szysza1
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego Mamuśki! 
a i że nie ma innej opcji wg niego a ten 1% będzie na ścięcie głowy w razie w 
Swoją drogą na pierwszej wizycie u ginki (do której wcześniej chodziłam) ta powiedziała mi, że skoro tak bardzo wychodzą mi włosy to może być znak, że zbiera się we mnie testosteron i będzie chłopak, przedostatnia wizyta u lekarza też zapowiadała chłopaka a i wszelakie głupie wróżby, rodzina, znajomi itd itp mówili "chłopak" więc tylko niepotrzebnie się tak nastawiłam
Na przedostatniej wizycie (zwykłe usg - 11kwietnia więc dość wcześnie) lekarz mówił, że wg niego to chłopak ale "nie może nam tego udowodnić bo się wierci" tzn pokazać sisiaka. Wczoraj na usg 4d Bubek wypiął się centralnie jak do zdjęcia i lekarz stwierdził, że to na 99% dziewuszka, pokazał wargi sromowe i wytłumaczył, gdzie znajdował by się sisiak gdyby miał byćSZYSZA to u ciebie też pomyłka jak u ZANETKI??bo ja zrozumiałam ze w rodzinie czy znajomi wmawiali syna a tu córka...chyba coś pomieszałam??
Swoją drogą na pierwszej wizycie u ginki (do której wcześniej chodziłam) ta powiedziała mi, że skoro tak bardzo wychodzą mi włosy to może być znak, że zbiera się we mnie testosteron i będzie chłopak, przedostatnia wizyta u lekarza też zapowiadała chłopaka a i wszelakie głupie wróżby, rodzina, znajomi itd itp mówili "chłopak" więc tylko niepotrzebnie się tak nastawiłam
Ostatnia edycja: