D
Doloress
Gość
Komu gorącej czekoladki???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz starszak, ale pewnie jak maly zamieszka z nami w sypialni to on pewnie tez tam bedzie spal, a potem trzeba bedzie od nowa ich razem przenosic do osobnego pokoju ;-)budżaaaaa u nas w nocy przeszla teraz zimmmmmno i pochmurno uwielbiam takie wahania pogodyno ale domek posprzatany,zakupy zrobione zaraz mykam do Psiapsioly na kawosza a pozniej czeka mnie robienie szarlotki i produkcja pierozkow ruskich
Merlin nie masz co miec wyrzutow nawet gdyby nie ta nerka, to przeciez w ciazy jestes kobietko nasze zadanie to zdrowo sie odzywiac i urodzic zrowego MAluszka wiec wypoczywaj a M niech pracuje taka kolej rzeczy:*pozniej On bedzie spal a Ty z Dzieciem bedziesz po nocy walczyla wtedy On niebedzie Ci zazdroscil poki co wypoczywaj ile wlezie:-)
martusia pisalas ze droga dluga wiec juz nic nie kombinuj nogi do gory i przez cala droge moze sie wykurujesz zeby troszke pobrykac na parkiecie, baw sie dobrze:*
marta wyslij M do sklepu niech Ci zapasy zrobi ja tez wariuje jak nie mam jakiegos lakocia w szafiea z zakupami to ja wczoraj tez mialam maraton i to juz raczej nie na moje sily
anmika ja bardzo lubie takie filmy na faktach, ale rzeczywiscie na samo czytanie juz mi sie zbiera na beczenie tym bardziej teraz jak nosimy w brzuszkach Malenstwa, ja chyba bym nie miala tyle sily podziwiam Ja byla silna i odwazna kobieta a na film musze namowic Psiapsiolke:*
monaliza cwicz, cwicz Kochana &&&& zeby Olivka ulozyla sie tak jak Mamusia sobie rzyczy:*ale mi doktorek powiedzial ze dziecko jeszcze czesto bedzie zmienialo pozycje poki ma miejsce mojej Bratowej juz cc planowali a w 37 tyg sie MAly obrocil i teraz czeka na sn
patrysia super Obronca hehe
Lotka gratki to juz masz prawdziwego Starszaka w domku
Wypoczywajcie Kochane pomimo chlodu i deszczyku ja zycze Wam slonecznej i pogodnej sobotki![]()
ja mam duzo mniejszy, ale za to bardziej wybredna sie zrobilamMartusia mimo problemu z żyłami życzę Ci udanej zabawy
Monaliza zdrówka życzę, no i porozumienia z M
Cyniczna powodzenia z dofinansowaniem
Mi humor nieco się poprawił - zakupy działają cuda![]()
Jutro idziemy na komunię chrześnicy mojego męża, więc pewnie (znając mój apetyt w ostatnim czasie) objem się pysznościami. Dziewczyny czy Wy też macie większy apetyt, a właściwie sporo większy niż przed ciążą?
mi! mi! mi! kurka az mi slinka cieknie ;-PKomu gorącej czekoladki???
bede w czerwcu w Trzebini to sie wprosze na spijanie ;-) hahahaAnmika Też uwielbiam chodzić do kina. Ostatnio w środy bo 1 bilet gratis więc oszczędnośćPo Twojej recenzji chyba się wybiorę. Proszę, proszę... Ja muszę się też ruszyć obiad zrobić i dokończyć sprzątanie, pochować i posegregować rzeczy, porządek w półkach... Ale nie wiem ile z tego zrobię. Plany planami - ostatnio bynajmniej.
Martusia baw się dobrze. Nobla to chyba nie dostaniesz za takie osiągnięcia, ale medal Ci się należy
Monaliza na pewno dzieciaczek Ci naciska na jakiś nerw i z tego to wszystko. Niestety faceci to małe dzieci. Że też nie umie zrozumieć, że Twoja córa to tylko dziecko, a on powinien zachowywać się jak wzór i głowa rodziny.
Demetrios ja nie mam apetytu, ale jem, bo mój lekarz przy moim wcześniejszym jedzeniu udusiłby mnie gołymi rękami ;/
Jumabe ależ proszęSStraszna ta bratowa, tak za plecami Cię obrabiać, ale cóż w rodzinie zawsze się jakieś zołzy znajdą. Nie przejmuj się i olej ją... Miej ją w nosie!!!
Fasolka allegro to czasem ryzyk fizyk, ale już nauczyłam się sprawdzać opinie.
Leżakuj, leżakuj. Ja jestem obłożona żeby Cię nie skłamać 8!!! książkami i stertą gazetale póki co muszę ogarnąć conieco, bo mąż w pracy i tak ma zawalone do następnego poniedziałku, że dzień w dzień, wię muszę się zająć mieszkankiem.
Lotka prosze proszę, nawet dwieUwielbiam eksperymentować z kawą i robić takie tam wygibasy z kawy, czekolady, kakaa
Tylko chętnych do spijania zawsze szukam.
Palemko ostatnio słyszałam, że w kilku szpitalach po 2 dobach po cesarce wypuszczają o zgrozo do domu. Szpital ma fajne opinie oprócz cesarek i traktują ludzi jak mięso armatnie???? nie rozumuję.
A wybierasz się tam wcześniej dowiedzieć się co i jak???
Gorgusia porządek nie zając, nie ucieknie. Nic się nie stanie jak raz nie posprzątasz. Najważniejsze, że masz o siebie dbać i nie martić się. Jakoś to będzie!!! Poradzicie sobie - ja w to wierzę i Przytulam
Słodziak z tego siostrzeńca.
Marta fajnie, że Twoja mama się ucieszyła. Co do szpitala to najważniejsze są położne, a nie lekarz, bo położna będzie przy Tobie większość niż lekarz. Poszukaj w necie opinii. Chyba tak będzie najlepiej.
Asiu jakoś będziemy musiały przetrwać ten sierpień - basen w pokoju i zimne drinki))))))))))))))))))))
Cyniczna trzymam kciuki żebyś dostała te dofinansowanie. Usprawiedliwienie przyjęte
Merlin a w którym Twój lekarz szpitalu jest??? Może do tego samego. U mnie też remont nie ma końca. Musimy do pokoju zamówić okno, i go zrobic wreszcie, bo ciągle tam wygląda jak w jakimś składziku i to będzie póki co największy wydatek kasy, a już trza skubac na łóżeczko i wózek...
Autka się chyba nigdy nie dorobimy
Marta ja już po półmetku. Oj ty oj ty niedobra. A co do dźwigania to masz rację - masz nie dźwigać!!!
a tak poważnie to martwię się ostatnio o mojego kochanego. Wyszedł mu trochę za wysoki cholesterol, miała zawsze dobre ciśnienie, a wczoraj 140/90!!! Poza tym ostatnio cos mówił, że go serce coś boli, żołądek... Tylko tą cholerę wołami nie da się do lekarza zaciągnąć. W poniedziałek idę go zapisać do internisty i chyba sama z nim pójdę, bo on pewnie pozapomina połowy powiedzieć.
I sama się denerwuje i martwię.
A z moim serduchem muszę na ekg i ukg się wybrać...
Komu gorącej czekoladki???