*Martusia* ja nie mam fb

Czekam na zdjęcia. Pozdrowienia dla cynicznej.
Asiu Tobie to szkoła rodzenia jest niepotrzeban, masz zajęcia w praktyce
Pajka może źle się czuje dlatego, że mak ogólnie jest ciężkostrawny, a Tobie pewnie nic nie będzie i maleństwu też.
A jak to jest z tymi ruchami dziecka??? Bo dziecko przecież nie może się ruszać cały czas wtedy jak my nie śpimy, bo też przecież odpoczywa.
Merlin rozumiem Ciebie, ja przeprowadziłam się do innego miasta odległego o ponad 30km i na początku kontakt całkowicie się urwał, a tam wszyscy znajomi z podstawówki, liceum, a tu nikt i nie raz łapałam doła, bo trwało to dość dość, a ja jestem dość zamkniętą osobą i wychodzenie do ludzi średnio mi wychodzi, a teraz mam kilka przyjaciółek i znajomych z którymi od czasu do czasu się widuję

Wszystko jest kwestią przeorganizowania i przyzwyczajenia.
Gorgusia super zakupy, a filmik niezapomniany. Jak moja zaczyna fikać to nigdy nie mam w pobliżu fona, żeby nagrać, a też o tym myślałam
oj
Fasolka Fasolka ja bardzo się cieszę, że już powróciłaś
Coś
Palemka się nie odzywa ;/
A ja zestresowana będę przez to moje leniwe dziecko.
Wczoraj może dostałam z 5 kopniaków na cały dzień i nic nie pomagało - leżenie na lewym boku, czekoladka, ciepłe mleczko. W nocy wydawało mi się, że kopie - ale nie jestem pewna czy to mi się nie śniło

. A dziś już lepiej, ale mimo wszystko stresuje mnie to.
Nie wiecie gdzie można wykonać ktg jak np. dziecko cały dzień się nie rusza, bo u mnie w przychodni nie ma położnej.
Jutro badania: siuśki, krew i ukochana glukoza