reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

wszystkim mamusiom wszystiego naj naj naj:-):-):-):-):-)

A wiec dzień doberek - nadal czuję się lepiej, pomijajaąc jelitka i , zatwardzenia i wzdęcia :) ale brzuch juz tak nie twardnieje, wiec okej :)

[SUB]Joasiu - ci lekarze , to sa :wściekła/y::wściekła/y::no::no: gnoje !!!! widzisz ja 3 tyg temu czułam się podobnie, pojechałam do szpitala, gdzie potraktowano mnie podobnie jak Ciebie, po czym usłyszałam, że histeryzuje, tydzien pozniej byłam u mojego lekarza na usg i okazało sie, że nie świrowałam, tylko zaczęło robić mi się rozwarcie szyjka skracać, więc jeśli będzie Cię coś jeszcze bolało, lepiej idz do swojego lekarza, ja tym skurczybykom z NFZ-u nie ufam, nie posmarujesz - to za nic w zamian nie dostaniesz .... przykre, ale prawdziwe

marudka - no czesc moja jelitówko kofana;-) wyobraz sobie, ze ja od 3 dni mam taką jazdę wzdęciowo - zatwardzeniową, żę nic mi nie pomaga, męczę się i tyle, pewnie przejdzie za kilka dni, ah...trza się wreszcie przyzwyczaić ....:shocked2:
[/SUB]

reklama
Mi puchna palce ale pod woda daję rade ściagnąć obroczke czy pierścionek...ogólnie ja nie nosze w domu a jedynie jak gdzieś wychodze...

Ja w domu do sprzatania gotowania itp.nie potrzebuję :)tylko mi przeszkadzają...a M nosi :))zależy kto jak lubi...

images.jpg wszystkiego naj mamuśki :)

chyba za wczesnie wstalam bo o 8:20 i nie moglam zasnac. poszlam kupic spodnie, M tez sobie cos kupil i musialam wracac w polowie bo slabo mi sie zaczelo robic. a myslalam ze to mija a jednak nie. maly moj coraz bardziej daje o sobie znac tylko tata wciaz 'nieczuly' :(

do_ti dopiero teraz sciagnelam pierscionek i obraczke bo wczesniej bylo ok. ale chyba musialy mi podpuchnac palce bo i woda podeszlo i mam male ranki. i czuje sie taka lysa, dziwnie mi bez obraczki szczegolnie, czuje sie jakby ktos mi cos zabral... ale M nosi dumnie :)
palemko masz racje. prywatnie idziesz, placisz i wymagasz - jak to sie mowi ;). jedynym minusem prywatnego leczenia sa ceny. a jak u Ciebie brzuszek? mniej juz twardnieje?
Joasia jak sie dzis czujesz? wszystko juz w porzadku?

jak kupowalam (nie wiem jaka forma jest poprawna- kupowac czy kupywac?) spodnie od takiej pani z rosyjskim akcentem najpierw zapytala czy w ciazy jestem a jak potwierdzilam to powiedziala ze bardzo ladnie wygladam i ze pewnie synek znowu potwierdzilam to sie usmiechnela zlotem od ucha do ucha ale nie spuscila z ceny jednak :p.

a jutro do otwocka do tesciow jedziemy ;).

milego dzionka Kochane :)

Ja trochę dziś posprzątałam, ale jeszcze podłogi mi zostały do umycia. Placek z rabarbarem w piekarniku (mam nadzieje, że nic nie schrzaniłam) a w lodówce babeczki z galaretką truskawkową i jeszcze będą ze śmietaną. Ja dziś na wolniejszych obrotach działam, co chwilkę odpoczywam. Idę jeszcze rosół na jutro wstawić. Mój Starszak u koleżanki na imieninach - ten to ma życie :-D, a M w pracy po pracy, czyli dorabia u znajomych. Niby fajnie, że ten mój M taka złota rączka (jak to mówią), ale przez to rozchwytywany na lewo i prawo, a w domu na remont nie ma czasu ani ochoty. No nic idę dalej coś porobić. na razie

A i jestem przerażona, bo coś mnie ząbek pobolewa...:sad:

reklama
Witojcie:)
Na poczatek dla kazdej wyjatkowej z osobna i razem dla tych ktore juz maja i miec beda swoje Malenstwa przy sobie
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MATKI:)
Zobacz załącznik 468475
marudka zdroweczka:*

monaliza super Corcia:)a jesli chodzi o zwolnienie w pracy to dziwnie ze robia problemy w koncu nie zaczynasz a jestes juz po polowie, oby nie robili problemow:*u mnie juz oki bol jak reka odjal minal a Corcia od rana sle prezentowe kopniaczki:D

doti hehe to masz z Mkiem wesolo ubaw po pachy hehe a pamietnik super sprawa:D

Palemko uffff jak sie ciesze ze juz ok:*a wiesz ze ten moj prowadzacy tez na NFZ ale ma czlowiek podejscie do pacjentek kazda zna z imienia i nie to ze przeczyta w karcie ale pamieta jak M ma na imie gdzie pracuje i zawsze pyta o wszystko, na pewno duzo tez zalezy od podejscia lekarza do pracy nie wszscy sa lasi na kase niektorzy po prostu lubia to co robia i robia to dobrze:)...ale sa i tacy na jakich i mi i Tobie niestety "udalo" sie trafic:/

*martusia tak tak juz wsio oki pewnie tez dzieki Wam Kochane me:*

malenstwo dzieki za troske nie bylo potrzebne dzis od rana super sie czuje jakby nigdy mnie nic nie bolalo i Mala tak slodko od rana daje o sobie znac delikatnie ale zeby Mamusie uspokoic:-)

anmika no, no to bedzie slodko:)a zabek niech sie uspokoi i nie stresuje:-)

Jeszcze raz dziekuje Wam za troske i melduje wszem i wobec ze juz wszystko ok obeszlo sie bez pogotowia w srode jedziemy ogladac Malenka wiec tez mam nadzieje sie uspokoic a 5-go na wizycie poskarze sie mojemu ginkowi jak mnie tamten poraktowal a co:p

Milego swietowania:****

Do góry