę mojemu synkowi i plul :-Dmama zjadła :p mam fioletowy jęzor :-p

Witajcie nie było mnie kilka dni wyjechałam na troszkę ale miałam znikomy dostęp do netu dziś dopiero wróciłam,wczoraj miałam wizytę relacja na odpowiednim wątku,przywiozłam trochę ubranek dla malutkiej zamówiłam parę rzeczy na allegro czekam teraz na kuriera.
Wczoraj z mężem poszłam do lumpką kupiliśmy małej komplecik :czapeczka+niedrapki+bluzeczka
+spodenki+buciki wygląda prawie jak nowe znajdę kabel do aparatu to wrzucę fotki w odpowiednim wątku.
Uśpie wieczorem mała to nadrobie zaległości:)

no czekamy na relacje czekamy :)i ciuszki tez

Do góry