reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ponieważ jestem po wypłacie której zaraz nie będzie :szok: robię kolejną serię zakupów dla maleństwa i tak na prawdę to mój stres polega na tym aby mieć wszystko odpowiednio wcześnie :( Nie wiem czemu coś czuję że będę miała synka wcześniej - nie chcę krakać ale to nigdy nie wiadomo

ja tak się szykowalam od 25 tc w poprzedniej ciaży bo mialam wrażenie, że urodzę wcześniej :-Dno urodziłam po terminie 3 dni :-D

reklama
dziewczyny, o co chodzi z becikowym? nie kupilam gazety... ale z tego co Wy piszecie to chyba nic z tego dla nas nie bedzie, bo M zarabia okolo 2400 zl a ja nie pracuje i nic mi sie nie nalezy [cudowne umowy zlecenia]. czy ktos mi to wytlumaczy? bo ja tego nie ogarniam kompletnie a nie bede mamy zameczac teraz...

martusia a poza tym dochody twojego męża są dzielone przez wszystkie osoby w gospodarstwie domowym, więc wypłata twojego męża idzie na 3 osoby (on ty i dziecko) a wtedy łapiesz się na becikowe nawet to w 2013 r

ŻEGANAM SIĘ Z FORUM.
Podjęłam taką decyzje, gdyż myślałam, że przesyłając dokumenty do Administracji wyjasnie zamieszanie powstałe wokół mojej osoby. Jednak wciąż pojawiające się nowe posty skłoniły mnie do tego aby po prostu pożegnać się z forum. Chociaż Serce mi pęka, bo byłam tu ponad 4 lata i niejednej osobie pomogłam. Ale nie mam siły na udowadnianie wszystkim jak bardzo się mylą. Dziękuję wszystkim za bycie ze mną przez ostatnie 4 lata. Życzę szczęśliwych rozwiązań, a tym co już mają dzieci na świecie dużo zdrowia, miłości i wszystkiego co się szczęściem zwie.

Ps. Bede tylko podczytywac co u Was slychac.

ŻEGANAM SIĘ Z FORUM.
Podjęłam taką decyzje, gdyż myślałam, że przesyłając dokumenty do Administracji wyjasnie zamieszanie powstałe wokół mojej osoby. Jednak wciąż pojawiające się nowe posty skłoniły mnie do tego aby po prostu pożegnać się z forum. Chociaż Serce mi pęka, bo byłam tu ponad 4 lata i niejednej osobie pomogłam. Ale nie mam siły na udowadnianie wszystkim jak bardzo się mylą. Dziękuję wszystkim za bycie ze mną przez ostatnie 4 lata. Życzę szczęśliwych rozwiązań, a tym co już mają dzieci na świecie dużo zdrowia, miłości i wszystkiego co się szczęściem zwie.

Ps. Bede tylko podczytywac co u Was slychac.

ale co się stało??

reklama
Martusia Kasia dobrze prawi :)

moje dziecko maluje farbkami wygląda cudnie:-D

Pajka my mielismy taki patent ze do podłogi przyklejałam duzy arkusz papieru szarego i malowalismy farbkami ,odbijalismy łapki itp zabawa super dzieci to uwielbiały ....brudaski potem były ale jak to sie mowi albo czyste albo szczesliwe dzieci (w przenosni oczywiscie):-p a ze panele na podłodze to mopem ciach prach i czysciutko było.....zreszta ja zawsze chopla ;-)miałam i plastolina modelina farbki masa solna wszystko w ruch szło bo w,, czasie deszczu dzieci sie nudza,,

Do góry