reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

no wlasnie teraz poleze i do 18 tej jak nadal tak bedzie to bo u nas na pogotowiu dopiero po 18 tej przyjmuja bo wczesniej specjalisci przyjmuja...mam nadzieje ze przejdzie teraz zjadlam obiadek i wcinam truskawki nozki w gorze i leze a mala mnie slicznie kopie jakby chciala uspokoic Mamusie kochana Lilcia:*

Poleż grzecznie do 18, a jak nie przejdzie to na pogotowie ;)

reklama
Ja tak też miałam , także jeśli bierzesz zwykłą nospę , to daj sobie 2 naraz , to wyjdzie to samo co nospa forte , którą ja przyjmuję 3 razy dziennie , więc to nie zaszkodzi. A odwiedziny na pogotowiu na pewno nie zaszkodzą. Jeśli zdecydują się cię zostawić , to nie protestuj , przecież to dla dobra twojego maleństwa. Tam byłabyś pod stałą kontrolą.

Dzieki za slowa otuchy kochane Mamuski my lezymy poki co nie boli a moze to podswiadomosc hm....nie zamartwiam sie juz zobaczymy jak bedzie pozniej sie odezwe:*

alebur i co Ci doktorek zalecil ciagle brac ta nospe?po jakim czasie te bole Ci przeszly??

Joasia_85 taki lekarz to pożal się Boże, zwłaszcza, że położna powiedziała, że dobrze zrobiłaś, że przyszłaś. Wiem co to znaczy taki stres, jak coś się dzieje a ty nie wiesz co robić. Mój lekarz jak byłam w 1 trymestrze i miałam plamienia to bez gadania mnie przyjął, wszystko sprawdził, powiedział, że nie trzeba panikować, ale zbadał i nie robił żadnych zbędnych komentarzy, a kasy żadnej dodatkowej też nie chciał ode mnie brać.

ja nospę forte biorę stale już od 2 m-cy 3 rqazy dziennie, póki co bóle przeszły , ale dużo wypoczywałam też , także leż i oszczędzaj się , powinno pomóc.

ja nadal zle sie czuje, pol dnia przelezalam w lozku, chyba bede sie modlic o deszcz heh potem zrobialm pranie, bo mala wygladala jak nie powiem co po tym wczorajszym zoo heh i upieklam zapiekanke, m jutro i w niedziele w domu, dziwnie, strasznie dziwnie, bo kasy tyle samo a m w domu, ale ze wzgledu na moje samopoczucie to dla mnie rewelacja

zanetkaaa no to mnie rozumiesz, a ja jeszcze w ciazy odstawilam wszelkie leki astmatyczne i alergiczne :-(
doti zdrowka, co to holter??
joasia ja bym pojechala chociazby po to, zeby sie uspokoic, a tez mam takie obawy przed szpitalem jak i Ty

a ja szukam letnich spodni na swoj wielki tylek ale juz sie zaczynam denerwowac bo prawie nic nie ma, c&a na razie odpada a szukam na allegro. :wściekła/y:

Joasia dla swietego spokoju jedz na IP niech Cie przebadaja i nie bedziesz sie martwic az tak. ja juz to przechodzilam i wiem co czulas. tulam Cie mocno. a tego lekarza to chyba bym sponiewierala jak nie powiem co.

zdjelam pierscionek i obraczke bo mi woda podeszlo i tak mi jakos dziwnie, nieswojo ale chyba juz jej nie wloze... :szok: szukam dalej tych spodni. ech ;/

któraś ma tez termin na przełom wrzesien/pazdziernik?
Ja mam termin OM na 26.09 a wg usg na 11.10 więc pomiędzy można rzec :-D

Dzisiaj ciekawy dzień, taki pełen wrażeń :p przez tą "zmianę" płci małego Bubka (o czym napisałam koło południa w odpowiednim temacie). Bardzo bardzo się cieszymy :D:D

Z tych wrażeń chyba prędko nie zasnę dzisiaj :)
Miłego wieczorku

reklama
jasminm pech chcial ze wlasnie dzis mojego nie bylo i ten gbor mnie przyjal:-(

alebur mi poqwiedzial ze jak bede miala skurcze to wtedy brac ale zapytam mojego wizyte mam 5-go ale jak nie wytrzymam to w poniedzialek podjade , poki co jak leze jest oki

martusia ciesze sie Twoim szczesciem :)

*martusia dzieki mysle ze jak jutro bedzieto samo to podjade bo bede akurat w miescie, teraz jak polezalam to przeszlo mam nadzieje ze nie wroci

szysza widze ze radosc z powodu tej nieoczekiwanej zmiany hehe ja bym chyba zwariowala bo juz sporo ciuszkow mam rozowch naturalnie:)

Ide dalej lezakowac :)buziaki i jakby co sweet dreams:*

Do góry