reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

ale jestem narobiona pranie, prasowanie, pakowanie, dokladne sprzatanie chalupki, eh chyba za duzo sobie wzielam na glowe,
wstepnie zegnam sie do nd wieczor lub do poniedzialku w zwiazku z weselem jejku jak ja bez Was wytrzymam :szok: nie pisac prosze za wiele co dam rade nadrobic, buziole Kochane, milego wekendu

anmika ja tez musze obejrzec ten film, Oliwka zostawala do tej pory na noc u mojej mamy, ale teraz moja mama tez idzie na wesele i wyszlo, ze bedzie u m Chrzestnej,a wesele jest 100km od nas
fasolka super, ze m Cie tak pocieszyl, milej lektury, ja uwilbiam gazete Dziecko,
nagapalma &&& chcoiaz juz chyba po
gorgusia slodki ten siostrzeniec, w ogole dzieci po tym wzgledem sa slodkie, moja mi probuje przez pepek do brzucha zagladac
joasia oj znam ten bol rozlaczajacego sie netu
cyniczna milej pracy i powodzenia z calego Serducha zycze

reklama
Witam sie wieczornie
A mnie moja Malenka ostatnio malo okopuje, myslalam ze teraz jak juz zaczelam Ja czuc to bedzie to coraz intensywniejsze a tu buuuu i cisza, nawet slodkie nie pomaga leniuch moj oby wszystko z Nia bylo oki:)

cyniczna dzieku za meldunek;)powodzenia z dofinansowaniem wiem ile trzeba miec na to nerwow:*ale Ty sie nie stresuj bo wiesz:p

martusia a no wlasnie udanego weselnego weekendu a o Corcie sie nie martw bedzie w dobrych rekach;)

To ja juz na dzis sie zegnam buziole w brzuchole i sweetasnych snow;*

Cześć laseczki :)
Ja dziś dosyć aktywnie jak na ostatni leżakowanie. Rano u gina prowadzącego byłam wyspowiadać się z pobytu w szpitalu z nerką oraz z wynikami i usg ... Dobrze że to miły i spokojny facet przepisał jeszcze jakiś żelazo bo mam za mało ;/
Tez go podpytywałam o szpital który wybierać - który dobry ( bo chodzę prywatnie do niego ) no ale skubaniec niestety nie chciał wypowiedzieć sie więc szukam dalej opinii o międzylesiu jak tam jest - generalnie powiedział mi że szpital wybierzemy w 36 tygodniu :) i bądź człowieku cierpliwy :p
Później z mężuniem robiliśmy zakupy do remonty i teraz biedaczysko jeszcze robi :( kurde końca w tym nie widać a mnie cholera bierze że przez tą nerkę nic nie mogę zrobić - pomóc :(

kuzwa ale sobie narobilam, mam problem z zylami w nogach i sie dzis przerobilam juz calutkie lewe kolano mam sine do rana pewnie beda tak wygladaly cale nogi (juz kiedys tak mialam) no i d... bede miala po tanczeniu

a dla mnie zakupy okazaly sie za ciezkie i troche bolalo, ale juz dobrze. wydarlam sie na biednego meza ze tak nie moze byc i mamy razem robic zakupy albo on sam. wiem wiem jestem niedobra :p

cyniczna zaciskam kciuki i bardzo mocno zycze zeby sie udalo!
martusia Ty pracusiu jeden :p udanej zabawy
merlin podpytam swojego gina jak bede na wizycie albo polozna zobaczymy co powiedza, mama na karowej rodzila.

coraz blizej polmetka, wyczekuje ruchow a ten maly skubaniec moj nic a nic chyba musimy sobie pogadac :D o rany ale mi sie slodkiego chce a w domu deficyt ;/ not good.:-)

Cyniczna ja też trzymam kciuki, żeby Ci się udało.
A ja już po filmie. Byłam z mamą, zrobiłyśmy sobie babski wieczór. Stwierdziłam, że nie będę brać męża na takie smutasy. Dużo było babek i tylko szlochanie było słychać. Film fajny, trochę płakałam, ale bez przesady. Historia jej choroby jest dość okrojona, bo film trwa 1,5h a pokazują w nim jak poznała męża, ślub, ciąże i potem chorobę. Ale nie skupiają się mocno na tej chorobie i cierpieniu. Może dobrze, bo tak to można by tylko ryczeć. A tak jest ciekawie, choć na pewno smutno. Tym bardziej jak sobie uświadomisz, że to prawdziwa historia. Jak tak myślę, to coś strasznego, nie wyobrażam sobie stać przed takim wyborem. Życie dziecka, albo swoje, gdy wszyscy (lekarze i mąż) są za aborcją. Coś okropnego. A umierać i wiedzieć, że zostawia się takie maleństwo, że nigdy się nie zobaczy jak rośnie...
Zaraz od samego pisania się rozryczę. Mimo to polecam.

Jednak mi nie dalo, musialam wejsc sie chcociaz przywitac, sinica nog na szczescie zatrzymala sie na kolanach,moja mama mowi zebym nie jechala bo potem nie bede mogla w ogole chodzic, juz kiedys tak bylo,ale ja sobie wesela nie odpuszcze, za bardzo lubie, najwyzej jak juz bede sie bardzo zle czula to pojde do wynajatego domku nad jeziorem polezec.
A tak w ogole to nobla powinni mi dac ciagle cos wyczyniam, wczoraj sie okazalo, ze mam brudne ubranie, ktore chce dzis ubrac, a dzis sie skapnelam, ze zla date wpisalam na zyczeniach i musze jechac jeszcze kupic nowe :-D
U Was tez tak przerazliwie zimno? Pogoda akurat do mojej sukienki na cienkich ramiaczkach heh

WITAM:)

Pogoda się popsuła szkoda:(jutro na przyjęcie gdzie dzieci w domu siedzieć będa musieli :/

Ja nie lubię dramatów:/ nie oglądam takich filmów...

dzien doberek dziewczeta! Ja przywitalam dzien sloneczkiem ale niestety zimno bardzo...od dwoch dni dalej czuje sie kiepsko.mam potworny skurczowy bol po prawej stronie podbrzusza i to mi promieniuje na krzyze i dretwieje mi przez to prawa noga. Wyladowalam przez to w szpitalu w zeszly czwartek, ale nie znalezli przyczyny. Wiem, ze lozysko ok, tyle, ze dzidzia poki co ulozona posladkowo. Jutro na wszelki wypadek znow sie przejde do gina. Czy w 20 tyg. ma znaczenie ulozenie dzidziuska na jakiekolwiek bole? :dry: Niby mam skrzywienie kregoslupa, niestety w odcinku ledzwiowym, ale przeciez z moja Aluska nie mialam takich problemow. probuje tych cudow z cwiczeniami na zmiane pozycji dziecka, ale Olivka i tak ma wszystko w pupie-dokladnie w posladkach:-D:-D:-D

reklama
Moje dziecko oznajmiło że ja jestem księżniczką a on rycerzem i będzie mnie bronić przed dinozaurami aby mnie nie zjedli :D

MONALIZA ciekawe od czego to?może dizdzi ci co s uciska?a jak tam z M lepiej?

Do góry