reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Animka zazdrosze wypadu do kina ,film ciekawie sie zapowiada zwiastuny ogladałam .Z naszymi hormonami szalejacymi to chusteczek nie zapomnij ,bo moze mokro byc :-p.

Martusia udanej zabawy :-).

Gorgusia niestety kasa ma to do siebie ze czesciej jest jej brak niz nadmiar.Moj m mi dzis jak dzwonił powiedzial tak(jest w trasie dwudniowej) jak mu powiedziałam ze kasa jeszcze nie wpłyneła ''kochanie nie denerwuj sie bo dzidzi zaszkodzisz damy rade jeszcze nigdy nie było zebysmy rady nie dali od czegos mnie masz'' no i przeszły mi troche nerwy :-p wiec kochana nie denerwuj sie bo to szkodzi jakos damy rade:tak:

Do_ti jestes juz ktoras osoba w ostatnim czasie ktora mowi ze zamowiła cos na allegro i cos nie halo jest :dry:

Ja dzis na obiadek mam młode ziemniaczki z koperkiem mizeria i rybkaaa mniammmm....a moje dziecko kochane wysłałam po jakas mamowa gazete na czerwiec a ona mi zakupiła :szok: Dziecko ,Mamo to ja ,Twoje dziecko .. bo wszystkie były po 1 zł:-D:-D i do tego M jak mama dwa nr ( czerwcowy + jakis starszy) za 4,99 i tak za 8zł dziecko mi zakupiło piec gazet :-D teraz moge lezec i czytac:-D

reklama
doti - a no chyba tak, bo tak coś pamiętam:-) Ja chyba tez tam będę , mają najlepsze opinie, oprócze cesarek, wypuszczają po dwóch dobach i traktuja człeka jak mięso armatnie ;)

Dziś mamy z Nataszką wizytę o 20.00 i prosimy wszystkie ciocie o kciuki :tak::-)

Palma&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-):-):-):-):-)

Dzięki Dziewczyny.
Mnie mój M wczoraj jak tego doła załapałam to przytulił i uspokajał,że jak zwykle damy sobie radę, bo innego wyjścia nie mamy. Kochany jest.

Dziś strasznie kiepski dzień... wzięłam się za sprzątanie i musiałam trzy razy przysiadać i się kłaśc, bo mi słabo i niedobrze... Dziś zbyt aktywna chyba być nie dam rady. Wieczorem tylko placki ziemniaczane usmażę i tyle... dziś nie mój dzień.

Syncio kopie w najlepsze, a wczoraj jak kopnął M w łapkę to aż się biedny wystraszył czy mnie to nie boli, bo cała ręka mu podskoczyła :-D

Martusia- córa da radę. Pewnie moment zasypiania będzie najgorszy, ale da radę.

A wczoraj mój mały siostrzeniec (2 lata) podchodzi do mnie i każe robić lolasa (czyli bluzka do góry i goły brzuszek) i mówi "O... dzidzia" po czym wstał gdzieś poszedł, a ja tą bluzkę poprawiłam on wraca i udaje,że ma coś w łapkach. Znowu mówi "Alu lolas!", ja bluzkę do góry, a ten to "coś" co miał niby w łapkach słodko kładzie na brzuszku i mówi "Posie Dzidzia" :-D Słodziak!

A moja siostrzenica (5lat) dziś została uświadomiona którędy wyjdzie na świat dzidzia :-D była w delikatnym szoku jak niby dzidzia ma się tam zmieścić i pytała czy mnie tam pozszywają :-D

