Matik2012
Fanka BB :)
Piękne krechy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie ma co sobie brac tych opisów az tak do serca... nie dosc, ze dzieci rosna jednak w roznym tempie, to podejzewam ze to serduszko moze byc tak malusie, ze nawet go nie widac... a co dopiero je usłyszeć... spokojnie :-) pzdrqrcze dziewczyny czy Wy tez tak fiksujecie z obawy i nerwów o maleństwo?
ja sobie właśnie czytałam co sie dzieje tydzien po tygodniu i na kilku różnych portalach wyczytałam, że w 5 tygodniu zaczyna bić serdusio, ale nie napisali czy to jest adekwatne do tego, że można je usłyszeć.
kiedy byłyście u lekarza pierwszy raz po teście?
ach mam nadzieję, że będzie mi tu z wami dobrze i że nie będę musiala przedwcześnie was opuszczać...