reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
FutureMummy wrocic do Polski? Nie bylby to dobry pomysl, chociaz bardzo bym chciala. Tutaj, poki co, mam dobrze platna prace, koncze studia podyplomowe po angielsku i chcialam znow wrocic do zawodu juz tu na obczyznie. W Polsce musialabym wszystko zaczynac od poczatku ( tu mieszkam juz 8 lat). Zreszta swiadomosc, jak w Polsce by mnie oceniono-matka dwojki dzieci, kazde z innym. Boze, no normalnie masakra jakas

Zjadłam 1/2 arbuza:zawstydzona/y: i latam siku co chwila:wściekła/y:

Hahaha, tak na wieczór :-D Ciekawe ile razy w nocy wstaniesz... :-p

monaliza - ja tam bym w nosie miała co ludzie powiedzą. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia w takiej sytuacji się znalazłaś, a ludzie zawsze gadali i gadać będą - ot taka NASZA natura :sorry: A tak szczerze to co by Cię tu dobrego spotkało? Myślę, że lepiej dasz sobie radę nawet jako samotna matka na obczyźnie, jak w kraju - ot szczera i smutna prawda...

Mały w łóżku, a ja przed tv popijam piwko bezalkoholowe - zalecenie od lekarza na zastój w nerce :p

Monaliza ech nie zazdroszczę całej sytuacji. To źle wpływa na Twoje maleństwa.
Trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło i tulam...

Palemka ja poproszę kawałek. Leż spokojnie i nie przemęczaj się.

Marudka nie dźwigaj!!!! A jaką fajną książkę masz na boku???

Monaliza tulam mocno i wierzę,że chłop jednak zmądrzeje :tak:
mój TZ pracuje na wyjazdach więc mieszkać może wszędzie, wyprowadzka do Żor
do końca czerwca zostaję w Wawie a teraz się okazło,że TZ 23 maja wylatuje do Tajlandji, jak mam twszytsko sama ogarnąć? :wściekła/y:

reklama
Do góry