reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

hej ho :)

my dopiero od tesciow wrocilismy, obzarta jestem jak bak choc nie powinnam ale oni to by trzy pulki wojska wykarmili gdyby mogli no i kompot wisniowy taty to niebo w gebie mniam :) no i byla bratowa mojego M ale wkurza mnie ta dziewczyna...

Joasiu no zepsuty jest. nie wiem jak to zrobilam ale chyba musialam trafic w sprezyne w materacu bo boli skora jak zginam reke itp, to jest jedyne wytlumaczenie.
Pajka teraz musze znowu upiec ciasto z truskawami bo mi M w brzuchu dziure wierci kiedy i kiedy. i widzisz co narobilas tymi przepisami? :p
martusia milego grilla i nie forsuj sie bardzo.
monaliza hehe dobre z konspiracja :)

ale maly szalal w nocy, tak sie rozpychal ze az mi brzuch skakal i nie dal spac. a teraz cicho siedzi, ech co za dziecko :p. i jutro wizyta, troche sie boje...

reklama
*martusia oj to kuruj ten lokiec -jeszcze sie przyda:p a Synek chyba po tym kulinarnym szalenstwie tak hasal zeby spalic kalorie:-Dpowodzonka jutro na wizycie &&&&&&&&&&&&&&

Martusia to piec:) szybciutko się robi mnie się juz ślinka zrobiła, ale muszę poczekać do środy :Dbo we wtorek glukoza:-)

Kochane mnie bedzie jutro mało bo jadę do mamy u niej nocuję a tam kiepski dostęp do kompa:*

Witajcie :)
Widzę,że weekend minął pod znakiem grilla i ciasta rabarbarowego Pajki :D
Ja jutro to ciacho z truskawkami planuję zrobić. Jest przepyszne.
Mi weekend minął spokojnie. Wczoraj mamuśkę na lotnisko odwieźliśmy i Mały chyba wiedział,że babcia wyjeżdza, bo ciągle ją po rękach kopał, a mama cała dumna siedziała z rączkami przyklejonymi do mojego brzucha :-D
Dziś była mała posiadówka u mojej siostry, ale mnie już od tego siedzenia mocno kość ogonowa boli...oj dokucza mi.

Dzięki Pajce się zmobilizowałam i jutro się na pedicure umawiam. Troszkę przyjemności nie zaszkodzi :cool2:
Oj dziewczyny... coraz ciężej mi. Chodzę i stękam, leże i stękam, bo cięzko mi się obrócić... też tak macie? ;)

A ja wieczornie sie witam:)
Dzis polowe dnia przespalam, az wstyd:pale taki u nas niby cieply niby zimny wiec jak sie po obiadku polozylam tak lezalam pol dnia:p
Mielismy sie wybrac do kina wieczorem ale wybralismy ogladanie zuzla w tv hehe tak sie sklada ze oboje bardzo lubimy ten sport:D

martusia no to super a takich gosci to tylko zapraszac, ktorzy po sobie sprzataja:-)

Pajka dobrze, ze mi o tej glukozie przypomnialas ja dzisiaj pol blachy drozdzowego wciagnelam a mialam jutro jechac na glukoze to jutro post a pojade we wtorek lub w srode przy okazji usg bo to w jednej placowce:p udanego wypadu do Mamy:)

gorgusia ze mnie tez sie M smieje ze juz stekam a co bedzie za m-c jak bede w 28 tc jak Ty teraz strach myslec:-D

Dobrej nocki Brzuchatki me:*

gorgusia oj mi tez juz ciezko a dzis po tym siedzeniu na krzeselku na grillu kregoslup peka, a co to bedzie za 3 m-ce heh

jutro m w domu, jedziemy na lumpy, musze go troszke ubrac bo ma wszystko podarte, a jak ja mu ostatnio sama kupilam to bylo za male, buziole

Witajcie:)
dzisiaj leniwie, długie spanie, atak na czereśnie, bujanie na huśtawce i same przyjemności :) Trzeba odpocząć przed kolejnym pracowitym tygodniem:)
Jutro badania, krew, mocz bleeeeeee a we środe wizyta u lekarza :)
Mała się wierci, często ją czuję ale strasznie mnie to cieszy! :D

Dobranoc brzuchale:)

reklama
ja się witam na chwileczke
bo jeszcze w domciu jestem...
ide umyć wlosy i wysusze i zbieram się do mamci :) a jak mi się nie chce jechać...

Do góry