reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Marta wykorzystuj męża, potem Ty będziesz miała większość roboty, a on niech się uczy ;)
Bita śmietanka w sprey'u. Została po imprezce. Czekam na zdjęcia :)
A co do szpitala nigdy nie będzie 100% zadowolonych.
Na pewno coś znajdziesz. Zresztą mi to wszystko jedno byle jak najszybciej być w domu ;) z dzieciaczkiem.

reklama
Hello :)
ja leżę...okazalo się, ze muszę dodatkowo brać essentiale forte bo zaczęla mnie wątroba boleć... i żołądek....ale dajemy radę :)
dzisiaj byłam na zakupach dla siebie kupiłam 3 bluzeczki na ramiączkach :) Sebciowi prezent na dzień dziecka - dostanie samochodzik i dwie bluzeczki :)

Witam dziewczynki :-) ale naskrobałyscie od wczoraj:-D ja dzis do niczego jestem chyba ta zmiana pogody tak mnie osłabiła:baffled: cały dzien spie z przerwami na jedzenie:szok::-D moj m w domku wiec choc czas był na pogadanie bo w tygodniu to czasami tak puzno wraca ze ja juz spie:dry:.Dzis mi zrobili z corcia galaretke z truskawkami i bita smietana.....mniam wstyd sie przyznac ile wchłonełam:zawstydzona/y::-p.
Miłego wieczoru kochane brzuchatki :-)

A ja skończyłam, można powiedzieć, że ogarnęłam chałupkę mniej więcej, ze wskazaniem na więcej :-p.
Ale jeszcze taaaaaaaaaaka sterta prasowania leży i czeka na litość.
hm........może spróbuje się wziąć
Mężula jeszcze nie ma, a chce jeszcze wieczorem jechać do kolegi pod okno, bo dziś ma wesele.

demetrios oj tak, tak:-Dtakze smacznego...

doti to chyba ta moja obiecana co wyglada smakowiciej niz ta wenecka kawa:p a tak szczerze pychoootka....a te drinki mmmm chyba za rok sobie odbije:p
za wizyty Twoja i Mka i wyniki &&&&

jumabe hehe odstapilabys Mka:p zarcik ...a tak serio to niestety musimy chcac niechcac tolerowac rodziny naszych chlopcow hehe damy rade dobrze ze nie mieszkaja za sciana:p

Lotka ale poki co macie troszke intymnosci:)

weronkaz hehe faceci i ich brak wyobrazni:p

Pajeczka jestesmy z Toba i trzymamy mocno kciuki:*

fasolka no to Ci pyszny deserek zrobili:)

a ja zasnelam przed 16 i niedawno wstalam :szok: M pojechal do pracy.

Pajeczko trzymaj sie bedzie lepiej :)
weronka ale smiechowy tatus sie trafil :)
anmika mi sie na poczatku zdarzalo jesc dziwne zestawy typu boczek z bita smietana

wstawie zdjecia dzisiejszego polowania ale mowie od razu ze fotograf ze mnie marny i aparat w telefonie cos szwankuje ;/

witam wszystkie wrzesnióweczki:)
nie pamietam czy juz sie tutaj przedstawialam dlatego pokrotce jeszcze raz sie witam bo to chyba wątek głowny:-)
mam na imię Beata, mam 25 lat i nosze pod serduszkiem swoje pierwsze dzieciątko:tak: nie do konca planowane ale od dawna wymarzone i badzo kochane:tak:
termin mam na 17go wrzesnia. Bede miała córunie... co do imienia to mam jeszcze duzy problem ale jak narazie jestem na etapie Emilia lub Liwia..
no to na dzien dobry chyba tyle, jak cos to pyatjcie:-D

Oooo Laseczki! Ale Wy macie tempo! :-) Czytam Was przez telefon i chyba tylko dlatego wiem mniej więcej co się dzieje - na tym wątku ;) Przyznam się, że jeszcze nie kojarzę kto jest kto, chyba po prostu trzeba się wdrożyć :)

O moim czwartkowym usg bardzo krótko i dlatego tutaj - nie mam nawet kartki z wynikiem badania, bo wędruje wszystko do przychodni (chodzę "państwowo"). Bardzo liczyłam, że dowiem się co to za robaczek siedzi w środku, ale bobas zacisnął nóżki i klapa, pozostaję nieuświadomiona ;) Po poniedziałkowej wizycie napiszę szerzej we właściwym miejscu.

A co do miesięcy - opracowałam sobie przy Patryku taki system, że każdy mc liczy 31 dni (9*31=279, ten dzień który zostaje dodaję do 9 m-ca, bo i tak nie wiadomo ile potrwa ;) ) i w ten sposób wychodzi, że:
1 mies - 31 dni - (0t1d-4t3d)
2 mies - 62 dni - (4t4d-8t6d)
3 mies - 93 dni - (9t0d-13t2d)
4 mies - 124 dni - (13t3d-17t5d)
5 mies - 155 dni - (17t6d-22t1d)
6 mies - 186 dni - (22t2d-26t4d)
7 mies - 217 dni - (26t5d-31t0d)
8 mies - 248 dni - (31t1d-35t3d)
9 mies - 280 dni - (35t4d-40t).

Wszystko z dokładnością do 1 dnia :-) Tak więc u nas od wczoraj 6 miesiąc :-)

Czy Wam ten czas też tak zasuwa?

Ostatnia edycja:
reklama
mnie tez zleciało nawet nie wiem kiedy a tu jeszcze 5 dni i zostanie rowne 4 miesiące :) pasowałoby zacząc niebawem jakies konkretne przygotowania:tak:

Do góry