reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Maja no własnie wiem :) bo ona tez na staraczkach jest :d a kiedy dokładnie masz wizyte?

Cyniczna ja tam lubie sie pochwalic szczególnie, ze w ciazy kazdy dzien moze cos przyniesc, nie tylko początek ciaży może powodowac coś zlegho niestety :/ dlatego cieszę się każdym dniem swoim stanem :D

reklama
Dzień dobry

Przypomnieliście mi o teściowej. Całkowicie o niej zapomniałam ha ha . Nie mam ochoty tej pani nic mówić. Zwłaszcza ze ona twierdzi ze więcej dzieci mieć nie będę przez co jej syn jest poszkodowany. A kiedy straciliśmy dzidzi to mi powiedziało ze to dziecko nie było. Nie lubię tej baby. rzadko sie z nią wiedzę więc moze o dziecku sie dowie jak będzie juz na świecie he he. Mamie z kolei powiem później bo ma tak samo długi język jak wasze.

Maja będzie dobrze trzeba w to wierzyć i nie denerwować fasolinki

Pajka a czemu teście sie nie ucieszyli?

dziewczyny moja teściowa zapewne już wie, bo wczorajszy prezent mąż zostawil co prawda zapakowany ale na półce, a jak znam ta kobietę to sprawdzila i juz wszystkim zaczęła opowiadać, a potem będą udawać zdziwienie ;) ale mam ją i jej wścibskość w nosie ;)

właśnie sobie zdałam sprawę, że nie pójde na betę, bo znów będę fiksować czy nie za mala, czy nie przyrasta za wolno otp, więc po co się denerwować i kasę wydawać? ;)

moja mam już nie klepie po tym jak ostatnio byłam w ciąży i wszystkim wyklepała a ja poroniłam głupio było jej się tłumaczyć , więc teraz milczy jak grób :)

Karolina moze masz racje:tak:
Pajka wizyta za tydz w czwartek rowne 2 tyg po ostatniej:-) musi byc dobrze:) sorki dziewczyny ale ja zawsze jestem optymistka tzn od kiedy poznalam mojego meza tylko czasami doly mnie lapia i wtedy nie moge doczekac sie nastepnego dnia by znowu wszystko bylo dobrze:)
u nas sie moja mama baaardzo cieszy bo wie jak dluga droge przeszlismy ile nerwow zeby miec tego Szkraba wiec jest w 7mym niebie, a tescie i rodzinka meza tez sie ciesza ze bedzie nowy czlonek rodzinki:)

Dziewczyny nie martwcie się, ja i tak najdłużej poczekam na sprawdzenie czy wszystko ok, jeszcze 3 tygodnie:-:)-p Ja powiedziałam najbliższej rodzince i dwóm przyjaciółkom, jeśli po następnej wizycie będzie ok, to poinformuje więcej ludzi. Tak jak Pajkaa uważam, że nigdy nie można być niczego pewnym. A moja mama, straszna papla, poinformowała już chyba 3/4 swoich znajomych. Najpóźniej się dowie (jak wszystko będzie ok:tak:) rodzina A haha :-p
MagdaP ja ważyłam przed ciążą 44-45 przy wzroście 160, więc też niewiele, ale ja tam akurat bym chciała przytyć:-D

Bunny ostatnio tez tak zareagowali... ale mam to gdzies...

Maja wqidzisz masz wczesniej wizytę ode mnie :) ja bede musiala jeszcze czekać...

Marudka mam koleżankę, która stracila ciąże w 38 tc wiec nie ma reguły niestety:/

marudka a dlaczego 3 tygodnie chcesz czekać?

ja powiem rodzicom i teściom bo i tak się domyślą (albo już wiedzą) a reszta musi poczekać. Póki co sama upajam się radościa każdego dnia stanu błogosławionego ;)

Pajkaa :no: No właśnie dlatego ja też nie wierzę w przesądy. Ja kupiłam spodnie ciążowe na allegro w tym cyklu w którym zaszłam( oczywiście jeszcze przed owulacją:-D) Podobnie moja koleżanka, która jest już szczęśliwą mamusią, a też wszyscy jej mówili, że zapesza:-p
karol_in-a ja nie chcę, tak mi moja ginekolog kazała:-)A ja jej ufam, bo chodzę do niej od zawsze i jest delikatna i konkretna. Poza tym prowadziła ciążę mojej mamy ze mną:-D I nie, to nie jest jakaś zacofana staruszka haha:-D

reklama
Marudka zadzam sie w 100%z przesadami:) nie ma reguly dlatego jak bedziemy po wizycie i wsio oki to powiemy wiekszej ilosci znajomych:tak:

Do góry