reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Całymi dniami praca a wieczorem gleba bo już nie ma na nic siły... relację z wesela zdam w weekend :)
Poza tym wszystko dobrze, brzuchol rośnie, jutro cytologia i inne wymaziska...

Kolorowych snów!

reklama
MALUSZEK, TO DOBRZE, ZE DOBRZE POSŻŁO.

mam nadzieje, ze to tylko rutynowe, no ale za co mieli by coś wysyłać. każdy moze byc na zwolnienieu, nie??

my już z Hesią rozwiesiłyśmy pranie na dworze i już jest tak cieplutko, ze az chce się zyc ):-D

Witam sie :) ale u nas dzis już grzeje, byłam zaniesc mocz na badanie to sie uprazyłam normalnie :)
ja niebawem mykam z koleżanką na egzamin, zdaje dzis na prawko po raz kolejny dobrze,że ja mam to za sobą jakos nie przepadam za tym Wordem:)

Future tez sie ciesze,że poszło dobrze ale uważam,że kobieta w ciąży powiini dac spokoj niepotrzebny stres,czekanie,jeżdzenie itd. Mam nadzieje,że sprawdzili sobie i tyle bo u "chorych" wydaja jakos decyzje za jakis czas no a mi jak wysla to pozytywna tylko i wyłacznie heheh:)

Witam porannie za oknem słonko piekne :-) mojego gonie zeby balkon remontowac konczył:-p bo jak tak ciepło to chociaz na moj lezaczek(a w sumie lezaczko-lozko bo sie tak rozkłada )na powietrzu połoze i widoki popodziwiam .
Miłego słonecznego dzionka zycze:-)

Witam!
u nas tez dziś śliczna pogoda ;-) zaraz dopijam kawę i lecę do fryzjera, jak się uda to dziś mnie obetnie, a jak za duzo osób to dopiero ustawie sobie termin :-) muszę nadrobić z wczoraj, bo kibicowalam rodzącej kolezance i nie za bardzi zaglądałam ;-)
milego dnia!

Kurcze..napisałam się i połączenie mi padło :(. To od początku :)) Witam porannie!
Wczoraj miałam plany co do sprzątania - skończyło się na przespaniu połowy dnia, w drugiej części spacerek a następnie zakupy z M- akumulator nam padł i musieliśmy kupić nowy.
Marta- mnie też trzyma jeszcze senność a przecież to już prawie końcówka 5M
Do-ti,Martusia, Kasieq- dołączam się do wczorajszych zakupów stanikowych; ja wczoraj kupiłam taki bawełniany z opcją do karmienia -może się przyda po porodzie.
Merlin - z uwagi na stres tez mam L4. Trzymam kciuki za remont!
Anmika - jeszcze wczoraj wchodziłam na stronę C&A ; sprawdzę dzisiaj!
Maluszek - gratuluję przebrnięcia przez ZUS
Plus wczorajszego dnia to przegląd ciuchów. Z bluzkami jeszcze jest nie tak źle, mam parę sukienek w które teraz jeszcze wchodzę (miejscami materiał bardziej napięty w biuście lub na brzuszku), gorzej ze spódniczkami.W planach mam zakup spódniczki jeensowej.
No i jakieś koszulki do szpitala...no ale jeszcze czas!
Na majówkę powinnam skompletować jakiś przyzwoity strój hehehe
Dzisiaj rano prysznic,balsamy poszły w ruch ..no i maseczka. Umyłam włosy i nakręciłam na wałki (loki z reguły i tak trzymają sie góra godzinę). Jeszcze chciałam zrobić paznokcie..ale jak mam sprzątać to się wstrzymam..jutro_Ot taki poranek dla siebie ;).
Objadłam się później jogurtami.
Zaraz zrobię herbatkę.
O..i jutro przed wyjazdem muszę jeszcze zawieźć PIT-y do US... jak zwykle na ostatnią chwilę.
Słońce tak ładnie świeci, że spacer wskazany :)

mantezowa a czemu piszesz OBY CI DAŁ ZWOLNIENIE, to sie musisz prosić? to jego obowiązek, powiesz, ze jesteś zestresowana w pracy i wymyśl coś jeszcze. nie może ci odmówić zwolnienia. oby Ci dał!!! to Ty nie jesteś już do końca na zwolnieniu?

ja jak pracowałam w szkole, to poszłam od 3 miesiaca na zwolenie i mi przedłużał od wizyty do wizyty.

teraz ide na zwolnienie od 1 maja. i już w firmie nie bede pracowac, ale do przedszkola i tak bede chodzic. ale csiiiiiiiiii:-D

ja się nie znam na tych sprawach z L4, miałam tylko raz jak pracowałam w coffee heaven ale wtedy angina na prawie 4 tygodnie mnie złapała. w ogóle to dziwne jest że kobiety w ciąży traktuje się jak traktuje, jak nie poproszą o zwolnienie to nie ma, jak nie powiedzą o tym i tamtym to nikt nie zapyta ;/ jak wczoraj jechałam ze szpitala to nikt mi miejsca nie ustąpił a przecież widać że to ciąża a nie że taaaaaka gruba jestem no i musiałam wysiąść bo mi się słabo zaczęło robić...

ale nie będę Was zamartwiać, życzę miłego i ciepłego dzionka brzuchatki :):*

reklama
mantezowa a czemu piszesz OBY CI DAŁ ZWOLNIENIE, to sie musisz prosić? to jego obowiązek, powiesz, ze jesteś zestresowana w pracy i wymyśl coś jeszcze. nie może ci odmówić zwolnienia. oby Ci dał!!! to Ty nie jesteś już do końca na zwolnieniu?

ja jak pracowałam w szkole, to poszłam od 3 miesiaca na zwolenie i mi przedłużał od wizyty do wizyty.

teraz ide na zwolnienie od 1 maja. i już w firmie nie bede pracowac, ale do przedszkola i tak bede chodzic. ale csiiiiiiiiii:-D

Zwolnienie dal bez problemu. Ja to taki dziwny człowiek jestem tzn pracoholik z jednej strony bardzo chce chodzic do pracy a z drugiej wiem że powinnam ten czas wykorzystac dla siebie i mojej 2 letniej córeczki,. Po za tym ja nie potrafię ściemniać. Czuje sie w tej chwili juz bardzo dobrze i nie miałabym odwagi prosic o zwolnienie. Jednak mój gin sam zaproponował kolejne L4

Do góry