reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Fasoluś kochanie trzymam najmocniej jak mogę. bedzie dobrze, musi być. już prawie połowa. damy rade. odpoczywaj spokojnie. damy rade, musimy. jestem z wami. ;***

gorgusia
dzieki, pije co mogę, już jakby lepiej, ale co wyjde na dwor to od początku. bo ja z tą astmą, a tu wszystko pyli i szok.
ale u nas jest 20 stopni i nie moge siedziec w domu. mała w samej bluzie lata.

reklama
Hello!
Trochę mi zajęło dojście do siebie po weselu hahahahaha, ale fajnie było, wszystko się udało :tak::-D Ksiądz ładne kazanie przyszykował, aż się popłakałam ;-):-D Sala piękna, jedzenia pod dostatkiem, orkiestra zabawę prowadziła świetnie. Fajnie, fajnie. Brat z bratową zadowoleni. Tycia szalała do 21ej, potem ją spać położyłam w hotelu i tylko raz się przebudziła.

Ok, idę zajrzeć, co u Was słychać...:-D

Fasolka, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Poleżysz troszkę w szpitalu, wypoczniesz i wrócisz do nas... zapierścionkowana;-) i w dwupaku do 40tego tygodnia ;-):tak:

fasolciu trzymamy kciuki i czekamy na Ciebie jak najszybciej:*

cyniczna
gratki udanej imprezki:)A my dzis ustalilismy z rodzicami ze wracamy na wies szybciej bo poczatkowo mial byc to czerwiec ale M bedzie szukal pracy za granica wiec przeprowadzimy sie szybciej i juz sobie termin na srode-czwartek ustalili:-Dja tam sie w sumie ciesze bo sami znajomi, lepsze powietrze, otoczenie, tylko to mieszkanie z rodzicami no ale nic poki co trzeba bedzie sie przemeczyc:)

Hejka, niestety w pochmurny piątek :( Wybieram się dzisiaj z koleżanką na zakupy i mam zamiar poprawić sobie humro i kupić coś dla Amelci. Dziewczyny jak kupujecie - na jaki rozmiar ...56? Bardzo proszę o jak najszybszą odp...bo umówiona jestem na 10.30 :). Mam zamiar kupić jakieś pajacyki.
Umieszczę zdjęcia hehe ale muszę się nauczyć obsługi kartę z aparatu aby wgrać zdjęcia na kompa.
Fasolka -proszę daj znać jak się czujesz?
Do-ti - jak tam impreza urodzinowa?

reklama
Fasolka trzymam mocno kciuki. Modlę się za Ciebie i dzidzię. Wszytko będzie dobrze!!!!!!!!!!
Ja po wizycie ok-reszta na odpowiednim wątku.
Ale mam pytanie z innej beczki. Dziewczyny od poniedziałku mam jakieś krosty na brzuchu, które na dodatek swędzą. Te krostki są na brzuchu, zwłaszcza po bokach i pod biustem (tam gdzie przypada biustonosz) i niżej, tak aż do pachwin. Jak przejadę ręką po brzuchu to one takie szorstkie są. Nie mam pojęcia co to może być i od czego. Nic nie zmieniałam, jedynie posmarowałam się ostatnio dwa razy oliwką w żelu z johnsona, ale jak zobaczyłam krosty to przestałam, a one nie znikają. Wcześniej smarowałam się zwykła oliwką z bambino. Czy to może być od tego? Macie jakieś pomysły? Co robić, już teraz niczym się nie smaruje, ale swędzi!!!

Do góry