reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Dzien dobry dziewczyny,
słoneczko swieci a na dworze podobno zimno jak... mam nadzieje ze jeszcze sie ociepli bo chcialam posiedziec na działeczce:tak:
Zaanetkaaa takze trzymam kciuki za egzamin, pochwal sie jak poszło:tak:
Anmika i ja tam, ktorys uparciuch ustąpił?

czesc słoneczka :)

Po piatkowej wizycie wszystko ok:-D, mała Nataszka to nadal Nataszka:-). Moja córcia jest duża i wg usg termin przyspieszył na 31 sierpnia :) Ja czuje sie teraz dobrze. Tylko zaczęło mi się robić rozwarcie, te bóle o których pisałam, takie skurcze , to nie B-H tylko szyjka mi się zaczęła roziwrać. Jutro będę miałą zakładany peser ( nie wiem jak to się pisze ) i będzie okej ;)

Aha wg usg zaczęłyśmy 25 tydzien,a wg miesiączki 24 - to który ja jestem ?

Ostatnia edycja:
Lotko a to III nie zaczyna się od 28-go tygodnia??? :sorry2:
ja patrze zawsze wg tej strony...

http://www.tydzien.ciazy.ebrzuszek....k=view&id=442&Itemid=116&limit=1&limitstart=2

Witam się porannie,
Ostatnio w ogóle nie mogę znaleźć czasu żeby z Wami pogadać :no:
Pisanie pracy na uczelnie, właśnie dziś zaczęły się egzaminy i ooo.
Ale czytam Was regularnie więc jestem na bieżąco :tak:
U nas wszystko dobrze Mały Fifi kopie jak szalony, codziennie wstaje o 6 rano pokopać trochę mamusię, śmiejemy się że idzie z tatą do pracy :-)
Trzymajcie się cieplutko a ja lecę na egzamin :-( bo jeszcze muszę ok. 100km dojechać :-(
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zaanetkaaa kciukasy zacisniete za dzisiejszy egzamin!Ja tez sie w koncu musze zabrac za pisanie tych cholernych prac zakonczeniowych- co prawda to juz nie magisterka ale podyplomowe tez bym w koncu chciala skonczyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Amnika pogodzic mi sie tam bo kurcze ja jedna z konfliktem partnerskim wystarcze na tym forum:-D:-D. O *******y naprawde nie a co sie klocic.
Nagapalma troche mnie nie bylo wiec moglabys mi napisac jakie mialas te skurcze? Ja dzis zaliczam ginekologa wiec zobaczymy co mi powie. Oczywiscie jak juz umowilam wizyte to bole podbrzusza od wczoraj puscily i pewnie znow uslysze, ze przeciez wszystko jest w porzadku...Ale smucic sie nie bede, ze znow wrocilam do swiata zywych i w koncu mam sily z domu wyjsc. dzis juz napewno zasuwamy z Aluska na basen:-):-):-):-) Wam dziwczynki zycze milej niedzielki i slodko-kwasniego buszowania po lodowce:-D

Cześć dziewczyny !
Ja dziś leżakuje .. wam też życzę odpoczynku i udanej niedzieli :)
...łapią mnie doły dołki dołasy ... yhhh

witam sie po weselu, w domu bylismy po 7ej, jeszcze z rana zaraz po weselu bylismy po Oliwke, bawilismy sie super, byl zespol kormorany (www.kormorany.pl) sprowadzony z welkopolski i powiem Wam, ze bylam juz na duzej liczbie wesel ale ten zespol byl najlepszy na swiecie, a bawilismy sie tu Tawerna - Charzykowy i tez rewelka a jaki widok na jezioro, tanczylam cala noc, ale ok 23.30 dostalam straszne bole w kosci ogonowej, kosci miedzy nogami i dolu brzucha, nie bylam w stanie ustac na nogach nawet w trakcie oczepin musialam siedziec na krzesle, na srodku sali heh, juz sie balam, ze wyladuje w szpitalu ponad 100km od domu, ale na szczecie po godzinie siedzenia nieustannego przeszlo i moglam sie znow bawic heh najadlam sie za dziesieciu heh jedzonko bylo pycha i powiem Wam ze ja uwielbiam wesela i kazania na Slubach, no moze nie wszystkie, bardzo to odnawia moja milosc do m i na kazdym takim weselu zako****e sie w nim od nowa,
aaa i rano niestety znow zatrzymal mi sie mocz, nie wiem moze to ze zmeczenia i zbyt dlugiego siedzenia, bo w sumie spalam ostatnio wczoraj o 8 i teraz i potem dopiero dzis po 7ej
dobra uciekam odpoczywac buziaki milej niedzieli Kochane

merlin tulam
emilka witaj, chcesz dac swojej Coreczce swoje imie, czy toz bieg okolicznosci z Twoim nickiem
marudka wspolczuje zalania lapka
zanetkaa jak egzamin juz po czy przed jak przed to &&&
nagapalma zdrowka

reklama
Do góry