reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Niee mi kazała przyjść dopiero za miesiąc :szok: jak nic się nie będzie działo złego, a wczorajsza beta będzie ok, więc czekam cierpliwie ( mniej-więcej ) :-D

qrcze dziewczyny czy Wy tez tak fiksujecie z obawy i nerwów o maleństwo?

ja sobie właśnie czytałam co sie dzieje tydzien po tygodniu i na kilku różnych portalach wyczytałam, że w 5 tygodniu zaczyna bić serdusio, ale nie napisali czy to jest adekwatne do tego, że można je usłyszeć.

kiedy byłyście u lekarza pierwszy raz po teście?

ach mam nadzieję, że będzie mi tu z wami dobrze i że nie będę musiala przedwcześnie was opuszczać... :)

qrcze dziewczyny czy Wy tez tak fiksujecie z obawy i nerwów o maleństwo?

ja sobie właśnie czytałam co sie dzieje tydzien po tygodniu i na kilku różnych portalach wyczytałam, że w 5 tygodniu zaczyna bić serdusio, ale nie napisali czy to jest adekwatne do tego, że można je usłyszeć.

kiedy byłyście u lekarza pierwszy raz po teście?

ach mam nadzieję, że będzie mi tu z wami dobrze i że nie będę musiala przedwcześnie was opuszczać... :)
nie ma co sobie brac tych opisów az tak do serca... nie dosc, ze dzieci rosna jednak w roznym tempie, to podejzewam ze to serduszko moze byc tak malusie, ze nawet go nie widac... a co dopiero je usłyszeć... spokojnie :-) pzdr

Karol_in-a ja jak się dowiedziałam tydzień temu, że się udało, przez kilka dni czytałam wszystko co wpadło mi w oczy:-D i zamartwiałam się cały czas. Teraz się trochę uspokoiłam, ale ja ogólnie należę do panikar i histeryczek :zawstydzona/y:, więc nie martw się, nie jesteś w tej fiksacji sama:-) Ja staram się sobie wytłumaczyć, że maluszek potrzebuje spokojnej mamusi, a co ma być to i tak będzie, czy się będę denerwować, czy nie;-) Staram się cieszyć każdym dniem tego stanu, mimo, że się boję i, że dzisiaj męczyły mnie mdłości i senność i ogólne rozbicie:no: ;-)

Witam nową przyszła mamusię!
Karolina kreski rzeczywiście bardzo grubaśne.

Cyniczna bardzo mi przykro [*]

Mnie dziś brzuch boli masakrycznie. Zdenerwowałam sie bardzo i moze przez to. Pati nie pozwala sie położyć dlatego siedzę na podłodze i ledwo żyje.

Dziewczyny mówiliście komuś o ciąży jeśli nie to kiedy zamierzacie?
Ja powiedziałam tylko znajomym z którymi spedzaliśmy sylwka i na razie nikomu więcej. Jeśli sie uda to do końca 3 miesiąca nikomu nie powiem.

Karola witaj.
Gratuluję pomyślnych teścików.
Ja fiksowałam do wczoraj aż się dowiedziałam że jest serduszko.Dzisiaj zero czarnych myśli,zaczynam wierzyc że wszystko będzie dobrze:tak:
Bunny mój synu tez mnie ściąga z kanapy i karze siedziec na dywanie i się z nim bawic,no ale co się dziwic niudzi się psotnikom naszym.
Ja się przed rodziną przyznałam teraz w niedziele.W pracy w czwartek po pierwszej wizycie u lekarza żeby nie pracowac po 15 i dużo więcej godzin na dobe bo to raczej nie bardzo by było mądre tyle na nogach stac
Przed rodziną to i tak by mi się nie udało ukryc dłużej bo pytania dlaczego po 8 h robię,mama patrzyła podejrzliwie na mnie a siostra stwierdziła wprost że w ciąży jestem bo ładnie wyglądam i cycki mam większe.A jak mam teraz L4 to i tak by wiedzieli

reklama
Karolina piękne krechy :) ja nie czytam nic jestem zdrowsza:)

Bunny ja powiedzialam rodzicom swoim i M... znajomym jeszcze nie mówilismy, ale nie jestem przesądna jak ktoś się zapyta to powiem :)

Do góry