reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witajcie, dziś i u mnie jakiś taki delikatny dołek.
Jestem głodna...chcę arbuza, melona, ananasa, chcę zjeść chinola... o Boże.

Jutro będę Was nadrabiać dokładnie, bo dziś coś mi nie idzie jak trzeba.

Palemko- cieszę się,że z Nataszką w porządku. Z Twoją szyjeczką też będzie ok- będzie miała wparcie i dotrzymacie do 40tyg. Buziak!

reklama
marusia1605 moj nick byl utworzony z myślą o córce.. bo mysle nad Emilką lub Liwią.. na dzien dziisiejszy ale ciągle jeszcze sie nie zdecydowałam:-(
dziekuje za gratki :-)

Ja juz po wizycie. Znow wyszlo, ze wszystko jest wporzadku, zadnych nieprawidlowosci nie widac. pani doktor potwierdzila tylko, ze te bole moga byc przez moje skrzywienie kregoslupa i tyle. Dzidzia rosnie zdrowo, bardzo ruchliwa, pieeeekna taaaka.Najwazniejsze, ze nie boli a ja z moja Aluska moglam wyszalec sie na basenie. Serio, ale czulam sie troche jak boja:-D:-D:-D, ale nie sciagnelo mnie brzuszysko na dno:-D:-D:-D Powoli uciekam spacku, a wam dziewczynki zycze kolorowych snow papapa

no nie wierze ja dzis pierwsza :)

a wszystko dlatego ze mam cudownych sasiadow ktorzy od 6 rano trzaskaja drzwiami od mieszkania i od windy a moje drzwi sa na przeciw drzwi od windy wiec ZNOWU zostalam obudzona i mam zly humor i co z tego ze spalam 7h. :wściekła/y: wynudzilam sie tylko wczoraj na tych urodzinach ale pozniej ogladalismy filmik z usg u mamy bo nasz lapek nie odtwarza takiego formatu :-(. nie wiem co mam dzis robic bo cos czuje ze sie nie dogadam z M, a mielismy jechac do Multimedialnego Parku Fontann i w ogole mialo byc dzisiaj cudownie ale chyba nie bedzie...

buziaki dla Was :*

No to ja sie witam druga :-)
Dopilam kawe, zamowilam hurtowo zakupy na Allegro dla Maciusia, no i moge znikac na spacer z Tomim. Dzis sliczne slonko, chociaz dosc zimno, ale damy rade :-) no a jutro ma znow padac :-(

Milego dnia!!

Witam w poniedziałek :).
Oj ja miałam weekend ze zmianą nastrojów. W sobotę byłam wyjątkowo zdołowana i płaczliwa. Pomogły zakupy w mothercare (przeceny 50%).W niedzielę zakupy ogrodnicze - kupiliśmy 3 magnolie i pnącą różę.
M się stara. Dzisiaj mamy kolejne zajęcia w szkole rodzenia.

Mojej mamie zdechł w czwartek piesek, którego wychowała od małego -Barry, labrador. Przeżył 15 lat.Dopiero wczoraj była zdolna porozmawiać ze mną przez telefon. Obie płakałyśmy.Ech...I teraz kręci mi się łza w oku.Taki był to mądry piesek.

Nic mi się nie chce :o.

monaliza - cieszę się, że wsio OKI
marta - a może jednak będzie miło :) &

ansure przykro mi z powodu pieska

marta mój mąż powiedziałby że macie przestać sie foczyć:-D bo szkoda na to czasu lepiej sie pogodzić i spędzić milo dzień

Ja dzisiaj rano wstałam i pojechalam na badania mialam zrobic obciązenie glukoza ale nie wiedzialam że trzeba do laboratorium przyjść z własna glukoza no i nic z tego dzisiaj nie wyszlo bo o siódmej apteka zamknieta a krew pobieraja tylko do 8.30 bo mieszkam na wsi. Niestety w środe musze iść jeszcze raz:wściekła/y:

Marta nie martw się - mój M pracuje całe dnie wpada do domu zmęczony i praktycznie pada spać, a ja przez tą bolącą nerkę jestem uwięziona w domu - już mam dosyć a to dopiero tydzień życia z bólem coś okropnego ja w tamtym roku też nie doszłam na fontanny :( najgorsze jest to że tak mnie boli jak chodzę że nie dam rady nawet pójść do sklepu czy apteki....yhhh nie mówiąc o rozrywkach i przyjemnościach a byłam taaakaaa aktywna. Zazdroszczę wszystkim kobietkom które mogą tak po prostu gdzieś pójść yhh ale cóż pocieszam sie że jeszcze kilka miesięcy :p choć nie wiem ile wytrzymam i czy nie lepiej jednak zdecydować sie na ten cewnik i żyć te parę miesięcy normalnie bez bólu ...

Lotka - masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę ? - daj link - ja też skupie sie na zakupach przez internet bo niestety nie dojdę :(
Ansure - współczuje psiaka - wiem jak jest miałam takiego co żył 18 lat i z którym wychowałam sie a teraz mam Bubę którą karmiłam ze strzykawki i choć wredna i czasem głupkowata to moja ukochana taka córka :p
- wiesz co coś nie tak było z tym weekendem ja też miałam huśtawkę nastrojów

reklama
Witam dziewczynki:-):-):-) ja juz po prenatalnych mega szczesliwa ,opis wiecie gdzie:tak:.

Ansure piesio na drugiej stronie teczy ,szkoda my mamy labladorke i to jest członek naszej rodziny (kolejne dziecko nasze) wiec wyborazam sobie co czujecie tulam.

Do góry