reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Hej jo:)
A ja dzis kolo poludnia mialam problemy z napisaniem posta nie wiem co ten moj laptop szaleje i tylko na tym watku ale juz sie unormowal:-D
:-DMy juz po obiadku i kawusi z szarlotka kawaleczek przesylam kazdej z osobna:)teraz sjesta M chrapie kolo mnie jak bak hehe

anmika
oby tych klotni o byle co bylo jak najmniej i juz sie pogodzcie bo to jest najlepsze:-)

marudka dobry nick hehe nie marudz Kochana wazne ze z Dzieciaczkiem oki damy sobie rade z tymi dolegliwosciami jeszcze troszke przed nami;)

Zanetka &&& za egzaminy i za obrone:)

Palemko gratki wizyty i ze Nataszka pozostala Nataszka:)powodzenia z szyjka zaloza Ci to "cos" i bedzie dobrze wazne ze pozytywnie jestes nastawiona:*tygodnie ciazy liczymy wg miesiaczki bo wg usg co wizyte moga wychodzic inne bo one sa mierzone wg tego jak Maluszek rosnie tak mnie kolezanki bynajmniej uswiadamialy;)

Merlin dzieki i wzajemnie i bez doleczkow prosze chyba ze takich na twarzy od usmiechania:)

martusia ciesze sie ze imprezka udana:)ja tez na oczepinach juz siedzialam i tak dlugo wytrzymalas ja bylam do 4 tej:)

Zmykam polezec z Mkiem spokojnej niedzieli:*

Lotka wpraszaj się ;) Bać się? A czego???
Dwa kliknięcia mówisz, pewnie jakieś czary mary :)))))))))

Weronika dobre z tą szkołą rodzenia :D

Anmika a niech się przyzwyczaja Twoja kruszynka do różnych smaków ;) To możemy sobie podać ręce, bo dwie mamy niedzielę do d..y. Mnie wczoraj M wkurzył i się nie odzywam. Zawsze jestem ta zła i gorsza.

Patrysia częstujęęę ;)

Pajka dawaj radę silna kobito ;) a jak nie możesz to weź moją :)

Fasolka a tam wstyd się przyznać.. Takiej galaretki to można pochłonąć masę. Pogoda śpiąca.

Asiu odbijemy sobie jak przestaniemy karmić :D Szarlotka pychotka. Ja póki co zadowalam się kisielem, przez mój pobolewający żołąd ;)

Marta boczek z bitą śmietaną. Ja nie mogę. Jak mój je słodką bułkę z szynką to mi już niedobrze.
Nie da się nie kłócić jak my jesteśmy z różnych planet. Czasem trzeba się pokłócić.

Emilka witamy. Gratuluję córeczki.

Loonka zasuwa, że hej ;) Wstydliwe te Twoje dzieciątko ;)

Marudka oj Marudka, Marudka, co za pech. Drogo Cię będzie kosztować ta woda, mnie drogo kosztowała kawa, którą sobie wylałam na klawiaturę. Całe 1000zł ;/ Ale i tak niczego mnie to nie nauczyło. Dalej spijam przy kompie :)

Zanetko pisz, zdawaj egzaminy... Moja niunia uruchamia się po południu.

Palemko to dobrze, że wszystko ok i zakładaj sobie to coś ;)

Merlin to zakopmy te nasze dołki i dołeczki

Martusia pozazdrościć tego jedzonka, wygibasów i całej imprezy. teraz odpoczywaj.

martusia super, że się dobrze bawiłaś i że już się dobrze czujesz.
Niestety my oboje uparci więc kłótnia dalej trwa, a raczej cisza. Bo my jak się "pogryziemy" to milczymy, a mój M potrafi tak nawet kilka dni. Oj jest uparciuch!!!! Ja bym nieraz odpuściła, ale czemu ciągle ja?
Pogoda do kitu, zimno i pochmurno, więc siedzimy w domu. M przed kompem, a my ze Starszakiem po kolei wszystkie gry opracowujemy. Nie lubię takich niedziel, mnie zaraz gdzieś nosi.
Miłej niedzieli i odpoczynku Wam życzę dziewczyny!