Gorgusia takie dzieciaczki sa słodkie:-).Moj Szymon jak Dorota sie urodziła miał dwa lata ,jak wyszłam z mała ze szpitala i rodzinka przyjezdzała do dzidzi to nikogo do jej pokoju nie chciał wpuszczac:-D stał w dzrzwiach i wszystkich odpychał ''to moja siotra nie wolno tam wchodzic idzcie sobie do domu'':-D ,a jak podrosli to potrafił z drugiego konca placu zabaw z okrzykiem wojennym przybiegac ''zostaw to mojej siostry'' A teraz:szok: kłoca sie na potege:dry:,ale jeszcze troche to na imprezy zaczna razem chodzic i kryc przed starszymi jedno drugiego ... wiem bo mam brata starszego o 3 lata:-D:-D:-D

jestesmy i my :)

u nas ponad 30 stopni, bylam u fryzjera - srednio jestem zadowolona ale to standard teraz, no i kupilam farbe do wlosow o nazwie 'gleboki burgund' bo ile mozna miec jeden i ten sam kolor ale nie wiem czy mi ten kolor podpsuje. zobaczymy. jeszcze poszlam do sklepu i ledwo doszlam do domu, masakryczny bol glowy... wczoraj z mama rozmawialam, powiedzialam jej ze bedzie miala wnuczka i sie bardzo cieszyla :)

Pajka kochana to sie ciesze ze lepiej czujesz :)
martusia mysle ze Oliwka da rade najtrudniejsze zasypianie jest w nowym miejscu moj brat tez tak przezywal jak mama na noce pracowala
anmika zdaj relacje z filmu ;)
gorgusia nie martw sie tak jestescie we dwoje i dacie rade u nas tez jest raz lepiej a raz do dupy ale jestesmy razem i sie wspieramy i to jest najwazniejsze poza tym Ty sie nie mozesz martwic jak my wszystkie :) bedzie dobrze :)
do_ti niefajna sytuacja ;/;/

dziewczyny, kiedy sie trzeba zdecydowac na szpital ten w ktorym sie bedzie rodzilo? bo ja nie wiem kompletnie gdzie co i jak jest pare szpitali najblizej mam Praski ale on taki troche obskurny jest... bylam tam tylko na IP oddzialu nie widzialam z lekarzami nie mialam stycznosci...

Ale sie wkurzylam ladnie kazdej odpisalam i mi neta rozlaczyli, takze musicie mi wiezryc na slowo hehe z tych wazniejszych to &&&& za wizyte Palemki:-)

Ja mykam wypoczywac bo mialam dzis meczacy dzien taki ukrop a ja mialam tyle latania, zalatwiania no ale nie narzekam bo co to bedzie w sierpniu przykladowo:-D
milego dzionka:)i do cienia Brzucholki:*

MArta też jestem ciekawa jak z tym szpitalem :) bo w sumie w kółko ktoś się pyta czy wybrałam, a ja nie bardzo wiem, przecież tam się nie zapiszę ;) chyba.
Obstawiam bródnowski a ostatnio myślałam nad bielańskim, ale jak już zacznę rodzić to po prostu pojadę gdzie bliżej, no chyba że ja czegoś nie wiem i się gdzieś zapisuje czy co??????? :D

w ogóle to mi się dłuży, jak sobie uświadomiłam ile jeszcze to szzerze mówiąć DUUUUUUUUUUUZO

Przepraszam, ze z doskoku, ale wpadłam jedynie usprawiedliwienie sobie napisać.
Nie ma mnie, bo zbliża mi się termin ostateczny złożenia wniosku o dofinansowanie i usiłuję intensywnie nad nim pracować, co z Tycią na karku i tak proste nie jest. Cały wolny czas na to poświęcam, więc wybaczcie, że mnie nie ma. Nie mogę tego zawalić.

reklama
U nas jest meeega przyjemnie, mam nadzieje, ze pogoda utrzyma się przed weekend. Siedzę przy garażu, Małż coś przy samochodach kombinuje a ja przeglądam BB :p

szysza - to się kawy napij :)
właśnie nie pije kawy, nie przepadam za nią:/

Dzisiaj już lepiej ale z kolei boli mnie głowa, to chyba przez skaczące wciąż ciśnienie....

No to biegnę do sklepu :p
Miłego wieczoru!

Do góry