reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Pajkaa ja dzisiaj rano wyniki z moczu robiłam... z posiewem... aż strach, co to będzie. Choć nie mam jakichś szczególnych dolegliwości w tym względzie, więc może ucichło wszystko... samo :-D Ale gin na powtarzające się "bakterie w moczu" powinien coś mocniejszego dać niż furaginum...czy tam furagin

ja mialam augumentil na bakterie w nerkach

cyniczna trzymam && za wyniki

a Wy gdzie??

ja dopiero wrocilam z miasta, jutro znowu juz o 5 jade, eh wykonczyc sie mozna, ale znowu mam cos do zalatwienia, zegnam sie do jutra wieczorka raczej no chyba ze u mamy sie uda wejsc na komp, buziaki, milego czwartku

Ostatnia edycja:
Wczoraj przy okazji wizyty u lekarza musiałam coś kupić Lence:) nie mogłam się powstrzymać :tak:No i przyszła pora na zakup nowego stanika. 4kg na plusie i troszkę poszło w biust:-D:-D
Dzisiaj już po drzemce, taka pogoda paskudna że z domu wychodzić się nie chce tylko spać, żeby na to nie patrzeć:/
Mam czas więc może uda mi się choć troszkę was nadrobić:)
Fasolka
jak dobrze że już w domku. Ciesze się że sytuacja opanowana i trzymam kciuki do 40tyg:-)
jumabe zdrówka dla ciebie i synka.
Joasia już przeprowadzona? mam nadzieje że wszystko pójdzie szybko i sprawnie:) Gratki dla eMka za egzamin.
ansure napięty plan majowy was czeka. Udanego odpoczynku:) Też się zastanawiałam nad adapterem do pasów ale znalazłam inny sposób.
Future jak szukaniu spodni, przymierzałam ostatnio kilka sieciowych modeli jeansów i lnianych, ale żadne nie są tak wygodne jak legginsy:) Smaka na chińszczyznę mi zrobiłaś:-D
Lenkka uważaj na siebie, zdrówka życzę.
Merlin_ udanego remontu.
Stokrotka u mnie prócz wiatru to jeszcze leje cały dzień:/ Gdzie ta wiosna i słoneczko??
ryba byłam właśnie wczoraj u lekarza bo też mi tak twardnieje brzuch ok.10 razy dziennie w dole nad spojeniem łonowym. Kilka dni wcześniej telefonicznie zalecił przyjmowanie magnezu który łagodzi skurcze, pomogło. Po USG doktor powiedział, że to Mała ułożona jest pośladkowo i naciska w tym miejscu jak się rusza. Przestanie jak Dzidzia się obróci. Mi pomaga też leżenie i spanie w nocy na lewym boku.
Ufff..... chyba się udało:)
Miłego wieczoru Mamusie:)

Cyniczna ja mialam juz anrtybiotyk... i bakterie wrócily... potem dostałam furaginum i jest lepiej niz po antybiotyku bo po antyb. miałam bardzo liczne bakterie po furaginum mam nieliczne :-D taka widocznie moja uroda w tej ciaży... w poprzedniej nie mialam bakterii za to krwawilam...

Nasza koleżanka maluszek miala chyba dzisiaj tą kontrole w ZUSie ciekawe co tam u niej nie odzywa sie coś ostatnio na forum

No wiesz cooooo :p ja sie nie odzywam?? wczoraj dawalam znac i dzis sie udzielalam:) miło,że ktos pamietał o tej mojej kontroli :) hmm no poszlo raz dwa i nie było zle ale no nie wiem zobaczymy czy cos mi przysla do domku czy wszystko ok. Babka wklepywala wszystko do kompa co mowilam... na poczatek pytała o wykształcenie, zawod, wage wzrost od kiedy jestem na L4 a potem to juz na temat mojego zwolnienia powiedziałam jak jest i tyle. Mam nadzieje,że dadza mi juz spokój :p

reklama
No wiesz cooooo :p ja sie nie odzywam?? wczoraj dawalam znac i dzis sie udzielalam:) miło,że ktos pamietał o tej mojej kontroli :) hmm no poszlo raz dwa i nie było zle ale no nie wiem zobaczymy czy cos mi przysla do domku czy wszystko ok. Babka wklepywala wszystko do kompa co mowilam... na poczatek pytała o wykształcenie, zawod, wage wzrost od kiedy jestem na L4 a potem to juz na temat mojego zwolnienia powiedziałam jak jest i tyle. Mam nadzieje,że dadza mi juz spokój :p

przepraszam musiałas mi umknąć bo czytałam dzisiaj dośc pobieżnie wszystkie posty bo nie mialam czasu z powodu tego ze prosili mnie dzisiaj o pomoc w pracy i troche sie tam zasiedziałam. Dobrze że w ZUS poszlo ok
:-)

Do góry