reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Matik ale czego Ty oczekujesz w 4 tc ?? zarodka?? przecież normalne, ze może widzieć malutki pęcherzyk ciążowy... ale to przy dobrym sprzęcie... moja ginka jest diagnostą prenatalnym pracuje na rewelacyjnym sprzęcie a jak byłam u niej w skonczonym 5 tc to mi nie umiała jeszcze określic... mówiła, ze prawdopodobnie jest pęcherzyk ciażowy... a taka kropeczka no cóż na usg tak samo wygląda polip... taka kropeczka...czasami większa czasami mniejsza

Cyniczna
no moj na cycu i nie miał kolek :D za to ma mega alergię :/

no i przede wszystkim jeżeli ciąza ma się nie utrzymać to leki na podtrzymanie niestety tego nie zmienią :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cyniczna- bez względy na pokarm dziecko dostaje kolek....czasami podobno pomaga przejście z cycka na sztuczne ale żaden lekarz ci tego wprost nie powie. Chłopcy mają kolki żadziej ale za to mocniej dziewczynki niestety 2x częsciej. Moja miała kolkę praktycznie od 3 doby zycia nasilającą sie a w 6-7 tygodniu apogeum....jak już pisałam mojego męża nie ma prawie w cale wiec ja wiem co to być w czarnej dupie z rozpaczy i słuchać od rana do nocy i w nocy płaczu maleńkiego dziecka tym bardziej że ja nie mieszkam w bloku a tamta zima była po -20 st. i co 2 godziny trzebabyło latać do pieca co 2 godziny do cyca i bujanie śpiewanie masaże itp. ja też nie miałam nikogo do pomocy mieszkam 500 km od moijej rodziny a teście....pozostawię ich bez komentarza. Także dlatego mam takie przemyślunki....boje sie powtórki a teraz mam córkę która może poczuć się zaniedbana jeśli będę poświęcała 2 dziecku tyle czasu ile jej gdy była mała.....mi mąż jej nie weźmie na spacer gdyby 2 zachorowało....no takie życie. Dlatego ja tu sobie u was posiedzę i poprzebywam może sie zaraże tym optymizmem

dziewczyny tak sie denerwowałam, że zrobiłam test ponownie. Kreska wyszła tak samo jak tak od Pajkaa:-) dzwoniłam do Gina i powiedział mi że te moje bóle krzyza i lekkie plamienia to jest normalne we wczesnej ciąży i mam się tym nie przejmowac. Kazał przyjść za 2-3 tygodnie:) Ten test utwierdził mnie w przekonaniu że jestem "wasza"
Teraz oficjalnie witam się ze wszystkimi:)

Moja Lena teraz sika praktycznie cały czas na ubikacje, bez względu czy z nakładką czy bez. Kupiłam jej w sierpniu nakładke z kubusia puchatka ale jest jej to zupelnie obojetne. Jak widzi nocnik i chce sikac to sama sobie go zabiera, roziera sie, siada i siura:D Też jestesmy na etapie "SAMA":-)

reklama
Dziękuję wszystkim za życzenia i miłe słowa:-D Wesele było super i wyjątkowo tego dnia czułam się nadzwyczaj dobrze, zero objawów, dopadły mnie dopiero następnego dnia:-p

Cyniczna, współczuję

Do góry