reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie wtorkowo:)

Beatka witaj w naszym gronie :):)

Cyniczna Madeline ma rację gdyby się rozdzwoniły byłoby chyba gorzej :/ trzymaj się :/

reklama
Dzień Dobry :)

U mnie jakoś tak zimowo-jesiennie i smetnie ale ok. Śpiąca jestem potwornie. Póki co nowych objawów poza cycami brak. Wczoraj natomiast i dziś trochę mama takie jakby calkiem bezbolesne drzenie macicy albo nie wime czego w dole brzucha- nie mam pojecia co to- któraś z Was czuła coś podobnego??:confused::confused::confused::confused: nie pamiętam takiego objawu z pierwszej ciąży i się zastanawiam:eek::eek::eek: Poza tym ok.

Cyniczna- przykro mi z powodu dziadka...trzymaj się mocno...

Witam też serdecznie nowe Wrześnióweczki! :-) rośnijmy w siłę! ;-)

Miłego dzionka i zdrówka dla wszystkich!

Cyniczna przykro mi z powodu dziadka:(
Trzymaj się tam jakoś kochana.

Ja dziś się obudziłam z bólem brzucha takie mi się głupoty śniły,tak płakałam i chisteryzowałam w tym śnie że nawet po przebudzeniu czułam się wstrętnie i nie było mowy o dalszym spaniu.
Spokojnego dzionka ciężaróweczki.

Cześć dziewczyny chciałam się przyłączyć ;-) Jestem w 5 tygodniu i 2 dniu ciąży, jakoś tak ;-) Termin wypada z moich obliczeń na 8 wrześnie, ja też się urodziłam we wrześniu. Ella1: ja w zeszłym tygodniu miałam straszne bóle, teraz jest znacznie lepiej, czasami boli mnie macica, a czasami jajniki, ale jest znacznie lepiej i mam strasznie spuchnięte piersi. Jest to moja pierwsza ciąża i za bardzo nie wiem czego się spodziewać. Podobno takie bule to normalna rzecz.

Ostatnia edycja:
Dziadek zmarł w nocy.
A miał być to radosny dzień, dzień, w którym zobaczę swojego szkraba na usg...
tak mi przykro... :-(
Cześć dziewczyny chciałam się przyłączyć ;-) Jestem w 5 tygodniu i 2 dniu ciąży, jakoś tak ;-)
Termin wypada z moich obliczeń na 8 wrześnie, ja też się urodziłam we wrześniu.
Ella1: ja w zeszłym tygodniu miałam straszne bóle, teraz jest znacznie lepiej, czasami boli mnie macica, a czasami jajniki, ale jest znacznie lepiej i mam strasznie spuchnięte piersi. Jest to moja pierwsza ciąża i za bardzo nie wiem czego się spodziewać. Podobno takie bule to normalna rzecz.
witaj! milego pobytu ;-)

Cyniczna bardzo mi przykro :(
[*] światełko dla dziakda:)

Ella
ja nie mam takiego uczucia, za to mam uczucie jakby mi cos za żołądku siedzialo...

Beata w pierwszej ciazy miałam mega koszmary :(

Em witaj wśród wrześniówek:)

jest nas coraz więcej !

Em witaj :-)
Mnie cycochy tym razem nie bolą tylko same brodawki.Za to powtórka z poprzedniej ciąży czyli mdli mnie od rana do wieczora bez wizyt w kibelku.Brzuszek też różnie boli to tu to tam,ze dwa dni bolało w okolicach lewego jajnika czyli ten z którego podobno była owulka.Ogólnie nie jest tragicznie,:tak:
Dam coś poszamac małemu i idziemy się przewietrzyc

reklama
Witam Was bardzo nieśmiało... Zacznę troszkę inaczej, bo najpierw spojrzałam sobie na listę wrześniowych mam i już jedna karolina z kreskami jest, więc myślałam, że to ja i się zastanawiałam skąd ja tam :) dopiero poźniej doczytałam :) pierwszy test z bardzo bladą kreseczką, a wlasciwie jej niemal niewidocznym zarysem zrobilam w 13 dc fl, kolejny dwa dni później. Kreseczka była ciemniejsza ale dużo jaśniejsza od kontrolnej więc się nie potrafiłam cieszyć tymbardziej, że to te czułe testy. kolejny test zakupiony w aptece zrobiłam w niedzielę 16 dc fl gdzie w poprzednim cyklu juz dostałam krwawienia. ;) ostatni wczoraj. mężowi powiedziałam dzisiaj. termin z tych wyliczeń ok 13-14.09 ale potwierdzi się jak juz będę po wizycie u gina na którą wybieram się dopiero za dwa tygodnie. mam nadzieję, że niczego nie zapeszam i że mnie tu przygarniecie i że mój Hubercik (albo Jagódka) będzie zdrowo rósł do czasu rozwiazania. :) najniżej test z wczorajszego ranka, na samej górze ten pierwszy czwartkowy ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry