Hej hay hello

Wiecie co mi sie snilo POROD haha ale byl bardzo lajtowy nie bylo boli skurczow praktycznie nic stalam w kolejce na lozko porodowe patrzac jak kobieta przede mna sie meczy, ale bylam dziwnie spokojna, jak juz tamta urodzila wywiezli ja a mi kazali wskoczyc na lozeczko haha powiedzieli ze Mala juz praktycznie jest z nami ze musze tylko 3-4 razy dobrze zaprzec i bedzie po wszystkim...i tak bylo haha nie wiem skad mi sie taki sen wzial moze dlatego ze z powodu bezsennosci zaczelam czytac opisy porodow internautek ale nie byly tam same slodkosci a mi sie taki wymarzony porod chyba snil hehehe zycze Nam wszystkim takiego

Z drugiej strony niby mowia ze tak jak sie sni to w zyciu bedzie odwrotnie ale ja na szczescie w zabobony nie wierze hehe
Pajka nie marudz niedlugo bedziesz tesknila za wypadami do mamy
malenstwo20 milej pracy
Ansure mnie tez ostatnio meczyly skurcze ale na szczescie po lezakowaniu minely, jak to Dziewczyny pisaly Malenstwo przypomina nam ze rosnie nam w brzuszku a nasze cialo sie zmienia

ale strachu tez sie najadlam;/jesli chodzi o siare to ja bardzo wczesnie zauwazylam u siebie bo juz w 20 tc

ale kumpela np. przez cala ciaze nie miala a pokarm po urodzeniu byl takze sie nie martw a najlepiej podpytaj lekarza to Cie uspokoi:*
gorgusia, Ansure udanego doksztalcania, podzielcie sie znami jak juz bedziecie po
szysza to &&& za wyniki ja chyba w czwartek skocze ale ja to tam pol dnia bo sporo badan + gluko czyli siedzenie 2h i czekanie na ponowne pobranie krwi:/
anmika moja znajoma miala taki sam problem i lekarz zalecil wlozenie trutki a po rozwiazaniu ewentualne wyrywanie...tulam mocno oby szybkoprzeszlo:*
demetrios &&&& za Przyjaciolke moja Bratowa 2 tyg temu rodzila a ja "razem" z Nia wiem co to znaczy takze nie stresuj sie za duzo i tez 3 maj kciuki a Nam daj znac jak tylko cos bedzie wiadomo
maluszek2012 czekamy na wiesci po wizycie &&&&& zacisniete mocniutko:*
mantezowa oby Corcia szybko sie nauczyla korzystania z nocniczka
misiaczek koniecznie sprawdz to cisnienie, wez ze soba swoj cisnieniomierz to Ci sprawdza moj tata tez mial problemy i mu cos tam przestawili moze tez pomoga
*martusia juz zerkam sprawdzic co tam u lekarza

Moj M dzis z kolegami "rzadzi" w czwartek rano wyjezdza wiec chce sie pozegnac heh wiec ja popoludnie i wieczorek u Psiapsiolki, jutro moj Tata z delegacji wraca i w koncu beda wnuczks opijac w srode zakupy bo trzeba Mka do Holandii wyprawic a przed USG ciesze sie ze jeszcze M bedzie

w czwartek ta cholerna glukoza, krew, mocz i inne ciekawe badania

najgorsze ze M zabiera auto ja w prawdzie niby zostane bez ale do miasta mam 15 min autobusem a w razie "W" sasiedzi w gotowosci
Milego dzionka buziaki