odliczaj godzinki Kochana juz niedlugo:*no jenyyyyyyyyyyy
ja chce do domu.....
reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
no jenyyyyyyyyyyy
ja chce do domu.....
Postaraj się zasnąć to czas szybciejj zleci a jutro już wrócisz do domku i Hesi.
Rozumiem twoją tęsknątę bo też leżałam w marcu w szpitalu i cały czas tylko myślalam co sie dzieje z moja córeczka czy aby na pewno dobrze sie nią opiekuja i czy ona nie placze za mną
trzymaj sie :-)
Tygrysek1985
Fanka BB :)
no widzisz joasia jak Rodzice o Tobie mysleli i jakie super prezenty Ci zrobili
mnie jutro bedzie mniej jak co bo jade z m do miasta
mnie jutro bedzie mniej jak co bo jade z m do miasta
witam dziewczynki, juz jestem po wizycie-szczegoly wiadomo gdzie, ogolnie wszystko ok.dzidzia piekna, po raz setny potwierdzona dziewczynka. Dzis caly dzien za kolkiem, bo moj B oczywiscie umieral od kaca hahahaha!!!to jest zaleta niepicia:-)brak bolu glowy, brak wymiotow, ogolnie wszystko gra jak tralala.Nawet mojego B. nie namawialam do prowadzenia, widzialam jak cierpi..

Dostalam zwolnienie , narazie na 2 tyg. ale powiedziala, zebym za dwa tyg. przyjechala na zrobienie glukozy i pozostalych wynikow to wypisze mi na dalsze tygodnie. Po wizycie wybralismy sie na basen, probuje ratowac sie wszelkimi sposobami od bolu kregoslupa. Alicja miala radoche, ze hej bo jej plywanie coraz lepiej wychodzi. Moj B. hmm..po pol godzinie wyszedl z plywalni konczac w ubikacji 

potem wizyta u znajomkow, kumpela ma termin na 28 czerwca wiec tez juz odlicza.Dopiero teraz wrocilismy i jestem pad-nie-ta.Ale ciesze sie, ze wszystko jest ok. To jest najwazniejsze.

Tygrysek1985
monaliza no to ja sie ciesze z Tobą 

*martusia*
a moja gadzinka zrobil mamie psikusa i postanowil sie pol dnia nie odzywac. i juz ze lzami w oczach mowie do M ze chyba jedziemy do szpitala i sie odezwal kopniakiem az zabolalo. co ja sie mam z tym dzieckiem... 
Joasiu, do_ti ja tez rzadko odczuwam do 10 ruchow na raz, ale no... tak na dobra sprawe to chyba nie bede liczyc tych ruchow bo sfisiuje. poza tym wiadomo dzieciaczki jedne spia dluzej drugie krocej - kazde inne. wiec to nie jest zbyt miarodajne, wazne ze czujemy
martusia a nie sprzatalam tak duzo, tylko ciuchy spakowalam do wora i troche szpargalow niepotrzebnych wywalilam a te ciezsze rzeczy to M - on jest zahartowany w myciu podlog
future juz niedlugo jeszcze chwila
monaliza ale smiechowy ten Twoj B i super ze fajny dzien mieliscie
Joasia piekny prezencik dostalas
jednak we wtorek jade oddac krew, bo M ma wolne.
Joasiu, do_ti ja tez rzadko odczuwam do 10 ruchow na raz, ale no... tak na dobra sprawe to chyba nie bede liczyc tych ruchow bo sfisiuje. poza tym wiadomo dzieciaczki jedne spia dluzej drugie krocej - kazde inne. wiec to nie jest zbyt miarodajne, wazne ze czujemy
martusia a nie sprzatalam tak duzo, tylko ciuchy spakowalam do wora i troche szpargalow niepotrzebnych wywalilam a te ciezsze rzeczy to M - on jest zahartowany w myciu podlog
future juz niedlugo jeszcze chwila
monaliza ale smiechowy ten Twoj B i super ze fajny dzien mieliscie
Joasia piekny prezencik dostalas
jednak we wtorek jade oddac krew, bo M ma wolne.
Tygrysek1985
spokojnej nocki Kochane, i milego poniedzialku buziaki, pamietajcie, ze ja bede dopiero jutro pod wieczor zebyscie sie za duzo o mnie nie martwily heh buzia
reklama
marudka
Cześć kochane, melduję się tylko, że żyję, wciąż zajęta zaliczeniami, pracą i dodatkowo w weekend gości mieliśmy... W tym tygodniu mam glukozę i wizytę, więc pewnie się odezwę.
Czy Palemka się odezwała? Mój współtowarzysz dolegliwości żołądkowo-jelitowych ;-)
Cierpię na bezsenność, nie wysypiam się kompletnie, budzę się zazwyczaj w środku nocy, albo nad ranem i już nie ma spania
Mam nadzieję, że Mikusiowi to nie szkodzi.
Buziaki moje ciężarówki, odezwę się na dłużej, jak w będę miała czas no i z czym...
Czy Palemka się odezwała? Mój współtowarzysz dolegliwości żołądkowo-jelitowych ;-)
Cierpię na bezsenność, nie wysypiam się kompletnie, budzę się zazwyczaj w środku nocy, albo nad ranem i już nie ma spania

Buziaki moje ciężarówki, odezwę się na dłużej, jak w będę miała czas no i z czym...