reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam :)))

Martusia w takim razie życzę miłego prasowania :))) Co do wypadku to dobrze, że nic więcej się nie stało. Zgadzam się z dziewczynami - ja zawsze zapinam pasy bo kiedyś uratowały mi życie - gdyby nie one to wyfrunęłabym przez przednią szybę. Także pasy to dla mnie podstawa :)
No i trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&

Maluszek udanej majówki i oczywiście trzymam kciuki za wizytę &&&&&&

Marta dobrze, że pojechałaś do szpitala - teraz jesteś spokojna i podglądnęłaś bobaska :)))

Fasolka miłego leżakowania i oby suczce te wymioty szybko przeszły :) Ja też jak leże to czuję jak mały szaleje w brzuchu - nawet w tej chwili mnie podkopuje :)))

Nagapalma
życzę miłego umiarkowanego opalanka :)))

Pajka zdrowia dla synka :)

U mnie jak u większości z Was piękna pogoda. Ja osobiście wolę jak jest ciepło niż zimno więc na razie temperatura mi nie przeszkadza.
M ma wolne przez cały tydzień to myślę, że spędzimy czas dość intensywnie. Dziś wieczór idziemy na grilla do znajomych, a jutro wybieramy się na piknik nad pobliski zalew.

Życzę Wam udanej majówki :)))

demetrios ale masz dobrze ze m w domku, milego grilla, ja tez dzis grilluje

a ja bym sie ladnie dzisiaj urzadzila tym bardziej ze do dzis mam l4, cala ciaze chodzilam do gina w czwartki dzis wyjatkowo w poniedzialek przez dlugi wekend i chcialam jechac na przed 18ta tak jak zawsze i d... klamke bym pocalowala dobrze ze cos mnie tknelo i zadzwonilam do przychodni bo dzis lekarz jest do 17tej heh
aaa i dzis mnie juz raczej nie bedzie o 16.02 mam autobus, wpierw do gina, potem na zakupy, potem na grilla, takze nie martwic sie bede dopiero jutro buziaki milego wieczorku Kochane

Czesc dziewczyny. Dawno do was nie zagladalam bo nie nadazam juz za wami! Lecicie jak rakiety z tym watkiem ;D

Ja sie chcialam pochwalic, ze prawdopodbonie spodziewamy sie chlopczyka, co jeszcze mam nadzieje ze potwierdzi w czwartek.

Nasza wyprawka liczy juz wozek (mutsy) lozeczko, nosidelko , lezaczek bujaczek, pozytywke i troche ciuszkow, no i spiworek do spania. Powoli kupuje jak sie trafia okazja, bo potem nie chce przeplacac. Z najdrozszych to nas czeka jeszcze laktator elektryczny, podgrzewcz do mleka i reszta to juz pikus ;) spokojnie damy rade do wrzesnia.

Malenki kopie, tatus jest zakochany po uszy w malenstwie i jak moze to kupuje mi rozne niespodzianki. Ja sie coraz bardziej zaokraglam, chociaz nie ma jeszcze tragedii.. Jakos sie przezwyczailam do troche wiekszego brzuszka, mysle ze w nastepnych tygodniach zaczne sama siebie szokowac :D

Martusia życzę mile spędzonego grilla i &&& za wizytę :)

i teraz już wiem, że jak tylko coś mnie będzie niepokoić, to jadę do szpitala i koniec kropka, nie będę się denerwować. miło mi też że mam w Was wsparcie :*. a no i na 99% będę październikowa.

życzę miłej majówki, żebyście nosków nie spaliły brzuchatki Kochane :*

Do_ti, Pok... no to tłumaczę, o co mi chodzi z tą suplementacją :-D:-D
Rano biorę: pregna plus, magnez, potas, cyclo3fort
Wieczorem biorę: potas, cyclo3fort
Jeśli pominę którąś z dawek, to puchnę w oczach, jak biorę zgodnie ze wskazaniami na ulotkach, to jest znośnie (puchną tylko kostki a i to nieznacznie). Od wczoraj np. nie mam potasu (wizyta w środę) i kostki mi się w jedno z łydkami już zlały...:baffled::no:

Marta, normlanie zanim doszłam do inf., że wszystko jest z dzidziem ok, tom mało na zawał nie zeszła. Nie strasz mnie już więcej!!!

U mnie słonko świeci, fajnie cieplutko... Tycia śpi już 4tą godzinę (zmęczona upałami).
Wczoraj byłam jej sandałki kupić... masakryczne są ceny dziecięcych bucików (zwłaszcza ze skórzaną wkładką, a innych ni ekupuję). Tycia mi w sklepie zwiała, przestraszyłam się, że ją zgubiłam, na szczęście ją ochroniarz przy bramce złapał... uffff... Bo już duszę na ramieniu miałam.

reklama
Dziewczynki ja tylko sie melduje po weselu i polowkowym reszta ciekawostek na watku u lekarza, jestem padnieta dlatego nawet nie mam sil Was poczytac ani odpisac bo musze uciekac bo raniutko wyjezdzamy moze bede miala nad jeziorkiem dostep do @ to sie odezwe jesli nie do usl ok soboty:*

Do góry