Lotka wpraszaj się ;) Bać się? A czego???
Dwa kliknięcia mówisz, pewnie jakieś czary mary :)))))))))

Weronika dobre z tą szkołą rodzenia :D

Anmika a niech się przyzwyczaja Twoja kruszynka do różnych smaków ;) To możemy sobie podać ręce, bo dwie mamy niedzielę do d..y. Mnie wczoraj M wkurzył i się nie odzywam. Zawsze jestem ta zła i gorsza.

Patrysia częstujęęę ;)

Pajka dawaj radę silna kobito ;) a jak nie możesz to weź moją :)

Fasolka a tam wstyd się przyznać.. Takiej galaretki to można pochłonąć masę. Pogoda śpiąca.

Asiu odbijemy sobie jak przestaniemy karmić :D Szarlotka pychotka. Ja póki co zadowalam się kisielem, przez mój pobolewający żołąd ;)

Marta boczek z bitą śmietaną. Ja nie mogę. Jak mój je słodką bułkę z szynką to mi już niedobrze.
Nie da się nie kłócić jak my jesteśmy z różnych planet. Czasem trzeba się pokłócić.

Emilka witamy. Gratuluję córeczki.

Loonka zasuwa, że hej ;) Wstydliwe te Twoje dzieciątko ;)

Marudka oj Marudka, Marudka, co za pech. Drogo Cię będzie kosztować ta woda, mnie drogo kosztowała kawa, którą sobie wylałam na klawiaturę. Całe 1000zł ;/ Ale i tak niczego mnie to nie nauczyło. Dalej spijam przy kompie :)

Zanetko pisz, zdawaj egzaminy... Moja niunia uruchamia się po południu.

Palemko to dobrze, że wszystko ok i zakładaj sobie to coś ;)

Merlin to zakopmy te nasze dołki i dołeczki

Martusia pozazdrościć tego jedzonka, wygibasów i całej imprezy. teraz odpoczywaj.
bać sie bać, bo ja słodyczożerca ;-) haha

dziewczyny ja mam dzisiaj doliny wiec nie popisze:( nie bede Wam smęciła:(
smęć do woli jeśli masz ochotę i CI to moze ulzyc :-)

no hej, nie nadrobiłam was, bo ganiam ciągle. już nie daje rady. brzuch ciązy, płuca nie działają jak powinny, a do tego zrobiłam sobie dziś włosy, ale nieco inny odcień niż zwykle wrrrrrrrrrrrrrrrrr nie podoba mi sie....

wczoraj bylam na avengers w kinie... masakra jak się zle czułam. moj mąż bardzo zadowolony, ale ja nie...nie moglam oddychać.
no i pozniej się rozchorowałam. dzisiaj już lepiej, ale generalnie opadam z sił. jutro jadę do lekarza, ciekawe co mi powie. wizyta coprawda macana tylko, ale może coś poradzi na moj spadek formy.

dziś poszłam z małą w wozku na dwór, zeby nie biegac za nia, i po 10 minutach wróciłam dysząc na całego.
Boże dlaczego nikt nie może znaleźć od czego zaostrzyła mi się ta astma......tyle lat mialam spokój.... szok.

lotka dzieki za odblokowanie, co sie stalo tak w ogole, ze sie zamknal? mylalam ze tylko admin moze odblokowac
pajkaa tulam

hej dziewczyny :)

ja tylko na chwilke jestem padnieta, brzuch mi ciazy strasznie i maly zaczyna dokazywac (chyba ze to znow jelita nie umiem tego odroznic niestety...:()

buziaki dla kazdej i milej niedzieli :*

reklama
Do góry