wszystkim mamusiom wszystiego naj naj naj:-):-):-):-):-)
A wiec dzień doberek - nadal czuję się lepiej, pomijajaąc jelitka i , zatwardzenia i wzdęcia
ale brzuch juz tak nie twardnieje, wiec okej 
[SUB]Joasiu - ci lekarze , to sa

gnoje !!!! widzisz ja 3 tyg temu czułam się podobnie, pojechałam do szpitala, gdzie potraktowano mnie podobnie jak Ciebie, po czym usłyszałam, że histeryzuje, tydzien pozniej byłam u mojego lekarza na usg i okazało sie, że nie świrowałam, tylko zaczęło robić mi się rozwarcie szyjka skracać, więc jeśli będzie Cię coś jeszcze bolało, lepiej idz do swojego lekarza, ja tym skurczybykom z NFZ-u nie ufam, nie posmarujesz - to za nic w zamian nie dostaniesz .... przykre, ale prawdziwe
marudka - no czesc moja jelitówko kofana;-) wyobraz sobie, ze ja od 3 dni mam taką jazdę wzdęciowo - zatwardzeniową, żę nic mi nie pomaga, męczę się i tyle, pewnie przejdzie za kilka dni, ah...trza się wreszcie przyzwyczaić ....
[/SUB]
A wiec dzień doberek - nadal czuję się lepiej, pomijajaąc jelitka i , zatwardzenia i wzdęcia
[SUB]Joasiu - ci lekarze , to sa

marudka - no czesc moja jelitówko kofana;-) wyobraz sobie, ze ja od 3 dni mam taką jazdę wzdęciowo - zatwardzeniową, żę nic mi nie pomaga, męczę się i tyle, pewnie przejdzie za kilka dni, ah...trza się wreszcie przyzwyczaić ....