reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

mam jeszcze 15 minut zeby wam to napisać WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE MAMY !!! :*
Mam nadzieję że beztrosko spędziłyście ten dzień

A ja tak późno bo dzis było znoszenie mebli ze strychu i ich skręcanie - ustawienie wszystkiego na swoim miejscu ja się snułam pomiędzy tym wszystkim a mężczyźni nosili yhh już mi lepiej jak widzę o ile mniej zostało z tym remontem....
Dla mnie to bardzo sentymentalny czas.. bo mojej mamy już nie ma na tym świecie i strasznie mi jej brakuje i przy ciąży pierwszego wnuka i w takie dni... czas nauczył patrzeć w niebo i wiedzieć że ona tam już z tego wszystkiego się cieszy...
Wiedząc już że znieśliśmy nasze meble i wyniesiemy się z pokoiku dzidzi zamówiłam dziś mebelki, pościel itp... teraz trochę mi lepiej ze jakis krok zrobiłam do tego co potrzeba dziecku :)

reklama
witaam się

jejku jak mi sie nic nie chce...
moja mama dzisiaj wraca z wycieczki :) a ja piję kafkę :p oczywiście cappucino :p innej nie trawię :d

dzien doberek kochane mamuski:-)
szysza zanetkaaa z ta plcia to normalnie jaja! wczoraj tak z B sobie myslelismy o tym i bylby to dla nas naprawde szok, gdyby okazalo sie, ze Olivia to Oliwier hahaha. Duzo rzeczy juz pokupowane z mysla o dziewczynce, nie wyobrazam sobie co bysmy teraz zrobili :szok::szok::szok:No ale ja jestem raczej spokojna bo dziewczynke potwierdzil mi lekarz w polsce robiac usg 2d i 4d, potem 2otydz inny lekarz juz tu w irlandii, no i 22 tydz inna pani gin. spytala czy chce nac plec a gdy powiedzialam, ze wiem o dziewczynce powiedziala a i owszem-wszystko sie zgadza. 3 rozne sprzety, 3 roznych lekarzy no chyba pomylki nie bedzie:confused::confused::confused::confused: Fajnie, ze dla was nie ma to znaczenia dziewczyny!!!A coreczki sa naprawde kochane:tak::tak::tak::tak:
Joasia rewelacja, ze wszystko juz lepiej. Chyba od czasu do czasu musimy przezyc taki lekki szok przypomnienia, ze w koncu ktos w nas mieszka i czasem tez musi sie dac we znaki:-D
martusia1605 zycze milej imprezki!!!!smacznego grillowania i pamietaj- wykorzystuj wszystkich ile wlezie a sama sie nie przemeczaj;-)
Pajka a za to ciacho z rabarbarem zagryze cie grrrrr:-):-):-):-):-). Tak narobilas smaku, ze dzis pieke nastepna blache:tak:Acha, podaj mi twoj adres;-)Tak wiec rachunek za spychacza ktory turlac mnie bedzie do porodu wysle tobie:-D:-D:-D:-D:-D Do tesco wysle drugi za lody kawowe:-D:-D
Wczoraj spedzilam z corcia dzien na plazy-to tylko 40km ode mnie.B niestety byl w pracy wiec nie skorzystal. Musialam wybrac plaze, gdzie nie bylo ryzyka spotkac nikogo z pracy (moglabym miec problemy..). Na wszelki wypadek i tak przebralam sie jak gwiazda, ktora ukrywa sie przed paparazzi (kapelusz slomkowy, duze okulary przeciwsloneczne:tak:dluga suknia hahaha prawdziwa konspira hahaah. No i byl meeeega dzien!!!

witam sie i ja
dzis unas grill mam troche roboty w zwiazku z tym bo musze porobic szaszlyki, dostalam dzis w nocy mega katar, do tego alergia zwariuje wrrr

monaliza super z ta konspiracja heh

Monaliza :-D:-D:-D:-D:-D:-Duśmiałam się :):) to razem będziemy korzystać z tego spychacza :-D:-Dja jem tonę slodyczy... wczoraj wcięlam 2 batoniki, chalwę, ciastko i paczkę chipsów...i to wszystko jedno po drugim:sorry2:masakra jakaś... z synkiem w pierwszej ciaży tak nie mialam :-D ale mam chcicę na to ciasto, ale z truskawkami:-D

Ja dzisiaj na obiad robię kalafiorka z ziemniaczkami:) a potem do mamy :)

Witajcie kobietki.

Dziś jestem umęczona, że szok.
Wczoraj wybrałam się do mamy z siostrą, bo ma autko i myślałam, że będzie wracać o jakiejś normalnej godzinie, a wróciłam o 21. Masakra...
Nigdy więcej.
Następnym razem oczywiście skorzystam z dowozu, ale wracam już wczaśniej sama autobusem.

Na drugie śniadanko pochłonęłam koktajl truskawkowy, a na obiad pierogi z jagodami, bo mojego M nie ma cały dzień, więc zjem cokolwiek :))))

Hello:)
Tak wszyscy chwala Pajkowe ciasto rabarbarowe a mi dzis mamcia na sniadanko zaserwowala cieplutkie rabarbarowe ciasto drozdzowe z kruszonka mmmmm pycha:D

martusia udango grillka w rodzinnym gronie tylko sie oszczedzaj:)

*martusia jak to sie zeosul??zlamany? co do cynicznej to pamietam ze pisala ze teraz jej bedzie tu mniej przez to dofinansowanie no ale jak znajdzie chwile to obiecala ze do nas zagladnie:)

Merlin
[*]dla Mamy na pewno patrzy na Was z gory i otacza opieka:* jak ja Ci zazdroszcze ze juz kupujesz takie konkrety jak mebelki dla Malenstwa super:)

monaliza hehe juz Cie widze na plazy w tym kamuflarzu:pnajwazniejsze ze wypad z Corcia sie udal:)

doti mmmmniam to dzonek na slodko tak jak lubie:p

Milej niedzieli:)

reklama
hej.
widzę ze grilowo i owocowo dzis.
ja byłam na spacerze, zasmakowałam dziś w wacie cukrowej i truskawkach. ;p

ciasto rabarbarowe - mmmmm pycha dawno nie jadłam

Do góry